sevdiği entry'ler

bu kim aq

Ne diye kufrediyorsun. Sana bu hakkı kim tanıdı. Biri gelse yüzüne sövse hoşuna gider mi? Billurları çiğ yemekten empati yeteneğini kaybetmişsin.ctrlx

haftanın gammazları

Burada yanlış anlaşılan bir şey var. Gammazlar sizi çaylak edemez. Yapay zeka mod çaylak eder. Entry’leriniz sağlamsa bin kere gammazlansanız da bir şey olmaz. O yüzden bu gammazların korkutma oyununa kanmamak lazım. Formata uygun yazana, hakaret falan etmeyene kimse bir şey yapamaz.

yaprak dökümü ali rıza bey

(bkz: oğuz götümü parmakladı)

benkimki

Fiziği ile kızların kem gözlerini üzerine çeken 12. Nesil yazardır. Yiyip yiyip kilo almiyormus. Şöyle bir metabolizma benim de olsa bende yesem incecik olsam diye düşünmüyor değilim.

ilgi isteyen kız

reelde istedigi ilgiyi göremeyince sözlüklerde saçma salak entryler girerek belasını aramaya çıkan kızlardır. Örneğin sabah kahvaltıda yediği kavurmadan falan bahsedip durur. açın bi kitap okuyun belgesel izleyin. kendinizle zaman geçirin.

ilgi isteyen kız

Kahve fincanı falan atanlar var bir de. Muhteşem yakışıklı zengin tüysüz uzun ve saçlı Sözlük erkekleri bunlara ilgi göstermek zorunda mı kardeşim!

ilgi isteyen kız

bir de kahve falı atanlar var devamlı.

lahmacunu elle yiyen kız

Lahmacun yemenin usulü vardır. Sıcak sıcak gelen lahmacun büyük ise ikiye bölünür ortasına limon sıkılır, ortaya salatayi iyice yaydırıp rulo haline getirilir. Sonra saman kağıdı ile yarısından sarılır yağ dökülmesi önlenir. ilk ısırık ile ağız doldurulup damak hazzı yaşanır. Üstüne buz gibi ayran ile lezzet ikiye katlanır. Not : azar azar yerim diyenler lütfen pizzadan devam ediniz.

benkimki

görsel

lahmacunu elle yiyen kız

lan ben de dedim adam ilk defa "yere yıkarım acımam" diyerek maço tavır sergiliyor meğersem neymiş piiii..

lahmacunu elle yiyen kız

yıkarım derken yere yıkarım/çökerim manasında mı yoksa alır leğende yıkarım manasında mı bro.

evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz

imla hatası olmayacak, entry'ler hep tanım olacak, bir de benden başkasını artılamayacak. çok şey istemiyorum.

benkimki

Bizim kızları çatır çatır çatlatacak güzellikte kız getirdim sözlüğe. Bir de bana laf edersiniz!

sözlük kızlarının bugünkü kombinleri

Sözlük kızlarına tombik diyenler utanır mı?
Sanmam..
Ateş ediyorsunuz kızlarım.

kadınlar arası rekabet

görsel
ne rekabeti be gayet iyi anlaşıyoruz.

görsel
ben de geldim cabukkk beni de övünnn (true, deli şair, Ahmedim hariç)

Kaç cm

Belin.

benkimki

hoş geldin hewal.

ya kız senin belin nasıl ince ya.

görsel
Ispartamın akşamları soğudu..
bugün en yakın arkadaşımın bebişinin cinsiyetini öğrendik.. herkes kız diyordu ve ben baştan beri erkek diyordum ve yine yeniden yanılmadımhaha.
Sabah 8 de ikimizi de uyku tutmayınca buluştuk. Özlemişim en yakın arkadaşımla aynı şehirde plansız programsız buluşmayı.
Artık bebişi olacağı için Ispartaya geldiğinde de bunu yapmak zor olacak. Ah be.. neyse gün yoğundu ama finali yalnız bir yürüyüş bir sigara bir top dondurma ve lavantalı şampuan ile kaliteli bir şekilde kapatıyorum.

ii geceler
Arka fon şarkısı
Bir aşk şarkısı..
© copyright 2005 - 2026