bugün
- günlük tutan erkek19
- gammazlığı elinden alınan yazar5
- halk başkanlık sistemini istiyor6
- her yerde sümkürebilen insan5
- merhabalarr5
- wc'ye telefonsuz girmek2
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- merfulu6
- çok su içmek2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde5
- kötü biri olduğunu fark etmek2
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- gratisin içini merak etmek7
- kendini fazla ciddiye almak2
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- kendinden sıkılmak2
- mekke anlaşması14
- arda güler2
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- spor olsun diye her yere yürüyen insan2
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri6
- arkadaşlar nasılsınız11
- iyi parti'nin çerçeve yasaya muhalefet şerhi3
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- kavalali mehmet ali pasa4
- 40 hadis3
- cansever18
- simko317
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- futbol24
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- türkiye'ye en uygun yönetim şekli islami komünizm3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- kendine bir soru sor5
- insan sevmemek6
- hewal ebo9
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- sözlüğün kırbacı5
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- sarapci koala7
- anın görüntüsü10
- victor osimhen9
- ümit özdağ6
- tavuk pilav4
- tai lung16
entry'ler (186)
ayakkabısının altındaki çamur olamayacak çöl maymunlarını rahatsız etmiş kadınlardır. madem bu kadar rahatsız oluyorsun sokağa çıkma yobaz kardeş.
bütün bölümlerini yakın zamanda seyretmiş biri olarak olay akışını anlat deseler anlatamam. farklı bir kurgusu vardı ve türkiye'de yapılmış en iyi dizilerden biridir bence.
adamın sakalının bir tek teli olamayacak herifler kalkmış yakışıklı değil filan diyor sayın seyirciler. sarışınlardan zerre hazzetmeyen biri olarak bu adamı dünyanın en yakışıklı insanlarından biri sayarım. biraz evrensel perspektiften bakın rica ediyorum, çıkın şu köyünüzden...
kiliseler karanlık; camiler aydınlıktır.
izmir'de denk gelmiştim ilk kez. cafe/restaurant olan bi yerdi. öğrencilik yılları tabi; burslar yatınca geleneksel ıslatma etkinliği düzenliyoruz her ayın 7'sinde.
kebap yiyeceğiz. istedik, pişiyor. bir taraftan yanıyoruz ama sevindirik bi şey oluyor; yüzümüze minik minik su fışkırıyor bir yerden. bahçe sulama hortumu filan delik herhalde dedik ilk etapta.
sonra bunun bir serinletme şekli olduğunu fark ettik. oh ifil ifil.
tabi ne suyu olduğu belli olmayan bi suyun yemeğinizin üzerine gelmesi gerçek bir problem. garsonu çağırıp kapattırdık. pek hayrını gördük sayılmaz ama yine de güzel icat.
kebap yiyeceğiz. istedik, pişiyor. bir taraftan yanıyoruz ama sevindirik bi şey oluyor; yüzümüze minik minik su fışkırıyor bir yerden. bahçe sulama hortumu filan delik herhalde dedik ilk etapta.
sonra bunun bir serinletme şekli olduğunu fark ettik. oh ifil ifil.
tabi ne suyu olduğu belli olmayan bi suyun yemeğinizin üzerine gelmesi gerçek bir problem. garsonu çağırıp kapattırdık. pek hayrını gördük sayılmaz ama yine de güzel icat.
polislik.
nşa'da bakmaktan imtina edeceğiniz insanlarla selamlaşmanız, muhabbet etmeniz, hatta yeri gelince yemek yemeniz durumudur. yani olağan dışı koşullara maruzsunuz ve buna mecbursunuz.
türkler belgesel yapmasın dedirten türden belgeselleriyle zehir saçan kanal. Neyse ki arada National Geographic, nat geo wild'ın filan belgesellerini yayınlıyorlar da adına belgesel kanalı diyoruz.
rakiplerin hamlesini beklerken yaşlandıran oyun.
ben bu kadını 40 yaşında filan zannediyordum, meğer 89 doğumluymuş...
o kadar para veriyoruz dediği maksimum 3 lira. o da köftesiyle birlikte.
kiloyla almak birim başına düşen maliyeti etkilemez sayın yazar. kiloyla alıp lavaşla yemek nasıl bir fakirlik halidir? içindeki şey zaten bulgur yani nişasta. marulla yiyin bi zahmet. hayırlı forumlar.
kiloyla almak birim başına düşen maliyeti etkilemez sayın yazar. kiloyla alıp lavaşla yemek nasıl bir fakirlik halidir? içindeki şey zaten bulgur yani nişasta. marulla yiyin bi zahmet. hayırlı forumlar.
bunun adı mucize değil, bunun adı deli saçması.
Yoo ben bakıyorum.
15 yaş ve altı çocukların platonik aşk beslediği oyuncu.
Sessizce geçmesini bekliyoruz.
Herkesçe arzulanan durum.
Sürünsün köpek bin beter olsun kıymetimi anlasın yakarışı eşliğinde gelir genelde.
Çoğunlukla mutlu oluyorlar, çok da şeyapmayın yani.
Sürünsün köpek bin beter olsun kıymetimi anlasın yakarışı eşliğinde gelir genelde.
Çoğunlukla mutlu oluyorlar, çok da şeyapmayın yani.
çoğunlukla, pena kullanmak yerine tırnak uzatıp tırnağını kullanan değişiklerin gerçekleştirdiği durum.
tiksinti uyandırır bende uzun tırnaklı erkek. tırnaklarınızı uzatmayınız, teşekkürler*
tiksinti uyandırır bende uzun tırnaklı erkek. tırnaklarınızı uzatmayınız, teşekkürler*