bugün
B
baher6 yıl önce
sevda noyan ın fetöcü olması
şu entryde bilale anlatır gibi anlattım nasıl bir fetö ablası olduğunu. (bkz: sevda noyan/#43302479) bir de şu 2014 yılına ait tweeti koyayım; (img:#2024411) sizin milat tarihiniz neydi lan ak itler? 17/25 aralık 2013 müydü? hadi şimdi de savu… devamını gör
B
baher6 yıl önce
akp seçmeni
https://www.youtube.com/watch?v=IfQM_AGvM10A
B
baher6 yıl önce
köpek çeken erkeklerin daha çekici olması
(img:#2021858)
B
baher6 yıl önce
bayan memesi
ord.prof. hilmi ziya ülken'in 1951 de yayınladığı "tarihi maddecilğe reddiye" isimli çok önemli eserinden ilham alacak kadınlarımızın, "bayan memesini reddediyoruz, yaşasın kadın memesi" manifestosunu sabırsızlıkla bekliyoruz.
B
baher6 yıl önce
yazarların benzedikleri ünlüler
(bkz:adrien brody ) (bkz:gordon freeman ) (bkz:müfettiş gadget ) Arkadaşlarımdan çok duydum valla.
B
baher6 yıl önce
takip bildiriminin gelmemesi
Sözlükte bozulan bir başka bölümdür. Zall sözlüğü köhne, virane bir eve döndürdün lan allahsız. Bir tarafı yaparken diğer tarafı bozuluyor.
B
baher6 yıl önce
binali yıldırım
ulaşımı karayolundan ibaret sanan,japonya da yaşasa hakkında idam yasası çıkarabilecek,22 temmuz 2004 hızlı tren faciasının hükümetiyle beraber tek sorumlusudur,onlarca insanın kanına girdiği halde pişkin pişkin dolaşabilmesi türkiye gerçeklerine en … devamını gör
B
baher6 yıl önce
ups boobs
1 saat içinde 11 entry girerek yazarlık almış hanımefendi. Eskiden hiç değilse 1 hafta çaylak beklerdi yeni üyeler. Neyse olan olmuş hayırlısı olsun nickaltını açtığım için alırım bir boobs artık heralde.
B
baher6 yıl önce
akp ye yok edecek doğal bir güzellik bırak
ülkemizdeki doğal güzellikleri "`millet bahçesi yapıyoruz`" bahanesiyle yandaş müteahhitlere peşkeş çeken ve ülkemizdeki son doğal güzellik yok olana kadar durmaya niyetli olmayan akp iktidarı için, ülkemizin kıyıda köşede kalmış ve akp'lilerin akıll… devamını gör
B
baher6 yıl önce
sözlüğün seks kokması
son günlerde revaçta olan varsayımdır. tamam kabul, öpüşmek, sevişmek, seks falan önemli... ama çılkını çıkardınız yani, yapmayın hem cinslerim yapmayın. bazen organların kendi bölgelerinde kalmaya ihtiyacı vardır.
B
baher6 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
B
baher6 yıl önce
uludağ yazarlarının kitap tavsiyeleri
başlıyorum arkadaşlar, anna karenina ( olay örgüsü ve konu karmaşıklığı için ) olasılıksız ( bilim, beyin ve hayal gücü için ) bokun tarihi ( farklı yaklaşımlar için ) yaratıcı yazarlık ( adı üstünde yaratıcı yazarlık ve nasıl yazar olunur hakkı… devamını gör
B
baher6 yıl önce
başlıyorum arkadaşlar, anna karenina ( olay örgüsü ve konu karmaşıklığı için ) olasılıksız ( bilim, beyin ve hayal gücü için ) bokun tarihi ( farklı yaklaşımlar için ) yaratıcı yazarlık ( adı üstünde yaratıcı yazarlık ve nasıl yazar olunur hakkı… devamını gör
B
baher6 yıl önce
B
baher6 yıl önce
etik olmayan biri 2
Hesabı silip geri gelince hakkındaki soruşturma düşecek zannediyor sanırım. Yazık ya.
B
baher6 yıl önce
haftaya norveç e taşınıyor olmam
(bkz:Norveç soğuktur şimdi)
© copyright 2005 - 2026