bugün
- en lezzetli balık14
- karşı cinsteki en itici özellik12
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin8
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- ben geldim naneler13
- size takılan lakaplar7
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- online listesindeki sıralama mantığı9
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- sevmediğin biriyle sevişmek4
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri3
- whalefall2
- online listesi neden kaldırıldı10
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- kurtlar vadisi pusu'nun incelenmesi2
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- sevdiğin kişiyle sevişmek2
- mansur yavaş14
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- ismet kalk çay koy kanka3
- 0 0 713
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- gocu33
- inci sözlük8
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- lana del rey2
- game of thrones taki kerhaneci21
- ilk buluşmada cırcır olmuşum'ya diyen kezo3
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- arkadaşlar5
- en son neye çok üzüldünüz12
- her iki kelimesinden biri ben olan insan2
- hakan 23cm mağduriyeti3
- karton toplarken cin musallat olması5
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- ishak'ın eşi de büyük bi nesille kutsanmıştır2
- garip bir rüya gördüm4
- sözlük yazarları neci vibe veriyor3
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
entry'ler (28)
üç harften oluşan bir kelime olan aşk söylemesi kolay yaşaması zor olandır.Aşk bir boşluğu bilinmezliği temsil ettiği sırada birden kelimelerle değil bir vücutla tarif ediliyorsa yada mecnuna ferhata hak verilmeye başlanıyorsa ve bende onun için yaparım lan onlar hikaye ama biz gerçeğiz dedirtiyorsa kişi aşık olmuş demektir.Başlarda ne kadar gazdır geçer ,ben bağlanmam deseniz de sonra birden lan acaba napıyodurlarla başlayan hikayenizin mutlu sonla bitmesini temenni ederim.Ben şuan mutlulukla devam eden bir aşk yaşıyorum Allah sonunun da güzel olmasını nasip etsin.Aşkın ne demek olduğunu daha doğrusu kim olduğunu öğrendim yani.Hiç beklemediğim bir an da böyle kavramların tam bende bitmeye başladığı anda karışıma çıktı benim o yüzden umutsuzluğu kapılmayın demeyeceğim aşkı yaşamak için kapılın işte o zaman aşık olursunuz!
Bir arkadaşımın rot-balans diye adlandırdığı sigara.
Herhalde bir adet sağlam bir tokat attıktan sonra soluğu mahkeme de alır ve boşanırım.
her erkekte görüldüğüne inandigim bir durumdur.erkek olarakta gurur duyarim fakat dozajin onemi burda ortaya cikar eger kivaminda olurda sevimlilik katar fazla olursa hayvanlik.
ruhu patlak olmadıktan sonra kız seviliyorsa önemli olmayan durumdur büyük hayal kırıklığı yaratır ama sevgiyi azaltmaz sevgi onu da aşar ama akılda soru işareti bırakması muhtemeldir.
Değer verdiğin insanların seni yüz üstü bırakması ve her şeyin aslında bir çıkar ilişkisi olduğunun alaşıldığı an hissedilen duygu.
zenginliğin ne olduğunu bilmeyen kadındır.
ev hayatında olması gereken karşılık anlayışın olmamasının ve evdekilerden birisinin veya daha fazlasının sürekli anlayışsız ve ev kurallarına uymayışından kaynaklanır sinir bozucudur ve küslük meydana gelebilir çünkü haklı olan taraf özür beklerken haksız olan taraf piskinliğe devam eder.
en yakın dostuma şaka yaparken kullandığım kelime dizisi.
eğer öğrenci yurtta kalıyorsa su ısıtıcısında makarna yapmayı deneye bilir.
eğer öğrenci yurtta kalıyorsa su ısıtıcısında makarna yapmayı deneye bilir.
açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan gideceğime ant içerim.
cahil insanların yada at gözlüğü takmış insanların yada ne derseniz işte akıllarına üst mertebedekilerin çalmasının doğru olduğu düşüncesinin yerleşme durumudur. bugün normal bir vatandaşın hırsızlık yapması durumunda linç girişimleri dışlamalar gerçekleşirken yüksek mertebedeki insanların yapmaları normal karşılanır. yalnız türk halkı hırsız değildir sadece belli bir kesimin sebebini tam tanımlayamadığım sebeplerden dolayı hırsızlık yapmasını normal karşılamaktadır.
evlenince demlik demlik içecekleri için şimdi erteliyor olabilirler.
makine muhendisligi okuyor olmasi muhtemeldir. bizzat tarafimdan yasanmis ve yasanmaktadir.
en 2 temel iki mühendisliktir. inşaat mühendisliği dünyada ilk olarak kullanılan mühendisliktir ve barınma ihtiyacından doğmuştur. günümüzde inşaat mühendisleri ile makine mühendisleri bir bütündür. inşaat mühendisleri makine mühendisleri olmadan bir şey yapamamaktadır gerek demir gerekse beton gibi malzemelerin hepsinin altında makine mühendislerinin imzası olduğu için inşaat mühendisleri makine mühendislerine muhtaçtır ama makine mühendisleri üretim açısından onlara ihtiyaç duymazlar.
sürükleyici bir aksiyon oyunudur. iki seri halindedir. ikincisi metro last night'dır. romandan çeviridir. rus yapımıdır.
arsız olarak bilinen köpekten kaçan fareyi kovalayan hayvan.
genellikle bildiğimizi sandığımız bilgilerdir.
kendini beğendirmeye ihtiyacı olmayan kendini bilen ve kendine güvenen kızdır.