bugün

sevdiği entry'ler

benkimki

bu kenafir truenin gözü kaydıysa yakında başına türlü türlü işler gelecek yazardır. şöyle 30 cm yarıçaplı bir nazar boncuğu falan al anca sıyrıklarla vs kurtarırsın..

seninle şöyle olabilirdik

benim olası ilişki.

görsel

seninle şöyle olabilirdik

görsel

kızlar bakar mısınız

ya şimdi 2 hafta sonra dayımın düğünü var bir de ben yine çok sıkıldım saçlarımdandjbdhdh sizce hangi renge boyamalıyım?

kafamda tarçın kahve , sarı ombre tarzında renkler var ama çok kararsızım ya.

sözlük kızlarının bugünkü kombinleri

Bol molalı yürüyüşe Eşsiz kombinimle.
Nasıl olayım Yıkılıyorum!
görsel

sözlükte çok boş yapan yazar olması

üzerime düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum. geri kalan arkadaşlar da biraz sorumluluk alsın.

benkimki

Ben gördüm, çok güzel bi’ kız. Çatlayın da, patlayın.

benkimki

keçe kurdan!

benkimki

kim olduğunu tesadüfen öğrendiğim yazar. maalesef çok düzgün biri çıktı, kötü konuşamayacağız. hoş gelmiş. *

sözlüğe fotoğrafımı atacağım

kızlar fotoğraf attı diye kıskandı - delirdi sabahtan beri yok fotoğraf atacağım yok bana like atın bilmem ne yok bana nazar değdirmeyin.
yaşlı başlı adamı ne hale getirdiniz.

uyudun mu

geceleri iyi geceler dedikten sonra kocanız/sevgiliniz/flörtünüz/yeni konuşmaya başladığınız kişiden gelmesi zorunlu mesajdır.

eğer Sabah uyandığınızda bu mesajı görmezseniz bilin ki sizi rüyasında görmek istemiyordur.

günaydınnn

sabahları kocanız/sevgiliniz/flörtünüz/yeni konuşmaya başladığınız kişiden gelmesi zorunlu mesajdır.

başlıktaki n sayısı kadar yazılması gerekir aksi takdirde samimiyet ve sevgi hissedilemez.

sözlük kızlarının bugünkü kombinleri

Yasemin ergene sözlüğe mi gelmiş nedir, maşallah ne kadar da ince bir hanımefendi...

Bu kadar artı gelince kıramam ya, alın çocuklar.

görsel

ince belli kızlar bakar mısınız

ya sizin beliniz neden ve waffle böyle ince ya?
sanki ince belli çay bardağı gibisiniz ben de çaydanlık... hofffff.

Nazarınız değiyor, hasta oluyorum sonra, atamam, kusura bakmayın, ama ısrar ederseniz de belki atarım belli olmaz.

benkimki

neşesi yeter yazarıdır. tanırım iyi çocuk. davetime icap edip sözlüğümüzü şereflendirdi.

otobüste cam kenarına geçmek isteyen erkek

partneri tarafından yeterince erkek olmamakla suçlanacak erkektir. erkek adam koridor tarafında oturur!

sözlükte kavga olacak hissi

Geceleri insanın uykularını kaçıran korkunç his. Ulu sözlüğümüzde huzursuzluk olacak, sıcak ve samimi aile ortamına zeval gelecek diye çok korkuyorum.
© copyright 2005 - 2026