bugün
- zeki olmanın avantajları7
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı36
- barış alper yılmaz6
- enayimiknatisi ile kavga etmek6
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi3
- ekşi sözlük13
- osuruktan şiirler47
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak4
- evde pide yapmak7
- online yazarlar3
- giysi fiyatlarının uçması12
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- kavga yok mu ya5
- aleksey batrakov15
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- anne pizzası10
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- vedat muriqi6
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- dinci ve müslüman kavramları8
- ben geldim kerkenezler19
- putin türkmüş11
- anın görüntüsü30
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- twin peaks3
- yenilgisiz tek şampiyon5
- her şeyi hatırlayan insan5
- fenerbahçe17
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- beni neden sevmedin3
- trileçe7
- türk vatandaşları türktür9
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- claudian clouds22
- şoförün yan koltuğu4
- true'nin acile kaldırılması9
- zorunlu eğitim10
entry'ler (30)
Kürşad ve kırk çerisi.
Fenerbahçe
Real Madrid.
Real Madrid.
gözünüzü açın diyor olabilir.
tek kelimeyle adamdır ali reis, sazıyla, sözüyle insanı alır bambaşka diyarlara götürür. bu şarkısı olmamış denecek şarkısı yoktur bu kadarda iddalı konuşuyorum.
ş e r e f s i z d i r.
düşman götüne.
Ve bugün cumartesi asla ve asla anlayamazsınız.
Her gece çay ve sigara eşliğinde Neşet Ertaş- Mühür gözlüm.
Politikası tartışılır ancak efendik konusunda söylenecek söz yoktur.
Güven meselesidir, Güvenemedik'ten sonra gerisi boştur.
"Azerbaycan ve Türkiye dost değildir. Dostluk, birbirini sonradan tanıyanlar arasında kurulur. Bizler Kardeşiz." Ebulfez Elçibey
Alpay özalan candır.
Hangi anlamda gelişim olduğu önemlidir, fikir, düşünce bakımından mı ? Yoksa kültürünü kaybetmiş ve sadece ekonomik ve siyasi açıdan üstün olan ülkeler mi ? hem düşünce bakımından, hemde ekonomik ve siyasi olarak gelişimini tamamlamış, farklılıklarımızla,birliğimizle insanca yaşayabileceğimiz ülke olmamız dileğiyle.
Aslıhan Tatardan bir gece yarısı sigara eşliğinde dinlenmesi şiddetle tavsiyedir.
Orada ki gizlilik durumu, çıkıp gösterişten uzak olmak anlamındadır. Övünmemek'tir, mesela birisine yardımı toplum içerisin'de yapmaktansa yalnız yakalayıp yapmak onun gururunun incinebileceğini düşünmek önemlidir. Sır gibi saklanılmalı denmiyor zaten.
Kaybedenler Kulubü Benfica. Oh oldu sana Cardozo iyi ki gelmedin FENERBAHÇEMiZE.
https://www.youtube.com/watch?v=_9EDoyqLvRQ
izledikten sonra sevmemek mümkün değildir. böyle bir anlatım, söylenecek söz yok.
izledikten sonra sevmemek mümkün değildir. böyle bir anlatım, söylenecek söz yok.
Gerçekleri onun sayesinde öğrendiğimiz insandır, çıkıp da rakamları söylemese gizlenebildiği kadar gizlenecekti. Mhp Manisa Belediye Başkanıdır.
1960 yılında Manisa'da doğdu. Cemal ve Nihal Ergün'ün oğlu olan Cengiz Ergün ilkokulu sırasıyla Murat Germen ilkokulu, Necatibey ilkokulu ve Gazi ilkokulunda okumuştur. Ortaokulu Şehitler Orta Okulu'nda, Liseyi de izmir Fatih Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini ise Muğla Üniversitesi işletme Fakültesi'nde aldı. Erzincanda vatani görevini yaptıktan sonra Manisa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firma kurdu. Birçok projeyi başarıyla hayata geçiren Ergün, 30 yıllık ticaret hayatında hiç bir devlet, belediye veya bayındırlık ihalesi almamıştır. 1981 yılında Şeyda Ergün ile hayatını birleştiren Cengiz Ergün, Hande ve Merve isimli iki kız çocuğu babasıdır.
1960 yılında Manisa'da doğdu. Cemal ve Nihal Ergün'ün oğlu olan Cengiz Ergün ilkokulu sırasıyla Murat Germen ilkokulu, Necatibey ilkokulu ve Gazi ilkokulunda okumuştur. Ortaokulu Şehitler Orta Okulu'nda, Liseyi de izmir Fatih Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini ise Muğla Üniversitesi işletme Fakültesi'nde aldı. Erzincanda vatani görevini yaptıktan sonra Manisa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firma kurdu. Birçok projeyi başarıyla hayata geçiren Ergün, 30 yıllık ticaret hayatında hiç bir devlet, belediye veya bayındırlık ihalesi almamıştır. 1981 yılında Şeyda Ergün ile hayatını birleştiren Cengiz Ergün, Hande ve Merve isimli iki kız çocuğu babasıdır.
Kemal Sunal filmleri diyip susuyorum.