bugün

entry'ler (1)

gerçekten sevdim

Ben aşka inanmıyordum taki karşıma o özel insan çıkana dek
Ben aşkı anladıktan sonra her aşığım diyenin aslında aşık olmadığını anladım.
Aşkı tanımlamayı denicem size kendimce.
*ÇARESIZLIK KOCAMAN BI ÇARESiZLiK

Nedenini mi merak ettiniz açıklıyım size hatta en baştanda anlatabilirim sizin için.

Ben kendimden küçük kimseyle çıkmazdım kendinden küçuklerle çıkanlarida sevmezdim ama bende kendimden küçuk birini sevdim. Tabi bi anda sevmedim once tanıştık 2. Gün yiyiştik 3 gun takıldık 7. Gün teklif ettim ama hayla sevmiyorum 1 hafta sonra kıza ayrılalım dedim kız sadece tamam dedi oyle olunca bi gurur yaptim barışmak istemedi oyle boyle barıştık ben sevdiğimi aşik olduğumu fark etmiyoruz birazda salağım ben afedersiniz bi gün kızın eski sevgilisiyle konuştugunu gordum telefonundan eski gunlerini hatırladığini tabi okumaya başladigimda bişey yoktu bende mesajlari okumaya başladikca ağlamaya sağ sola yumruk tekme kafamı vurmaya başladim mesajlarin yarisini okumuştum çocuğu aradım ağzima gelen herşeyi soyledim bagira bagira herneyse mesajlari okumaya devam ettim kızda yanımda bunları yaparken ama kıza kotu tek bi laf soyliyemiyorum vuramiyorum birakip gidemiyorum ne olursa olsun kaybetmekten herşeyden çok korkuyorum kızı mesajlari okudum telefonu vurdum betona sinirden telefonu parçalandı kız sadecem sakin ol diyor daha doğrusu elinden başka bişey gelmiyor.

2.Aldatma
Aslında bu kez gene ben bi anlık sinirle kızdan ayrildim pişman oldum barışmak istedim barışmadi ama konuşyoruz gene sonra bana bi arkadaşim haber verdi senin kız bunla şurada diye 5 km uzağimdaydi yanimda arkadaşlar vardı kalktim masadan koşa koşa gittim arkadaşlarda peşimden geldiler manitamla çocuğu gordum el ele koklaşiyorlardı çocuğa bişey demedim kızla konuşucam dedim konuştum bana kız benim seni seviyor olmam sana donucegim anlamina gelmez dedi ben gene ağlamaya başladım çocuk duydun işte kızı dedi sen ne konuşyorsun diye ustune gittim çocugun çocuk benden uzaklaştı etraftan insanlar geldi gidiyor bunlar arkalarindan yeniden gittim bukadar mi gerçekten kiza dedim ne bekliyordun dedi sen oruspusun diye bagirdim bana kiz ofkeli bakri yanindaki çocuk kafasini kaldirip yuzume bile bakmadi aslinda bu herşeyden çok dokundu bana sevdigim kiza sen oruspusun diye bagirdim herkezin içinde ve yaninda gezdirdiğ çocuk yuzume bile bakmadi.

Sonra biz gene barıştik ben onca şeye rağmen birakamadim kizi kiza sinir olup başkalariyla kavga ediyorum surekli merak esiyorum içimde surekli bi aldatirma kuşkusu var bi gun bayağa yağmur yagiyor sagnak yağış kizi ariyorum telefona bakmiyor ve dişardaydi evden çiktim bi anda butun kafeyeleri gezdim 2 şer 3 şer kez eve dondum bi parça kuru bi yerim yoktu heryerimden su akiyordu kiz aradi o sirada şehir dışinda bi yere gittim donuyorum dedi uatumu degisip hiç bişeyi anlatmadan yanina gittim kizin

Baska bi gun kavga ettik gene kiz evde saniyorum ben yanindada arkadaşim var bi kiz arkadaş evin altindayim gelin konuşmak istiyorum dedim kiz arkadaşim yalniz birakamiyorum heran agliyor evden disari çikmiyor dedi kiş mevsimindeyiz insanlar kazak montla geziyor bende kizi uzdugum için pişman oldum o duruma getirdigim için duşundum bana zarar gelmesini istemez diye gelmezsen denize giricem dedim 2 tane extraşatlardan aldim gelmiyoruz dedi tamam madem gjriyorum 5 dk içinde gelmezseniz dedim şatlari içtim girdim denize biraz durdum çiktim sonra kizin evinin kapisina gittim kapida onlari aradim acin kapidayim diye ilk olmaz dediler kapaiyi tekmeledim omuz attim telefon açikken sonra biz evde degiliz geliboyu geçtik dediler ben bi kez daha yerle bir oldum gemiden inmelerini bekledim ve kiza gene kizamadim

BIDE FINAL VAR AMA ONU BAŞKA BI ZAMAN YAZICAM BUNLARIN TOPLAMI FINAL EDEMEZ.
© copyright 2005 - 2026