bugün
- diyetteyiz uludağ sözlük7
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan9
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- adolf hitlerin adamın dibi olması8
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması10
- ukrayna rus savaşını dört yıl sürdüren batı dır6
- kürt devleti8
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- gizemli sözlük yazarları5
- uludağ sözlük gazozu7
- puura10
- velvet44
- puura yetkili olsun kampanyası6
- en merak ettiğin ulu yazarı4
- aşık olmayı bırakmak3
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek7
- ben eskiden birinci nesildim6
- true yahudi mi10
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- buzlu çorba4
- insan olmaya ceyrek kala9
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- habire1239
- irfan can kahveci gerard lampard'a dönüşür mü4
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması15
- ayran aşı3
- buzlu salata yapmak4
- bruder diamant2
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- yeni parti24
- seri gizli artı oy veren meleğin yapay zeka olması4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- bisiklet sürmek3
- yunanda sıcaktan motor kurye ve inşaatların yasağı3
- cumhuriyet halk partisi11
- sol frame'in sözlük içi başlıklarla dolması4
- bir yazara uzaktan aşık olmak5
- eğer gerçekten mehdi varsa o da atatürk tür4
- fake hesapların sahibi6
- bir yazarı çok merak etmek2
- samsun yazısının önünde fotoğraf çektirmek3
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir7
- ctrlx vs velvet4
- true nefreti6
- true vs yagmurcu12
- bu başlıkta üstteki yazarı övüyoruz4
- hz ömer'in şişmanlık uyarısı3
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
entry'ler (10)
oturan istediği yerde otursun canlar ama elinde o kahve ile dolananlar yokmu işte onlar amerikan dizilerine fena kaptırmıştır kendilerini. altı üstü çıkmış alışverişe bi don bi aklet alıcak ama hayır sanki iki dakika sonra yüzyılın en büyük icadını yapıcakta aklındakiler uçmasın diye ayakta yudumluyor kahvesini. otur be arkadaşım bari de kıçın sıcak bir yer görsün.
günümüzde kanser vakalarının bu kadar artmasındaki en büyük etmenlerden bir tanesi olarak görülür. oysaki iyi tarım uygulamaları hayata geçirilebilse kanımca risk düzeyi minimize edilebilir. şöyle ki;
ruhsatlandırma aşamasında uygulama yapılacak numuneler ilaçlandıktan sonra etken maddenin yarı ömrüne göre farklı günlerde örnekleme yapılır ve bu örnekler analizlendikten sonra uygun görülmesi halinde piyasaya sürülür. Bu çalışmalardan elde edilen sonuca göre örneğin ilaç 14 günde numuneden tamamen kayboluyorsa, ilaçlama hasattan en az 14 gün önce ve önerilen dozda uygulanması gerekir ki piyasaya sürülen gıdada pestisit kalıntısı bulunmasın. tabi hal böyle iken benim süpersonik çiftçim klasik yaklaşımla kendi kafasına göre takılır ve temiz olan mallar avrupaya ihrac olurken biz de pazardan köylü malıdır, temizdir diye aldığımız domatesimizde hayvani derişimde pestisiti de afiyetle yeriz. bunun en büyük göstergesi son dönemlerdeki çalışmalarda anne sütünde dahi pestisite rastlanmasıdır.
yazıma son vermeden önce buradan şu uyarıyı yapmayı kendime borç bilirim; aman ha sevgili okurlar, al beni diye bağıran şeftaliyi, kirazı bolca yıkamadan yemeyin, göte gelmeyin.
ruhsatlandırma aşamasında uygulama yapılacak numuneler ilaçlandıktan sonra etken maddenin yarı ömrüne göre farklı günlerde örnekleme yapılır ve bu örnekler analizlendikten sonra uygun görülmesi halinde piyasaya sürülür. Bu çalışmalardan elde edilen sonuca göre örneğin ilaç 14 günde numuneden tamamen kayboluyorsa, ilaçlama hasattan en az 14 gün önce ve önerilen dozda uygulanması gerekir ki piyasaya sürülen gıdada pestisit kalıntısı bulunmasın. tabi hal böyle iken benim süpersonik çiftçim klasik yaklaşımla kendi kafasına göre takılır ve temiz olan mallar avrupaya ihrac olurken biz de pazardan köylü malıdır, temizdir diye aldığımız domatesimizde hayvani derişimde pestisiti de afiyetle yeriz. bunun en büyük göstergesi son dönemlerdeki çalışmalarda anne sütünde dahi pestisite rastlanmasıdır.
yazıma son vermeden önce buradan şu uyarıyı yapmayı kendime borç bilirim; aman ha sevgili okurlar, al beni diye bağıran şeftaliyi, kirazı bolca yıkamadan yemeyin, göte gelmeyin.
risk budur olum dedirten girişimci hikayesi.
gregor samsa'ya ne kadar benzediğini hiçbir zaman bilemeyecek insandır. ama uzaylı da olsa insan insandır.
en ağır işçi benim;
gün yirmidört saat, seni düşünüyorum.
gün yirmidört saat, seni düşünüyorum.
daha kötüsü 5 lirayı gösterip davulcunun damarlarındaki kan basıncını tavan yaptırdıktan sonra 4 lira vercenmi abi deyip umutsuzluğa gark etmektir.
'kalabalık bir topluluk içindeydi. başarısızdı. parası yoktu. dileniyordu.' diye başlayıp okudukça nolur bitmesin dedirten oğuz atay öyküsü.
kilogram doku başına yutulan elektromanyetik gücü gösteren ve özellikle cep telefonu seçiminde dikkat edilmesi gereken özelliklerin başında gelir. sar değeri 1.0 ve üzeri olan telefonların kullanımında uzun vadede yüksek tansiyon, sperm sayısında azalma, genetik yapıda bozukluklar ve kanser gibi ciddi rahatsızlıklara yol açabileceği belirtilmektedir.
abbas kiarostami'nin kiraz tadındaki filmi. film güzel hoş ancak neden türkçeye kirazın tadı olarak çevirildiği pek anlaşılmıyor zira filmin sonlarına doğru mezarını örtmeyi kabul eden yaşlı öğretmen başrol elemanımızı intihardan vazgeçirmek için intihar etmeye karar verdiği bir sabah evden çıkıp dut yediği ve böylelikle hayata yeniden tutunduğunu anlatmaktadır. bunun dışında kiraza dair filmde hiçbir şey olmamasına rağmen filmin ismi dutun tadı yerine kirazın tadı olarak geçmiştir.
inductively coupled plasma, yani induktif eşlesmiş plazma olarak bilinen ve mineral analizlerinde kullanılan tekniğin adıdır. Bir de bunun ms yani kütle spektroskopisi ile birleştirilmiş hali milyarda bir düzeyinde tayin yapmak için günümüzdeki en uygun analiz tekniktir. Söylentilere göre plazma sıcaklığı güneşin yüzeyinin sıcaklığına kadar ulaşmaktadır.