bugün
- birinin size çirkin demesi8
- iyi geceler9
- anın görüntüsü34
- küresel14
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- 12 mayıs hemşireler günü10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor25
- sari renkli seker38
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası11
- davul zurnayla evden kız alma geleneği15
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi29
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- beraber sarma sarılacak yazarlar11
- uğur yücel vs brad pitt12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan14
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı21
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız10
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği24
- anneler günü12

entry'ler (1)
Sana yazıyorum gene. Çok özledim seni dede ama ÇOKK özledim gitmeseydin diyorum bazen bırakmasaydın bizi. Bana yine bakkaldan naneli şeker alırmısn melek adam hani o küçük poşette olanlarından. Dağ gibiydin kaya gibi serttin bir o kadar da merhametliydn. Merttin haksızlığa gelemezdn adaletin hala dillrde dede.
Hani, derler ya Adam gibi adam işde sen böyleydin dede MELEK ADAMDIM BE
Sen gittin olan oldu dede nolduysa senden Dede;
sonra oldu isyanım sana değil senden sonrakilere..
Senki sinirlendin mi yakardın bu antalyayı. senki saygındn adını duyan gülümser adam gibi adam diyor. Şimdi görüyorumda senden sonra çok şey değişmiş dede. Senin zamanında ekmek yedirdiğin adamlar ağalık taslar oldu babama. Görüyorsun demi bunları melek adam ???
Sen her zaman derdin dede PARA ; büyük insanı alçkgnüllü yapr. Normal insnı şaşırtr.
Dede sen gitmeseydin de görselerdi insanlığı. Para bu gelip geçer derdin. Halamgl olsn amcamgl olsn paraya tapıyorlar be Senden sonra dağıldık dede Amcamgil felan her biri uzaklarda dede.
SEN OLSAYDIN KiMSE DAĞILIRMIYDI DEDE ??????
Bazen başımı önüme eğip otryorm bazılrna dudak sallama anlmna gelsede öyle deil dede seni ÖZLEDiM sonra senn sesini duyuyorum sanki Diyosunki başını önüne eğme nasip. öne eğmesi greken onlar . sonra hrkese inat kaldryorm kafmı.
sen gittiktn sonra arkdşlrını görmüştm, Rahmetlinin bize çok iyiliği dokundu diyolar tüm seni tanıyanlar işte benim MELEK ADAMIM diyorum
Senin izinden yürücem dede Herşeymle sen olucam SÖZZZ . eğer olamassam bağişla beni melek adam Ölmeden önce gece konşmuştuk hatırlıyomusun sabah gelicektin hani Gelicem evimizde bekleyin demiştin yine kurtuldm demiştin BEKLiYORUM dede seni ama yine gelmiyorsun Rüyalarıma bile gelmiyorsun suç işledim die darıldın mı bana ?
Belkide görüyorsun bu yazdıklarımı bi yerlerden söyledklerimide duyuyrmusun dede Ne zaman alıcaksın ayşyle beni yanına ? NE ZAMAN ???? sen bize gelmiyosun bırakta biz sana gelelimm
ÖZLEDiM DEDE SENi ÖZLEDiMMMMMMMMMMM
Son kez sarılamadm sana yanagını sıkıp sen Melekmisin de diyemedim en çokta bu koyuyor be dede. Babam evi satıcak oluyo Biz ayşyle anlaştık. güzelyurttaki evi ayşe burdaki evi ben alıcam büyüynce. seninle oturup güldüğümz evleri alıcaz nolursa olsn . Mezarın yapılcakmş dede O yattığın yerde rahatsın demi, Huzurlu uyu dede. Biz hala yaşıyoruz çünkü. ayşeyle beni merak etme. Babamıda merak etme Babmda kendi halnde bi önceki yazıpta yaktığım kağıtta söyledim ya hala aynı dede . Neyse sende üzülme biz neler atlatmadık be melek adam
Sen rahat uyu <3 Seni çok seviyorum Seni çok özledim
ALLAH MEKANINI CENNET EYLESiN <3
Hani, derler ya Adam gibi adam işde sen böyleydin dede MELEK ADAMDIM BE
Sen gittin olan oldu dede nolduysa senden Dede;
sonra oldu isyanım sana değil senden sonrakilere..
Senki sinirlendin mi yakardın bu antalyayı. senki saygındn adını duyan gülümser adam gibi adam diyor. Şimdi görüyorumda senden sonra çok şey değişmiş dede. Senin zamanında ekmek yedirdiğin adamlar ağalık taslar oldu babama. Görüyorsun demi bunları melek adam ???
Sen her zaman derdin dede PARA ; büyük insanı alçkgnüllü yapr. Normal insnı şaşırtr.
Dede sen gitmeseydin de görselerdi insanlığı. Para bu gelip geçer derdin. Halamgl olsn amcamgl olsn paraya tapıyorlar be Senden sonra dağıldık dede Amcamgil felan her biri uzaklarda dede.
SEN OLSAYDIN KiMSE DAĞILIRMIYDI DEDE ??????
Bazen başımı önüme eğip otryorm bazılrna dudak sallama anlmna gelsede öyle deil dede seni ÖZLEDiM sonra senn sesini duyuyorum sanki Diyosunki başını önüne eğme nasip. öne eğmesi greken onlar . sonra hrkese inat kaldryorm kafmı.
sen gittiktn sonra arkdşlrını görmüştm, Rahmetlinin bize çok iyiliği dokundu diyolar tüm seni tanıyanlar işte benim MELEK ADAMIM diyorum
Senin izinden yürücem dede Herşeymle sen olucam SÖZZZ . eğer olamassam bağişla beni melek adam Ölmeden önce gece konşmuştuk hatırlıyomusun sabah gelicektin hani Gelicem evimizde bekleyin demiştin yine kurtuldm demiştin BEKLiYORUM dede seni ama yine gelmiyorsun Rüyalarıma bile gelmiyorsun suç işledim die darıldın mı bana ?
Belkide görüyorsun bu yazdıklarımı bi yerlerden söyledklerimide duyuyrmusun dede Ne zaman alıcaksın ayşyle beni yanına ? NE ZAMAN ???? sen bize gelmiyosun bırakta biz sana gelelimm
ÖZLEDiM DEDE SENi ÖZLEDiMMMMMMMMMMM
Son kez sarılamadm sana yanagını sıkıp sen Melekmisin de diyemedim en çokta bu koyuyor be dede. Babam evi satıcak oluyo Biz ayşyle anlaştık. güzelyurttaki evi ayşe burdaki evi ben alıcam büyüynce. seninle oturup güldüğümz evleri alıcaz nolursa olsn . Mezarın yapılcakmş dede O yattığın yerde rahatsın demi, Huzurlu uyu dede. Biz hala yaşıyoruz çünkü. ayşeyle beni merak etme. Babamıda merak etme Babmda kendi halnde bi önceki yazıpta yaktığım kağıtta söyledim ya hala aynı dede . Neyse sende üzülme biz neler atlatmadık be melek adam
Sen rahat uyu <3 Seni çok seviyorum Seni çok özledim
ALLAH MEKANINI CENNET EYLESiN <3