bugün
- ekşi sözlük12
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- osuruktan şiirler47
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- evde pide yapmak7
- zeki olmanın avantajları4
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- kavga yok mu ya5
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- giysi fiyatlarının uçması12
- twin peaks3
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- vedat muriqi6
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- beni neden sevmedin3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- aleksey batrakov14
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- ben geldim kerkenezler19
- anne pizzası10
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- geceye bir şarkı bırak11
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- yenilgisiz tek şampiyon5
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- dinci ve müslüman kavramları8
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- barış alper yılmaz3
- arkadaşlar hoşçakalın3
- fenerbahçe17
- şoförün yan koltuğu4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- karpuzcu libos panda3
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- ismail kartal'ın kovulması3
- putin türkmüş11
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
- zorunlu eğitim12
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- yar deyince kalem elden neden düşer3
entry'ler (45)
karnı doymuş.
girilen 60 entrynin 30unun sahibinin ampüle gönül verdiğinin kesinliğinden bahsetmiyorum. bahsedeyim mi?
bu dahil bütün genellemeler yanlıştır yorumunu yapmamı gerektiren başlık ve kürtlere develerle girmeyi denemelerini önermek gerek o zaman çok isteniyorsa. develerle ankara'ya girilmiyor. denedik. olmadı.
derdime dönersek
(bkz: http://fizy.com/tr#s/1ahufj)
(bkz: http://fizy.com/tr#s/1ahufj)
kiloludur ama yüzü de güzel demek ki. bu arada hem kilolu hem çirkinse foto koymucak mı?
bayır gülüm.
yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor.
uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor.
gittiğim şehirler, tatiller, yeni yüzler...
aldığım kararlar, bozduğum kurallar, kendime yenildiğim günler...
yardımcı olmuyor sözlük.
olmuyor.
uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor.
gittiğim şehirler, tatiller, yeni yüzler...
aldığım kararlar, bozduğum kurallar, kendime yenildiğim günler...
yardımcı olmuyor sözlük.
olmuyor.
orhan ölmez söylesin: aşk beni sevmedi
ben: ay anne feci yağmur yağıyo he.
annem: yağsın elleme.
annem: yağsın elleme.
biten ilişkiyi kimin bitirdiğine göre şekil alacak bir süreç. sen bitirdiysen az sancılı geçer. hatta keyif tadı bile olur bazı bazı. durumuna göre değişir tabi. ama terkedildiysen eğer, hem ilişkinin bitimi ve hem terkedilmişlik bu süreci zora sokar. özlem en tatsız yanıdır. yalnızlık çok sıkar. arayışlar başlar. yerine yenisini koyma arzusuyla, sıcacık gönlün soğuyamaması çelişkiye sokar. giden sevgilinin sıcaklığı da gitmeden başka denizlere açılamayacağından insan, üzülür çok. bazen de ağlar. kişisine göre değişir. dua etmek gerekir bol bol. hazır ramço ayındayız. tamam ağlamıyoruz.
kilo alıyorum. yemekten sonra yatınca noluyo? kilo alınıyo valla. açıyorum televizyonu. haberleri falan. geçip karşısına az hareket yapıyorum. internette dolanıyorum. ama gözümden uyku aksa da uyuyamıyorum. ramço ayındayız malum. kilo alıyorum!
sesi çok çekici. kendisi de yakışıklı sayılır. olmasa da karizma biri. şarkıları iyi. besteleri sözleri falan da baya iyi. ama hepsinden önce sesi iyi adamın, yorumu iyi. sıktı fakat. dinle dinle cılkı çıktı. yeni şarkılar yapsın, albümü çıksın. konser versin, klip çeksin. ünlü olsun, duyulsun.
hoş bulduk.
balıktan kastı bildiğimiz balık olmayan başlık.
paylaşımcı kişi.
5 lirayla olacak şey değildir arkadaşlar. pamuk eller cebe hadi...
şu an gereksiz girilen polemik. aciliyeti olan şey bu değildir. şimdi balık verme zamanıdır. geciktirmeden. ölü çok. ölen bebek de çok çocuk da çok. açlıktan. o kadar aç insana şu an balık tutmayı öğretmek imkansız. balık yetiştirmek gerek imdatlarına. hem de hemen. elimizden geldiği kadar çok ve acil.
haberlerde gördüm. bi çadır. çadırın ufak çıkışından iki çocuk dışarı bakıyo. yağan yağmura. yağmur şarıl şarıldı. biri 9 yaşlarında. oy diğeri 3 mü ne. çaresiz gözleri öldürdü beni öldürdü. kameranın kendisini çektiğini görünce ufağımın dudağı titredi. canım... gözleri doldu. benim gözlerim doldu. bunları yazarken "la alegria" çalması da beni etkiledi şimdi. ağlasam mı napsam?
biz kaç kişiyiz?
en iyi şarkısı la alegria olan israil asıllı süper müthiş sesin sahibi. ibrahim tatlıses ve kubatla da düetleri var. şeker bi şey.