bugün

entry'ler (3)

robert trujillo

Bu entryde anladım ki çoğu kişi bir boktan anlamıyor. Adamın teki demiş robun bası jasondan daha net anlaşılıyor. Ulan salak herif, bu iş çalmak ile ilgili değil mixlemek ile ilgili. Lars ve james gidipte jasonun baslarını olması gereken db nin altına çekerse babasını getirsen kimsenin bası duyulmaz. Kimisi rob daha iyi diyor. intetnette Metallicanın neredeyse bütün bass only videoları var. izleyin bakın. Rob dediğiniz adam kök notaları basmaktan ileri gidemiyor çoğu şarkıda. Jasona bakın bir de. Adam ince geçişler ufak düzenlemeler yapıyor. Önce işinizi öğrenin sonra gelin konuşun

jason newsted vs robert trujillo

ya ben şunu anlamıyorum. tamam, bizim robert jason'a göre daha hızlı çalıyor ve ayrıca parmağı ile çalıyor. bu onu jason'dan daha iyi yapmaz ki. robert jason'dan daha iyi çalıyor. gitardan anladığınız yok. ulan jason konserlerde bile soundun 7kat altında çalıyor. robert'e bakın. adamın bass senini gıram kısmıyorlar. ya bide şöyle bir zihniyet var yok jason sürekli ritim gitarı izliyor diye. ulan sivri zekalılar. cliff'te izliyordu. robert'a izliyor. cliff'i gördük zaten ride the lightning ve master of puppetsta. aynı şekil robu da gördük deatta. gelipte bana bura yok rob şöyle iyi demeyin. ha cliff için sözlediğim sözleri yanlış anlamayın. ben bassın senini kastediyordum. ha burada aklınız da bulunsun. ...and justice for all albümü için ufak bir bass almanız yeterli. sonra keyfini çıkartın. müzik kulağı olan günümüz teknolojisin de biraz kullanan bassı çok rahat fark edecektir. ve son olarak şunu söylüyorum. roba verilen hakların yarısını jasona verselerdi şu an belki şu an jason hala metallica da olabilirdi... Ya bide adam yazmış jason orionu aneshesia gibi şarkılarda zorlanır. Dikkatini çekerim jason gerektiği zaman parmakla da çalabiliyor. Ayrıca adam profesyonel bassçı. Bırak bir zahmet çalsın. Ulan Jason'a hiç anesthesia, orion, to live is to die bunları hiç aynı anda çaldırdılar mı? Ben siz sayın çok bilmişlere şunu soruyorum. Jason'ın yeni şarkılarını dinlediniz mi? O adam tek başına şu anki haliyle bu şarkıları yapabiliyor. Rob şu ana kadar metallica da, yeni şarkılarda hiç cliff gibi jason gibi ön plana çıktığını gördük mü? My friend of misery, orion, for whom the bell tolls, anesthesia, the call of ktulu... Robun hiç ön planda olduğu bir şarkı var mı? Deata?

robert trujillo

Ya ben şunu anlamıyorum. Tamam, bizim robert Jason'a göre daha hızlı çalıyor ve ayrıca parmağı ile çalıyor. Bu onu Jason'dan daha iyi yapmaz ki. Robert Jason'dan daha iyi çalıyor. Gitardan anladığınız yok. Ulan Jason konserlerde bile soundun 7kat altında çalıyor. Robert'e bakın. Adamın bass senini gıram kısmıyorlar. Ya bide şöyle bir zihniyet var yok jason sürekli ritim gitarı izliyor diye. Ulan sivri zekalılar. Cliff'te izliyordu. Robert'a izliyor. Cliff'i gördük zaten Ride The Lightning ve Master Of Puppetsta. Aynı şekil Robu da gördük Deatta. Gelipte bana bura yok rob şöyle iyi demeyin. Ha Cliff için sözlediğim sözleri yanlış anlamayın. Ben bassın senini kastediyordum. Ha burada aklınız da bulunsun. ...And Justice For All albümü için ufak bir bass almanız yeterli. Sonra keyfini çıkartın. Müzik kulağı olan günümüz teknolojisin de biraz kullanan bassı çok rahat fark edecektir. Ve son olarak şunu söylüyorum. Roba verilen hakların yarısını Jasona verselerdi şu an belki şu an jason hala metallica da olabilirdi...
© copyright 2005 - 2026