bugün
A
alonewolf109 yıl önce
yaz saati uygulaması
çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınması suretiyle, gün ışığından daha fazla yararlanılması, elektrik enerjisinin aydınlatmada kullanılan bölümünden tasarruf sağlanması amacıyla yapılan `ileri saat` uygulaması. Yaz saati uygulamasıyla 1… devamını gör
A
alonewolf109 yıl önce
duygulandıran fotoğraflar
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/424913_257036811037683_792959551_n.jpg
A
alonewolf109 yıl önce
ahmet davutoğlu nu anlatan filme isim önerileri
gelen vurdu geçen vurdu.
A
alonewolf109 yıl önce
1 ocak 2017 ortaköy gece kulübü saldırısı
edut: ben 2 dingil mafya birbirine girmistir diye dusunmustum, baya baya teror saldirisi cikti amk. neyse silmicem burda dursun. edut2: reina da zengin akpli tayfasi takilir. edut3: fakir comar muslumanlar, yilbasi kutlayan zengin comar muslumanlar… devamını gör
A
alonewolf109 yıl önce
elini tuttuğunuz ilk kızın adı
duygu idi. çocuktuk o zamanlar tabi çok büyük şey bunlar. hormonlar yeni yeni başlıyo
A
alonewolf109 yıl önce
19 aralık 2016 rusya büyükelçisine suikast
Rus buyukelcisi karlov ankarada silahli saldiriya ugradi durumu agir diyorlar. Edit: polis kimliği ile sergiye giris yapiyor. Edit: Haleb'in hesabini soracagız diyerek arkadan ateş ettiği iddialari var. Edit: çatışma hala devam ediyor ve suleyman… devamını gör
A
alonewolf109 yıl önce
uludağ sözlük amedspor taraftar topluluğu usatt
(img:#1277147)
A
alonewolf109 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
A
alonewolf109 yıl önce
10 aralık 2016 istanbul beşiktaş patlaması
Mecidiyeköyde büyük patlama olmuş arkadaşlar.. Haberi olan varmı ?
A
alonewolf109 yıl önce
çarşı nın kahrolsun pkk diyememesi
(bkz:ezikbahçeli detected)
A
alonewolf109 yıl önce
çarşı nın kahrolsun pkk diyememesi
(bkz:ezikbahçeli detected)
A
alonewolf109 yıl önce
wagner moura
`narcos` dizisinde `pablo escobar`'ı oynayan brezilyalı oyuncu.
A
alonewolf109 yıl önce
türklerin abartılmış bir ırk olması
Kim abartiyormuş ya, ben türkleri bu kadar abartan devletleri milletleri pek duymadım.
A
alonewolf109 yıl önce
öner kardeşlerin silahlı saldırıya uğraması
yapanlar ülkü ocaklarındansa çok yazık . dışarıda onca hain dururken sen senin yanında yetişen adamları vur olmadı . (img:#1260355) Bu yüzden oldu diyorlar .
A
alonewolf109 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
alonewolf109 yıl önce
kız sevgilinin hadi şırdan yemeye gidelim demesi
karnının acıktığının, hesabı da size ittireceğinin göstergesidir.
A
alonewolf109 yıl önce
zeki yavru
Bugün Trabzonspor - Sivasspor maçında ilk 11de başlayan Trabzonspor altyapısından yetişmiş 1991 doğumlu genç oyuncu.
A
alonewolf109 yıl önce
günün recep tayyip erdoğan repliği
(bkz: ananı da al git)
A
alonewolf109 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
A
alonewolf109 yıl önce
3 dünya savaşı çıkıyor rez alın
Baba Vanga ya göre (ister kehanet deyin ister aq delisi) 3 gün sonra 3.Dünya Savaşı çıkıcak diyordu Şimdi ise ABD nin durumu ortada iç savaş başlıyır şimdiden 30 ölü var. Zaten diğer ülkelerde iç açıcı durumda deil her ülke birbiri ile soğuk saaş dö… devamını gör
A
alonewolf109 yıl önce
10 kasım a bir atatürk sözü bırak
Ne mutlu türküm diyene. Edit: https://m.youtube.com/watch?v=5uzp26bjeLA Şunu duyup da tüyleri diken diken olmayan bana yaklaşmasın.
A
alonewolf1010 yıl önce
beşiktaş ın futbol u karı oyunu sanması
sahada 2 gram kar görünce maçın ertelenmesini talep eden sekiztaşın futbolu kız oyunu sanmasıdır. evet.
© copyright 2005 - 2026