bugün
A
asik suratli adam10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
A
facebookun çık biraz gez olm demesi
(img:#860986) şekilde de görüldüğü gibi açık açık demese de resimlerle anlatmaya çalıştığıdır. "çık gez biraz bu ne hal olum? sabahtan akşama kadar facedesin stalklamadığın kız kalmadı. evden olmaz bu iş bak reçeteyi de veriyorum esmer bir kız bulu… devamını gör
A
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
A
asik suratli adam11 yıl önce
milletvekili maaşı ile zor geçiniyoruz
bir bakan sözü. Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce, milletvekilliğinin çok paralı bir iş olmadığını, hatta ay sonunu bile zor getirdiklerini söyledi. kedi canını senin...
A
merkez parti
(img:#661057) abdurrahim karslı tarafında kurulan partidir. rastgele.
A
saadet partisi
erbakan hocanın uzaktan kumandayla yönettiği,son seçimde %2,49 oy alarak batan parti
A
vatan partisi
yeniden kurulacağı yönünde bazı iddialar bulunan parti. iddiaya göre önümüzdeki günlerde işçi partisi kurultaya gidecek ve ismini vatan partisi olarak değiştirecek. bu değişiklik sadece isimle sınırlı kalmayacak deniliyor. partinin logosu, tüzüğü … devamını gör
A
uzaylıların dini
`uzaylılar`ın kesin olarak varlığı kanıtladıktan sonra (süper `anlatım bozukluğu` yaptım) (kanıtlanırsa zaten kesindir) irdenlenmesi gereken konu.
© copyright 2005 - 2026