bugün
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak17
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti4
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- yeni parti50
- camlar açık çıplak yatmak5
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- uykuya doyamamak3
- manyak olmaya karar verdim5
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak2
- seni onaracağım diyen kadın4
- sinem dedetaş6
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- hikayeyi devam ettir54
- kemal kılıçdaroğlu16
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- benkimki6
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- cemil tugay3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- diamond bosphorus25
- atatürke başkaldıran şehirler2
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- japon2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- g o k u2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- nickten isim tahmini yapmak72
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- dansör3
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- ekonomi5
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- milliyetçi hareket partisi3
- sokakta kavga teknikleri15
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- salat nedir2
- arkadaşlar bakar mısınız28
entry'ler (28)
üç harften oluşan bir kelime olan aşk söylemesi kolay yaşaması zor olandır.Aşk bir boşluğu bilinmezliği temsil ettiği sırada birden kelimelerle değil bir vücutla tarif ediliyorsa yada mecnuna ferhata hak verilmeye başlanıyorsa ve bende onun için yaparım lan onlar hikaye ama biz gerçeğiz dedirtiyorsa kişi aşık olmuş demektir.Başlarda ne kadar gazdır geçer ,ben bağlanmam deseniz de sonra birden lan acaba napıyodurlarla başlayan hikayenizin mutlu sonla bitmesini temenni ederim.Ben şuan mutlulukla devam eden bir aşk yaşıyorum Allah sonunun da güzel olmasını nasip etsin.Aşkın ne demek olduğunu daha doğrusu kim olduğunu öğrendim yani.Hiç beklemediğim bir an da böyle kavramların tam bende bitmeye başladığı anda karışıma çıktı benim o yüzden umutsuzluğu kapılmayın demeyeceğim aşkı yaşamak için kapılın işte o zaman aşık olursunuz!
Bir arkadaşımın rot-balans diye adlandırdığı sigara.
Herhalde bir adet sağlam bir tokat attıktan sonra soluğu mahkeme de alır ve boşanırım.
her erkekte görüldüğüne inandigim bir durumdur.erkek olarakta gurur duyarim fakat dozajin onemi burda ortaya cikar eger kivaminda olurda sevimlilik katar fazla olursa hayvanlik.
ruhu patlak olmadıktan sonra kız seviliyorsa önemli olmayan durumdur büyük hayal kırıklığı yaratır ama sevgiyi azaltmaz sevgi onu da aşar ama akılda soru işareti bırakması muhtemeldir.
Değer verdiğin insanların seni yüz üstü bırakması ve her şeyin aslında bir çıkar ilişkisi olduğunun alaşıldığı an hissedilen duygu.
zenginliğin ne olduğunu bilmeyen kadındır.
ev hayatında olması gereken karşılık anlayışın olmamasının ve evdekilerden birisinin veya daha fazlasının sürekli anlayışsız ve ev kurallarına uymayışından kaynaklanır sinir bozucudur ve küslük meydana gelebilir çünkü haklı olan taraf özür beklerken haksız olan taraf piskinliğe devam eder.
en yakın dostuma şaka yaparken kullandığım kelime dizisi.
eğer öğrenci yurtta kalıyorsa su ısıtıcısında makarna yapmayı deneye bilir.
eğer öğrenci yurtta kalıyorsa su ısıtıcısında makarna yapmayı deneye bilir.
açtığın yolda, gösterdiğin hedefe, durmadan gideceğime ant içerim.
cahil insanların yada at gözlüğü takmış insanların yada ne derseniz işte akıllarına üst mertebedekilerin çalmasının doğru olduğu düşüncesinin yerleşme durumudur. bugün normal bir vatandaşın hırsızlık yapması durumunda linç girişimleri dışlamalar gerçekleşirken yüksek mertebedeki insanların yapmaları normal karşılanır. yalnız türk halkı hırsız değildir sadece belli bir kesimin sebebini tam tanımlayamadığım sebeplerden dolayı hırsızlık yapmasını normal karşılamaktadır.
evlenince demlik demlik içecekleri için şimdi erteliyor olabilirler.
makine muhendisligi okuyor olmasi muhtemeldir. bizzat tarafimdan yasanmis ve yasanmaktadir.
en 2 temel iki mühendisliktir. inşaat mühendisliği dünyada ilk olarak kullanılan mühendisliktir ve barınma ihtiyacından doğmuştur. günümüzde inşaat mühendisleri ile makine mühendisleri bir bütündür. inşaat mühendisleri makine mühendisleri olmadan bir şey yapamamaktadır gerek demir gerekse beton gibi malzemelerin hepsinin altında makine mühendislerinin imzası olduğu için inşaat mühendisleri makine mühendislerine muhtaçtır ama makine mühendisleri üretim açısından onlara ihtiyaç duymazlar.
sürükleyici bir aksiyon oyunudur. iki seri halindedir. ikincisi metro last night'dır. romandan çeviridir. rus yapımıdır.
arsız olarak bilinen köpekten kaçan fareyi kovalayan hayvan.
genellikle bildiğimizi sandığımız bilgilerdir.
kendini beğendirmeye ihtiyacı olmayan kendini bilen ve kendine güvenen kızdır.