bugün
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil12
- osmanlı yı yeniden kuracağız18
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü13
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi11
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (42)
Mutfak eşyasını kız tarafı alır.
Kahvaltı sonrası kahve olana kadar fincanların içine sıcak su doldurup bekleten erkektir, ellerinden öperiz.
Kanki diyin. Erkeğe kanka, kadına kanki. Az önce karar verdik.
Gecenin bir vakti kek yapmak.
Uçmak tabi ki. Işınlanmak değil ama uçmak. Uçarak sevdiklerimizin yanına gidebilmek.
Türkiye lan.
Ah benim güzel 5 yılım. Sadece herkesin samimiyetsiz samimiyetini sevemedim bunun dışında hakketen yaşanacak şehirdir. izmir’i izmir yapan bana göre pek çok farklı kültürün saygıyla bir arada yaşayabilmesidir. Bok kokan denizini bile özledim.
Turşu suyu değil de turşu şalgam karışık var bir de onu içiniz kokoreçlen.
Bir anımla cevaplamak isterim.
Şantiyede bir gün işçi abiler ablanın bardağı yıkayın hemen dediler. Bir kova içine çay bardağının katılıp geri çıkartılması:) hadi içme onu da üz abileri. içtik artık o çayı napıcaz.
Ama yine de kendi evimde hala bardakları koklayıp su içerim.
Şantiyede bir gün işçi abiler ablanın bardağı yıkayın hemen dediler. Bir kova içine çay bardağının katılıp geri çıkartılması:) hadi içme onu da üz abileri. içtik artık o çayı napıcaz.
Ama yine de kendi evimde hala bardakları koklayıp su içerim.
10km yol mu be? Kadın/erkek diye ayrılmamalı. Seven insan her şeyi yapabilir zaten.
Normal bir insan evladıdır. Lahmacunu çatal bıçak kullanarak yiyorsa sıkıntı ararım ben.
Üstüne atlaar beraberce özgürlüğümüze koşarız.
22-25 yaş aralığı demek isterim. Tam da okulu bitirip iş hayatına atılma, belki de ömür boyu hayatında olacak insan ile tanışma evresi. Boka sarmaya başlama da olabilir bu bir dönüm noktası da.
‘Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez.’
işten çıkarılmalar, yeni işçi alımlarının olmaması.. Ülke kocaman bir işsizler ordusuna döndü ama biz akıllanmayız, halk seçimini akepeden yana yaptıkça ve biz bu yönetime karşı gelmedikçe hak ediyoruz. Beter olun.
Yemek yeemeek. Kokoreeçç.
kendi işi gücü olmadan sizi sabah erken uyanmanız gerektiğinde sabahın köründe kalkıp uyandırıyorsa net hoşlanıyordur.
Islık çalmak. Ya ne küçük parmağı ağza götürüleni ne de düz ıslık çalmak. Hiç bir türlüsünü beceremiyorum :(
Bu benimki sevda değil.
Ayy bu bana çok tanıdık geliyor ehuhe. iki bira içiniz hem siz güzel görürsünüz hem hatun sakinleşir.