bugün

entry'ler (1)

dedenin ölmesi

Sana yazıyorum gene. Çok özledim seni dede ama ÇOKK özledim gitmeseydin diyorum bazen bırakmasaydın bizi. Bana yine bakkaldan naneli şeker alırmısn melek adam hani o küçük poşette olanlarından. Dağ gibiydin kaya gibi serttin bir o kadar da merhametliydn. Merttin haksızlığa gelemezdn adaletin hala dillrde dede.
Hani, derler ya Adam gibi adam işde sen böyleydin dede MELEK ADAMDIM BE
Sen gittin olan oldu dede nolduysa senden Dede;
sonra oldu isyanım sana değil senden sonrakilere..
Senki sinirlendin mi yakardın bu antalyayı. senki saygındn adını duyan gülümser adam gibi adam diyor. Şimdi görüyorumda senden sonra çok şey değişmiş dede. Senin zamanında ekmek yedirdiğin adamlar ağalık taslar oldu babama. Görüyorsun demi bunları melek adam ???
Sen her zaman derdin dede PARA ; büyük insanı alçkgnüllü yapr. Normal insnı şaşırtr.
Dede sen gitmeseydin de görselerdi insanlığı. Para bu gelip geçer derdin. Halamgl olsn amcamgl olsn paraya tapıyorlar be Senden sonra dağıldık dede Amcamgil felan her biri uzaklarda dede.
SEN OLSAYDIN KiMSE DAĞILIRMIYDI DEDE ??????
Bazen başımı önüme eğip otryorm bazılrna dudak sallama anlmna gelsede öyle deil dede seni ÖZLEDiM sonra senn sesini duyuyorum sanki Diyosunki başını önüne eğme nasip. öne eğmesi greken onlar . sonra hrkese inat kaldryorm kafmı.
sen gittiktn sonra arkdşlrını görmüştm, Rahmetlinin bize çok iyiliği dokundu diyolar tüm seni tanıyanlar işte benim MELEK ADAMIM diyorum
Senin izinden yürücem dede Herşeymle sen olucam SÖZZZ . eğer olamassam bağişla beni melek adam Ölmeden önce gece konşmuştuk hatırlıyomusun sabah gelicektin hani Gelicem evimizde bekleyin demiştin yine kurtuldm demiştin BEKLiYORUM dede seni ama yine gelmiyorsun Rüyalarıma bile gelmiyorsun suç işledim die darıldın mı bana ?
Belkide görüyorsun bu yazdıklarımı bi yerlerden söyledklerimide duyuyrmusun dede Ne zaman alıcaksın ayşyle beni yanına ? NE ZAMAN ???? sen bize gelmiyosun bırakta biz sana gelelimm
ÖZLEDiM DEDE SENi ÖZLEDiMMMMMMMMMMM
Son kez sarılamadm sana yanagını sıkıp sen Melekmisin de diyemedim en çokta bu koyuyor be dede. Babam evi satıcak oluyo Biz ayşyle anlaştık. güzelyurttaki evi ayşe burdaki evi ben alıcam büyüynce. seninle oturup güldüğümz evleri alıcaz nolursa olsn . Mezarın yapılcakmş dede O yattığın yerde rahatsın demi, Huzurlu uyu dede. Biz hala yaşıyoruz çünkü. ayşeyle beni merak etme. Babamıda merak etme Babmda kendi halnde bi önceki yazıpta yaktığım kağıtta söyledim ya hala aynı dede . Neyse sende üzülme biz neler atlatmadık be melek adam
Sen rahat uyu <3 Seni çok seviyorum Seni çok özledim

ALLAH MEKANINI CENNET EYLESiN <3