bugün
B
benimbabamdukmus13 yıl önce
sizce sizi neden işe almalıyız
bir çok mülakatta sorulan olabilecek belki de en aptal soru. yok yani beklediğin nedir? özelliklerini saymış adam, referanslarını anlatmış, bundan dolayı alacaksan alacaksın işte. almazsan da sana kalmış, böyle bir soru sorarak egonu mu tatmin ediyor… devamını gör
B
yazarların şu an üzerindeki giysiler
B
organigram
`kurumsal` bazlı işyerlerinde, kimin hangi konudma, kimlerin amir, kimlerin şef, memur, işçi vs olduğunu belirtmek amacıyla hazırlanan `şema`. bir diğer adıyla `organizasyon şeması`.
B
benimbabamdukmus14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
B
bdp deyince akla gelenler
B
seni seviyorum diyene verilen saçma cevaplar
sen seviyorum diyen kişiye verilebilecek olası saçma cevaplar. "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.
B
sen seviyorum diyen kişiye verilebilecek olası saçma cevaplar. "Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.
B
B
B
subaru
bir otomobil markası sürekli 4x4 arabalar yapar [bkz]subaru impreza[/bkz]
B
bmw
alman otomobil markası her modeli ayrı bir harika. [bkz]bmw nin ilk 11 i[/bkz] hatta bir takım bile yapılabilir
B
bmw
alman otomobil markası her modeli ayrı bir harika. [bkz]bmw nin ilk 11 i[/bkz] hatta bir takım bile yapılabilir
B
iron man
paranoid harikasının 4. şarkısıdır.metal tarihinin en güzel sololarından birisine sahiptir.şarkıda geleceğe giderek kıyameti gören ve geri dönüp bunu insanlara anlatmaya çalışan ama gelecekten dönerken manyetik bir fırtınaya yakalanarak demir'e dönüş… devamını gör
B
iron man
paranoid harikasının 4. şarkısıdır.metal tarihinin en güzel sololarından birisine sahiptir.şarkıda geleceğe giderek kıyameti gören ve geri dönüp bunu insanlara anlatmaya çalışan ama gelecekten dönerken manyetik bir fırtınaya yakalanarak demir'e dönüş… devamını gör
© copyright 2005 - 2026