entry'ler (3)

gulmekicinyaratilmis

Ha ben yine de kendisine kin tutmuyorum. Yolu bahtı açık olsun. Belki anlattığı gibi kötüdür durumu, ona da yardım etsin bu hayat, kesinlikle intihar etmesin, çünkü hiçbir şey için çözüm değil.

Ama insanların hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini düşünüyorum. Umarım tam da istediği hayata, tam da istediği imkânlarla sahip olur. Normal sözlük'te paylaştığı da kendisi değil. Ama bana en son enayi ve köle iması yapmasına rağmen umarım iyi olur, kendisinden daha fazla istiyorum iyi olmasını.

Stay strong!

gulmekicinyaratilmis

Sözlükteki ilk nick'i tuzbuzz idi, hakkında kısaca bilgiye nickaltından ulaşabilirsiniz. Ha bir de unuttum, kendisi fake çaylak hesaplar açıp sanki kendi düşmanlarıymış, onu sevmeyen insanlarmış gibi, kendisi hakkında olumlu yorum yazdığınızda da küfür ediyor. Böyle bir kişi. Bana yazdıkları duruyor.

gulmekicinyaratilmis

Burada çok iyi vs. yazan meriçler tipini görse de aynısını yapacaklar mı acaba? Bu kadının bazı problemleri var arkadaşlar, uyandırayım. Ekşi'de herkes tuzbuzz diye tanır ve tonla lafıgüzaf dizerdi her gün. Neyse ki şirazeyi kaydırdığı günlerden birinde sözlük uçurdu bunu. Bunun bir de alter ego'su var, bazı hesaplarda onu kullanıyor. Hayalî bir aşk yaratmış kendine, bazı hesaplardan sözde ona methiyeler düzüyor. Benim konumla, hesabımla ilgilenmeseydi, muhtemelen birkaç hafta, en fazla ay takip edip unuturdum ama kendisi radarıma girdi. Hiç bulaşmayın, sözlüğün hunilisidir. Ekşi'de de yazdım, daha benim bilmediğim kaç tane hesabı var kim bilir.
© copyright 2005 - 2026