bugün
A
alrk9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
alrk9 yıl önce
anın görüntüsü
A
alrk9 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
A
alrk9 yıl önce
anın görüntüsü
A
alrk9 yıl önce
anın görüntüsü
A
alrk9 yıl önce
anın görüntüsü
A
alrk9 yıl önce
sözlüğün en zengin yazarı
`Zall`'dır. Bu kez jizos değil şaşırdınız değil mi?
A
alrk9 yıl önce
anın görüntüsü
A
alrk9 yıl önce
anın görüntüsü
A
alrk9 yıl önce
7 ağustos 2016 kılıçdaroğlu nun yuhalanması
yenikapı mitinginde çomarların çıkaracağı sesler silsilesi. erkenden başlıkta yerimi alayım. edit: demiştik. neden eksileniyorum farklı bir şeymi oldu? (img:#1141773)
A
alrk9 yıl önce
çomarların ortak özellikleri
varoş olmaları, sabah kahvaltı yapmadan evden çıkmaları, diş fırçalamamak, vücutlarının leş gibi kokması, yaz kış bere takmaları, çomar gibi giyinmeleri.
A
alrk10 yıl önce
yozgat ın en güzel yanı
çamlığı , temiz havası ve de doğal insanıdır. illa tanım diyorsanız : yozgat'ın en sevilen en güzel yanlarıdır.
A
alrk10 yıl önce
beşiktaş için anın görüntüsü
(img:#1058344) ankara/kızılay
A
alrk10 yıl önce
anın görüntüsü
A
alrk10 yıl önce
hz muhammed in ay ı ikiye bölmesi
kuran-ı kerim de yer almasından dolayı islama inananlar tarafından kabul görülen bir olaydır. "hz. muhammed in tek mucizesi kuran-ı kerim dir" diyenlerin hepsi fos oluyor bu durumda. gerçi ben belirttim bir kaç tane bilinmeyen mucizesini ama hakar… devamını gör
A
alrk10 yıl önce
2015 ösys tercih sonuçlarının açıklanması
Kavram üniversitesinin MYO'su tutması dileğiyle yaptığım tercihlerin açıklanmasıdır. Merakla bekliyoruz.
A
alrk11 yıl önce
erkekler tuvaletine yazılan yazılar
cami, okul veya bir tuvalete bulunan ileri zeka üstü yazılardır. (bkz: seni seviyorum) kimi? (bkz:yağlamalı yıkamalı) bu çok fena işte yağmamalı mı yoksa yağlamalı mı ? ne yani yağlayıpmı siksem demek istiyosun sen şimdi bana hıı ne diyon sen, … devamını gör
A
alrk11 yıl önce
uludağ sözlük kızlarının vücut fotoğrafları
sözlük kızlarımızın at gibi olan vücutlarının fotoğraflarıdır. yok öyle katana gibi ayaklarınızı atmak. erkeklere yükselip " size mi bakıcaz ıyyyyk" tarzı konuşmalar. ben biliyorum ki kızlarımızın vücutlarının yanında 50 cm baldır boyu olan rihanna… devamını gör
A
alrk11 yıl önce
agar io
kürtlerin geliştirdiğine inanılan `böl parçala ve yut` temalı oyun. http://agar.io/
A
alrk11 yıl önce
agar io
kürtlerin geliştirdiğine inanılan `böl parçala ve yut` temalı oyun. http://agar.io/
A
alrk11 yıl önce
30 haziran 1999 hürriyet gazetesi manşeti
nereden nereye dememe sebep olmuştur, yazıklar olsun. (bkz:bebek katili) (bkz:sayın öcalan) (img:#750976)
A
alrk11 yıl önce
öşek yalancı
yarmıştır. (img:#724715)
A
alrk11 yıl önce
sakal erkeğin makyajıdır gerçeği
Her erkek tarafından bilinmesi gerekilen bir durumdur. Sakal erkeğin yakışıklılığında önemli rol oynar, iyi kamufule eder.
A
alrk11 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
© copyright 2005 - 2026