bugün
B
b0rtecine4 yıl önce
kahkahadan sonra birden duran tip
(bkz:cem ceminay)
B
b0rtecine5 yıl önce
55 kilodan 28 kiloya düşen uludağ sözlük yazarı
(bkz:burkuk surat) sonunda bu da oldu nonoşlar, daha güzel olmak adına attığım adımlar neticesinde 28 kiloya düştüm. lormalde boylu poslu alımlı, cüretkar, albenisi olan 1.99 boyunda 55 kiloluk antipatik izmirli bir bayan iken. lakin, dediyim gibi … devamını gör
B
b0rtecine5 yıl önce
mavi deniz tavşanı
Diğer adıyla Glaucus atlanticus, Glaucidae familyasından orta büyüklükte bir deniz salyangozu türüdür. Bu tür tipik olarak 6 cm boyuna kadar uzayabilir ve koyu mavi renklidir. Dünyanın bütün okyanuslarında ve ılıman tropikal sularda bulunur. Suyun ü… devamını gör
B
b0rtecine5 yıl önce
ben zaten 50 liralık benzin alıyorum
`22 mayıs 2014 benzin ve motorin zammı`na gülüp geçen komik adam söylemidir. param varsa binerin arabaya motora, param yoksa binmem der. `benzin zammına olsun 20 liralık alıyorum diyen it` ile `olsun ben hep 20 tl lik benzin alıyorum diyen mal`la uz… devamını gör
B
b0rtecine5 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
b0rtecine5 yıl önce
sabah rutininiz
Alarmdan sonra veririm alttan hareketli bir müzik güne pozitif bir şekilde uyanıp oynaya oynaya işe gitmek için hazırlanırım.
B
b0rtecine5 yıl önce
anal seks yapmadığın bir kıza sahip olmuş değilsin
Bir gerçek. Eğer bir kızla anal seks yapmadıysan o kıza gerçekten sahip olmuş değilsindir. Kızlar gerçekten erkeği olmasını istediği kişilere analdan verir.
B
b0rtecine5 yıl önce
28 ekim 2020 dolar kuru
an itibariyle 8.23 tl olan kurdur. bu sefer durumlar fena, şaka maka ülkeyi batırıyor bu adamlar yazık günah.
B
b0rtecine5 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
b0rtecine5 yıl önce
anın görüntüsü
B
b0rtecine5 yıl önce
anın görüntüsü
B
b0rtecine5 yıl önce
anın görüntüsü
B
b0rtecine5 yıl önce
herkes sevdiğinin adını yazsın
açılışı ben yapıyorum. sevdiğinin adını.
B
b0rtecine5 yıl önce
anın görüntüsü
B
b0rtecine5 yıl önce
01 02 03 eylül 2020 istanbul sıcağı
aslında, başlık "istanbul cehennemi" şeklinde açılsaydı da olurdu. bu perşembe son bulacağı söylentiler arasında yer alıyor. dünden başlayan bu aşırı sıcaklar biz istanbulluları bitirdi arkadaşlar. adan vs gibi şehirlerde yaşayanlar küçümsemez umarı… devamını gör
B
b0rtecine5 yıl önce
sözlük kızları adeta bir çiçek gibi
doğru tespittir. zira sözlük kızları gübresiz duramazlar.
B
b0rtecine5 yıl önce
evreni yok et tuşu sana verilse basar mıydın
gram arkama bakmam.
B
b0rtecine5 yıl önce
türkiyeden siktir olup giden insan
normal zamanda gitse bir şey demeyeceğim insandır. ama zor zamanda ülkesi boka battı diye tabanları yağlıyorsa hiç bir zaman bu ülkenin çocuğu olmamıştır zaten. korkaktır. derhal kalıp kendisinin olanı almalıdır. tabi ben de isterim gitmeyi ama ne… devamını gör
B
b0rtecine5 yıl önce
en sevilen ingilizce replikler
you’re feeling it, aren’t you? that survival instinct. that’s what drove me. it’s always driven the human race, and it’s going to save it now. i’m going to save it. for all mankind. for you, cooper.
B
b0rtecine5 yıl önce
vejetaryen yazarlar
et yemeyen yazarlardır.
B
b0rtecine5 yıl önce
merve boluğur un taşın üstüne taş oturdu paylaşımı
güldüren paylaşım. hiç kimse kusura bakmasın. (img:#2061982)
B
b0rtecine5 yıl önce
kedi peri
On ikinci nesil yazar bacım. Kendisini ben pek çok, pek çok severim. Canımcım o benim canımcıımmm. Aramıza hoşgeldin bacımkom, iyi ki geldin sefalar getirdin. Burdan mis kokulu tırşıklar gönderiyorum sana. Öptüm. Seviliyorsun kalp kalp. Abazansız, m… devamını gör
B
b0rtecine5 yıl önce
dolar yükseliyorsa banane ben tl kullanıyorum
tamam kardeşim sen kullanmaya devam et. diye cevap verilebilir.
B
b0rtecine5 yıl önce
bir sigara yakıp kısık gözlerle uzaklara bakmak
geçmişteki veya gelecekteki bir şeyleri düşünürken yapılan hareket.
© copyright 2005 - 2026