bugün
A
alicia12 yıl önce
mehmed aubemeyang
Sözlüğe yeni katılmış 11. nesil yazardır.
A
alicia13 yıl önce
ankara nın meclise yürümesi
az sonra meclisten recm sesleri gelecektir. bekliyoruz...
A
alicia13 yıl önce
yüzbin kadıköylü taksim yolunda
A
alicia13 yıl önce
halk tv
digiturk 53. kanalda yayın yapmaktadır. şehit düşen evlatlarımızın anısına saygı duyan, duyarlı tek kanal olarak sabah saatlerine kadar yayınını durdurmuş, ekranını karartmıştır.
A
alicia13 yıl önce
halk tv
digiturk 53. kanalda yayın yapmaktadır. şehit düşen evlatlarımızın anısına saygı duyan, duyarlı tek kanal olarak sabah saatlerine kadar yayınını durdurmuş, ekranını karartmıştır.
A
alicia13 yıl önce
galatasaray hakkında 6 0 esprisi yapan bjk lı
galatasaray ın zamanında fenerbahçe ye 6-0 yenilmesiyle ilgili gs hakkında sözde 'espri' yapan bjk lıdır. sen önce `18 temmuz 1997 beşiktaş galatasaray maçı` nı öğren dingil ! derler adama. fenerbahçelilere lafım yok onlar zaten bu esprilerle hayata … devamını gör
A
alicia13 yıl önce
zbam
9.nesil yazar, hoşgelmiştir.
A
alicia13 yıl önce
atatürk dövmesi
tek taşınacak dövme. hiçbir şey bu kadar anlamlı olamaz.
A
alicia13 yıl önce
zall bana oy verdi lan
yeni tasarıma girer girmez zall..... entrynizi beğendi bildirimiyle şaşkınlıktan şaşkınlığa, mutluluktan mutluluğa sürüklenen yazarın ağzından dökülen cümle. ~swh~
A
alicia13 yıl önce
yazarların masaüstü temaları
A
alicia13 yıl önce
yazarların en sevdiği kedi maması
Yarların whiskas, lacat gibi kedi maması markalarından en sevdikleridir.
A
alicia13 yıl önce
john forbes nash
ünlü ekonomist.oyun teorisi(game theory) 'nin sahibi. unlu iktisatçının hayatı hatırlnacağı gibi `a beautiful mind`(akıl oyunları) isimili filmde anlatılmışdı.filmde de olduğu gibi john nash ne yazık ki şizofrenidir.nash 1994 de ekonomi dalında nobel… devamını gör
A
alicia13 yıl önce
ice cream sandwich
(bkz:android 4.0)
A
alicia14 yıl önce
ilginç dükkan isimleri
günlük hayatta sıkça rastladığımız ve müşterilerin dikkatini çekmek için dükkan sahipleri tarafından seçilen isimlerdir. -baba oğul market
A
alicia14 yıl önce
entry karma uyumu
karma hadisesinin ne denli işe yaradığını~mı~ bize gösteren hadise. misal amcam iyi bir sıçış yapmış karmaya bir bakıyorum nihilist. bu adam eksilenmeyi haketmiş bir de ben vurayım bir de ben eksileyeyim bunu diyorum!~nıheah~ ya da başka bir amcam ço… devamını gör
A
alicia14 yıl önce
şampiyon olmadığı halde bayrak asan fenerli
budur. (img:#264361)
A
alicia14 yıl önce
dennishan
yazılarından anlaşıldığı gibi fizik bilimi ile uğraşan yeni nesil meslektaşım. hoş gelmiştir. ~başka bölüm mü bulamadın ?~
A
alicia14 yıl önce
bilgisavar
bir adet yazar.
A
alicia14 yıl önce
90 larda çocuk olmak
büyüklerin hep 80lerden bahsetmesi yüzünden tadı çıkarılamayan 2000lerde çocuk olmaktan daha iyi olduğunu düşündüğüm hadise. ne kadar 80 lerin gölgesinde kalsa da kıymeti bilinirse güzeldir 90larda çocuk olmak. o gün 80lere özenen kekistanlihobbit bu… devamını gör
A
alicia14 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
A
alicia14 yıl önce
14 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçı
A
alicia14 yıl önce
A
alicia14 yıl önce
A
alicia14 yıl önce
2012 türkiye kupası şampiyonu fenerbahçe
2012 yılında gerçekleşmesi muhtemel olay.
© copyright 2005 - 2026