bugün
A
arsenicko8 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
A
arsenicko8 yıl önce
15 ekim 2017 trabzonspor akhisarspor maçı
Basligi nerde mk bu macin? Arabaya iman da yaptik ama bulamadik. Neyse akhisar ilk yari itibari ile lazlarin icinden geciyor. Alanya'dan sonra akhisar da tecavuz ediyor. Muahah.
A
arsenicko8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
arsenicko8 yıl önce
messi fenerbahçe de diye biliyorum
(img:#1545655)
A
arsenicko8 yıl önce
hadi herkes hoşlandığı yazarı açıklasın
(bkz: o kendini biliyor)
A
arsenicko9 yıl önce
anıtkabir in yıkılması
deprem sonucunda ya da olası bir savaş sırasında bomba düşmesi sonucunda anıtkabirin yıkılması olayıdır. atatürk korusun böyle bir şey olmaz inşallah. yücemiz, kurtarıcımız, liderimiz, komutanımız, ulumuz, olmazsa olmazımız, bizi biz yapanımızın mabe… devamını gör
A
arsenicko9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
A
arsenicko9 yıl önce
hakemsiz beşiktaş
An itibariyle tel tel dökülen beşiktaştır. Evet.
A
arsenicko10 yıl önce
3 mayıs 2016 bayern münih atletico madrid maçı
üst oynayan kazanıyor. Demiştim editi: üst olarak 570 tl yi bana getiren keyifli maç.
A
arsenicko10 yıl önce
18 mart 2016 fenerbahçe resmi açıklaması
--`spoiler`-- UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’ya karşı oynadığımız maçta yaşanan skandal hakem yönetimi tüm kamuoyu tarafından görülmüştür. Dün gece yaşananları “hakem hatası” şeklinde izah etmek mümkün değildir. Müsabaka hakemlerinin, süreklilik arz ede… devamını gör
A
arsenicko10 yıl önce
18 mart 2016 çarşı nın fenerbahçe ye verdiği cevap
COCUGU KOYMAK DEYIMI CUK OTURMUSTUR. EDİT: BENIM ENTRY 2. AMA 1. GOREMIYORUM MK.
A
arsenicko10 yıl önce
18 mart 2016 çarşı nın fenerbahçe ye verdiği cevap
COCUGU KOYMAK DEYIMI CUK OTURMUSTUR. EDİT: BENIM ENTRY 2. AMA 1. GOREMIYORUM MK.
A
arsenicko10 yıl önce
30 ekim 2015 beşiktaş kasımpaşa maçı
spor toto süper lig 10. hafta karşılaşması.
A
arsenicko10 yıl önce
30 ekim 2015 beşiktaş ın kazandığı penaltı
buz gibi penaltıdır. lakin öncesinde atiba'nın topu koluyla alması durumu var, o başka.
A
arsenicko10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
A
arsenicko10 yıl önce
robin van persie
Arsenal'in gelecek vaadeden Hollanda'lı yıldızı.Aniden hızlanmasıyla ceza sahası civarında çok tehlike yaratır.
A
arsenicko10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
A
arsenicko10 yıl önce
kimse tarafından özlenmemek
A
arsenicko10 yıl önce
27 eylül 2015 beşiktaş fenerbahçe maçı
beşiktaş ın şampiyonluğunu ilan edecegi karşılaşma olacaktır ahaha!
A
arsenicko10 yıl önce
lukas podolski
1985 almanya doğumlu forvette oynayan genç yetenek. bundesliga da 2005-2006 sezonunda köln formasıyla 11 gol atmıştır.
A
arsenicko10 yıl önce
lukas podolski
1985 almanya doğumlu forvette oynayan genç yetenek. bundesliga da 2005-2006 sezonunda köln formasıyla 11 gol atmıştır.
A
arsenicko10 yıl önce
dünyaya gelmiş en güzel kadın
türk olmadığı kesindir.
A
arsenicko10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
A
arsenicko10 yıl önce
antalyanın eksi 7 derece olması
Memlekete gidemeyen Ruslar için memleketi buraya getirdik. Hayır Utanmasa kar yağacak düşün.. (img:#817127)
© copyright 2005 - 2026