bugün

sevdiği entry'ler

erkeklerin evlenmek isteme nedenleri

erkeklerin evlenmek isteme nedenleri mi? mümkün mertebe geciktirmeye çalışırız evlilik olayını. hatta hedefimizde ki kızı elde etmek için evlilikle kandırırız ama sürekli öteleriz. ayrıca ayıla bayıla damatlık fotoğraflarına falan da bakmayız. tespitine kediler..

gecenin sözü

Yaşamın amacı, amacı olan bir yaşamdır.

bilgi içerikli entry giriyoruz kampanyası

bugün rus uçağını neden düşürdük diye ağlayıp hükümeti suçlayanlar, zamanında azerbaycan türklerini ruslara teslim edip idam edilmelerini izleyenler ile aynı soydan gelmektedir.

neşet ertaş dinleyen kız

görsel

bir erkeğin öküz olabilmesi için gerekenler

Erkek olması yeterli.

bir soğuk çayı sevmem bir de

Yokluğunun soğukluğunu.

içki içmeyen erkeğe erkek demek

içki içerek sağlığıyla ilgili her şeyi olumsuz etkilemeyen erkeğe erkek demektir. aslında kişi erkeklikle ilgili sorunlarına efkarlanıp içki içer ancak bu şekilde erkekliğiyle ilgili sorunlar sadece artar. dinmez, bitmez.

içki afrodizyaktır diyorsanız içki ile kendinize zarar vermek yerine her gün bir avuç kabuklu fındık tüketin.

şehit kanı üzerinden siyaset yapmak

en çok MHP ye yarıyor bu gibi durumlar. ''400 milletvekili verseydiniz bunlar olmazdı'' sözünün benzerini MHP den ''başa biz geçersek bunlar olmazdı'' şeklinde duymak mümkündür. koalisyon yapacaktın, geçici hükümete bakan verecektin, bir şeyler yapmaya çalışacaktın ey bahçeli ! ülkücülüğü kullanarak çok oy kazanırsın ama ülkünün ne olduğunu bilen bilinçli ülkücülerin oylarını sen başta oldukça kazanamayacaksın!

zamana ihtiyacım var diyen sevgili

Ayrılık çanları calmis olan iliskinin sevgilisidir.

Bu ilk ölüştür.

Kiz-erkek kim olursa olsun feci sekilde üzer. Hem diyeni üzer hem denileni üzer.

Aslinda bir film repligi olan bu soz soylendigi anda "ne ara bu noktaya geldik?" Veya "bizim iliskimiz bu noktaya gelecek kadar basit miydi?" gibi sorulari akilda canlandırır. Bunun yanında bir de ölmeyi cânı gönülden istersiniz. "O yoksa yasamanin ne anlami olacak ki?" dersiniz.

Sonsuza dek beraber olmak icin teklif edilmis bir iliski duraklama dönemine girmiştir.
Sonsuza dek surecek bu iliski bu yavaslikla, bu molalarla nasil gidecektir ki?
Sonsuza dek surecek bu iliski bir et parcasinin kalpte son demlerini yasarken orada sallanmasina daha ne kadar dayanabilir ki?

Bu durumda yapilacak tek sey geriye donup yapilan hatalari, elde edilen kalp hasarlarini dusunmek ve birlikte yapılan guzel seyleri, yasanan en guzel gunleri hayal edip dua etmektir.

Ve eğer onsuz ne olacaginizi biliyorsaniz bundan sonra yapilacak tek sey yalnız nefes alabilmek icin ugrasmaktir. Bunu yapamadiginizda sonsuza ulasamadan yasanilan ikinci ölüştür.

Ve evet bu son ölüştür.

Kronolojik olarak incelersek:

Onu ilk kez gorerek hayata gozlerinizi actiniz.
Onu ilk kez duyarak gulumsediniz.
Ona ilk kez sevdiginizi soylerek ilk nefesinizi aldiniz.
Onu ilk kez operek en mutlu gununuzu yasadiniz.
O ilk kez zamana ihtiyacim var dediginde ilk nefesinizi verdiniz.
O ilk kez "ben sensiz yapamam zamani bosver benim sana ihtiyacim var." Dediginde ikinci nefesinizi aldiniz.
O ilk kez "artik ayrilalim" dediginde beraber ikinci kez nefesi verdiniz.

Ve bu son nefesti. Allah rahmet eylesin. Onu kaybettiniz.

Ben bugun ilk nefesimi onunla verdim. Umarim ikinci nefesim sonsuz uzunlukta olur.

tatlı mı tatlı şeker gibi bi kız olmanın ilk şartı

Yanaktır efendim. Avucunu kaplayan koskocaman bir yanak ve sana bakan ışıl ışıl gözler.
© copyright 2005 - 2026