bugün
- sözlükte herkesin birine yavşıyor olması13
- tai lung'un yakışıklı olma ihtimali8
- karması eksi olan bayan yazar6
- bir bela geliyor13
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi15
- matematikten bile espri çıkarmak4
- sözlükte kim kiminle sevgili7
- depresyondaki bir kızla evlenilir mi7
- g i l d e d l i l y4
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı23
- damarlı kol kası fetişi11
- film önerileri6
- sözlüğün çapkın erkekleri14
- spor salonundan hiç fotoğraf paylaşmamış kız7
- antipanik5
- üzülünce üşümek4
- duyusal biri olmak4
- yumruk atmak3
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar3
- kolejle devlet okulunun farkı10
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı10
- bugün can sıkan şeyler10
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- beni seven var mı aranızda5
- sokak köpekleri2
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- umay umay3
- fuck buddy3
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- üniversite de not vermeme taktikleri2
- erkan oğur2
- bara giden erkeğin asıl amacı5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak24
- bekarlık8
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- canım2
- yeni partiye isim önerileri5
- 150 boyundaki kızın erkek şöyle olacak demesi2
- aşk acısı3
- otobüste yaşlılara yer verme karizması3
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- burcunu açıklamayan insan9
- ismail kartal32
- sözlükteki şizofreni hastaları lütfen bir olalım4
- grizu2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj4
- cemali2
- türkiye de iş hayatı2
entry'ler (96)
Bira bardağıyla bira ve rakı içtikten sonra bira bardağıyla kahve içmeye çalışacağım. Yaşasın ki bira bardağım ona vakit ayırmadığımı söyleyip beni terketmiyor şimdilik.
görsel
görsel
381 lira. Biraz votka ve bira almam gerekti.
çömezlerin bilemeyeceği türden bir ulu yorgunluk. Ben her cuma akşamı böyle yorgunum bankacılığı bırakacağım otuzlu yaşların başında fosfor kalmadı resmen.
Yay. Yay.
birilerinin gazıyla kendini peygamber ilan etmesinden biraz ürktüğüm yazar oldu bir anda. Profilinin aksine özel mesajlarda içinden bir Adana’lı çıkıyor.
Ben gidiyorum az ötede oynamaya ve korkarım ki sahip olduğu kezban style tarzıyla bundan sonra kendisini muhatap da almayacağım.
Ben gidiyorum az ötede oynamaya ve korkarım ki sahip olduğu kezban style tarzıyla bundan sonra kendisini muhatap da almayacağım.
ilişkinin bitme evresine girdiğine işaret eden durumdur. kapatın hemen. telefonu değil lan ilişkiyi.
bırakın bu ayakları.
bir yazarmış. ben yeni farkettim. kesin edebiyat grubundan bir tür öğretmendir. nicki de o kadar yaratıcıdır. fenerbahçeli bir kadın kişisiymiş ben düşman başına dilemem.
15/10 seviyesindedir. bildiğin ileri zekalı yani.
20 tane türkan şoray'ı sıraya dizip karşısına bir tane filiz akın koysunlar, türkan şoray'a bakan gözümün gönyesini, bebeğini s.kerim.
bilmiyorum anlatabildim mi? bir de o sıra kapıdan gülşen bubikoğlu girsin ki o zaman 20 de filiz akın koysunlar sıraya türkan'a ek, dönüp bakarsam ç.küm düşsün. o derece.
tabi bunlar için hep bi -30, -40 sene yazın siz. mature sevmiyorum antikayız diye de o kadar şeyapmayın yani.
düdüt: türkan şoray online herhalde. filiz nerede onu merak ettim.
bilmiyorum anlatabildim mi? bir de o sıra kapıdan gülşen bubikoğlu girsin ki o zaman 20 de filiz akın koysunlar sıraya türkan'a ek, dönüp bakarsam ç.küm düşsün. o derece.
tabi bunlar için hep bi -30, -40 sene yazın siz. mature sevmiyorum antikayız diye de o kadar şeyapmayın yani.
düdüt: türkan şoray online herhalde. filiz nerede onu merak ettim.
kendisi iflah olmaz bir kezban olabilir ama nicki güzeldir bence.
yine de millete dil atmamasını temenni ediyorum, zaten iran-abd arası sıkıntılı. atılacak bir dil büyük bir diplomasi krizi çıkartabilir. bilemiyorum altan bilemiyorum.
yine de millete dil atmamasını temenni ediyorum, zaten iran-abd arası sıkıntılı. atılacak bir dil büyük bir diplomasi krizi çıkartabilir. bilemiyorum altan bilemiyorum.
böyle bir hayatın a.ına koyup dışarı boşalasım var.
bugün 24. nikahı da kıymış olduk. anlamadığım ben kısmet açıcı mıyım olum? iki seviştiğimiz hemen gidip evleniyor. kendimi lavabo aç gibi hissediyorum.
bugün 24. nikahı da kıymış olduk. anlamadığım ben kısmet açıcı mıyım olum? iki seviştiğimiz hemen gidip evleniyor. kendimi lavabo aç gibi hissediyorum.
o telefonun a. koyim ben.
Safları sıklaştırıyordur.
Liseliler bilmez. Benim adayım system error ve onun bitmek bilmez memeli başlıkları...
Benim o erkek. Bi dakika açıklayabilirim...
Mesele bir kadına hesap ödetmemek değilki. Ben hesabını ödeyemeyeceğim masaya oturmam, o masada oturuyorsam da hesabı bir şekilde öderim. ister mal diyin isterseniz enayi diyin. Hesabı ödeyecek durumda değilsem de çıkmam dışarıya oldu bitti.
Hesap lütfen...
Mesele bir kadına hesap ödetmemek değilki. Ben hesabını ödeyemeyeceğim masaya oturmam, o masada oturuyorsam da hesabı bir şekilde öderim. ister mal diyin isterseniz enayi diyin. Hesabı ödeyecek durumda değilsem de çıkmam dışarıya oldu bitti.
Hesap lütfen...
Bak kızım erkeklerin hepsi orospuçocuğudur, haliyle kadınların hepsi de birer orospu.
Eğer başedebileceğine inanıyorsan bol bol arkadaş edin, bir sevgili bul kendine. Ama ben başedemeyeceğine bahse varım. O yüzden senin adını iron maiden koyduk zaten(asdf).
Eğer başedebileceğine inanıyorsan bol bol arkadaş edin, bir sevgili bul kendine. Ama ben başedemeyeceğine bahse varım. O yüzden senin adını iron maiden koyduk zaten(asdf).
Göt sanırım.
Yoksa Kalkan mıydı o? Neyse götünü kaldırmayın siz yine de.
Yoksa Kalkan mıydı o? Neyse götünü kaldırmayın siz yine de.
Çaylak olmuş yazık.
Millete dil atmanın sonu buydu zaten.
Millete dil atmanın sonu buydu zaten.