bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- arkadaşlar bakar mısınız9
- müzik haramdır5
- karşı cinste çekici gelen şeyler5
- gir içime hünharca11
- satranç haram yasaklansın15
- dinlemeyi bilmek5
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- uludağ sözlük online sayısı5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- true yazar mı sorunsalı4
- faik öztrak4
- eğirdir gölü3
- götü başı ayrı oynayan insanlar3
- gocu43
- beyazsemsiyeliyabanci48
- recep tayyip erdoğan8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- en sevilen meyveler8
- kürt kültürü3
- kızının düğününde oynayan baba8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- the gilded lily3
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- sssilvermist11
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- şovalye ruhlu erkek2
- bu devirde fes giymek5
- ona bir şey söyle18
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- opi2
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- buddy dude20
- ısparta10
- yagmurcu6
- taziye çadırı2
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- kürdistan3
- togg'a lpg taktırmak11
- ets tur ile balayının zehir olması2
- yapay zeka moderatörü17
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
entry'ler (353)
az önce 2 şebeke elemanı pc'min ekranındaydılar.
nerde lan delikanlılık sevişmeyi anlatıyosunuz amk hayırdır ya hepiniz yapmışsınız tamam anladık ama bu caka nedir (bkz: hadi bak dalgana)
boş boş konuşmayındır, artık yeterdir, paristen oturup vatan nutku atılmaz haydi yavrum yurt dışına varsa cevabı olan diyorum ki yeter ulan artık yetti bunu yazan ve bu gibi propagandaları devam ettirenler adres vererek yapsın sıkıyosa haydi hodri meydan...
edit : helal olsun silinmiş piççç.
edit : helal olsun silinmiş piççç.
siyasette, tarihte , şahıs adına uludağ sözlük yazarlarından beklenmeyecek cahilce yorumlardır.
o yüzden mi hala dünyanın heryerinde tanınıyor günümüzde bile bir sürü filmde kaynaklarda ismi geçiyor. sana bi cevabım var herkes adına; hı hı evet hı hı.
gerçekten bu başlığı açan tek dişi kalmış canavar; son dişini de bi zahmet kendin kır.. çanakkale de vatana tecavüz edilmiştir keşke oradan bıraksaymışlar da düşmanı anana da bi tecavüz etselermiş, bak iyi dinle ben de çok kitap okudum ama anlayarak okudum ve düşünerek yorumladım be tarih azmanı oturduğun yerden konuşmak çok kolay senin bu bağnaz hükümetin varya işte onlar ozaman da vardı, düşmanı kovduk bu hükümet düşmanı diplomasiyle tekrar geri aldı işte onlar da senin gibi...
5 senede çürür o adam demedi demeyin.
bu orospu çocuklarının ülke'nin heryerinden gittiğini görmek isterdim. (nerde o günler)
hep açken hep yalın ayakken aklımıza gelen memleket, tam da unutmuşken herşeyi , aklında memleketinin, deresi, ormanı, alabalığı yokken, yozlaşmış insanların kahkahaları, yaşadığın yerde yediğin soğuk yumruğu kemiğinde hissettiğin zaman, yine o memleketinin hasretiyle yüzyüze kalırsın.
uzaya giden ilk türk nihat doğan da olabilirdi 'valla git git bitmiyor öyle bir yer ki sormayın yurdumun koyunlarını bile özledim'.
muhabbetine doyum olmayan yazar, gerçekten yazar.
zaten hep yazılanları oku sen, hiç mantık yürütme ey aklı 5 karış havada boş laf peşinde koşan insan. kendi içine bulunduğun pis durumdanda ülkeni kötüleyerek çıkamazsın.
baba katilliği, fatih, murat dedi ilgimi çekti okuyorum 200 sayfa oldu, güzel gidiyoruz, ahmet ümite kocaman sevgiler.
okudukça kızıl derili yerlilerine dönüştüğümü düşündüğüm bi göl ismi.
ya da kuafördür lan dedirtti.
telefona gelen mesaj sesiyle irkilme anında, telefona bakarsınız, aa ayça yazmış çok önemli olmalı;
gereksiz bir eylem değildir, erkek kıza kız erkeğe lazımdır hayat böyle geçer tanışılsın, kaynaşılsın, 2 erkek birbirini anlarsa dost ama bir erkek ve bi kız anlaşırsa, sevgili olur, herşeye yatak anlamında bakmamak gerekir.
starbucks barista.
ambulans şoförünün ve ya sağlık ekiplerinin olay yerine giderken yolda durup sivas halayı çektiklerini hayal eden insanlar da olabilir.