bugün
A
akagamina8 yıl önce
luis bien
18.10.2017 tarihinde yerlerine giderek deneme fırsatı bulduğum ürün. yağmur ve terleme durumuna karşı dayanıklı. erkeğin makyajı... öncesi ve sonrasının resmi ise şu şekilde; https://i.hizliresim.com/3pv3aM.jpg (bkz: benim kafam benim kararım) w… devamını gör
A
akagamina11 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
A
akagamina11 yıl önce
recep tayyip erdoğan
A
akagamina11 yıl önce
recep tayyip erdoğan
A
akagamina11 yıl önce
league of legends
dota benzeri oyun diye facebook'ta reklamları dönen oyun. dota'nın yaratıcıları yapmış. napalım artık s.ke s.ke indireceğiz.
A
akagamina11 yıl önce
müslüm gürses
arabeskin ustatlarindan biridir. aranjmanlari asmistir. [bkz]kaliteli arabesk[/bkz] yapar.
A
akagamina11 yıl önce
atatürk ü bile düşünmeye davet edecek ss
türk milleti zekidir diyen sayın m.k. atatürk'ü bile söylediğini düşünmeye davet edecek ss'dir. screenshot'tır. (img:#685699)
A
akagamina11 yıl önce
ecevit ile rte arasındaki farklar
vizyon farkıdır. karizma farkıdır. güç farkıdır. (img:#666482) (img:#666483)
A
akagamina11 yıl önce
ecevit ile rte arasındaki farklar
vizyon farkıdır. karizma farkıdır. güç farkıdır. (img:#666482) (img:#666483)
A
akagamina11 yıl önce
herkes haddini bilecek
`fenerbahçe` taraftarlarının saracoğlu'nda açtığı dev pankart. Bir örneği de aynı Stadyumun migros tribününde, `GFB` tarafından açılmıştır.
A
akagamina11 yıl önce
herkes haddini bilecek
`fenerbahçe` taraftarlarının saracoğlu'nda açtığı dev pankart. Bir örneği de aynı Stadyumun migros tribününde, `GFB` tarafından açılmıştır.
A
akagamina11 yıl önce
seni çok yorduk usta
A
akagamina11 yıl önce
akagamina
fenerbahçe'den tiksinme sebebi. sonra vay efendim bizi hiçbir takım taraftarı sevmez de yok biz şöyle büyüğüz bizi kıskanırlar da, içinizde böyle mikropları barındırğınız sürece sizi kim neden sevsin? klavyen bozulur inşallah.
A
akagamina11 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
A
akagamina11 yıl önce
mümkünse bulunmasın denilen şeyler
bulunması istenmeyen şeylerdir. (img:#655034)
A
akagamina11 yıl önce
vi
unix'de kullanılan bir metin editorü. (bkz: pico) (bkz: nano) örnek kullanım: "vi zall.xx" şeklinde metin dosyası açılır. eğer yazı editlenecekse "i" butonuna basılır. gerekli değişiklik yapıldıktan sonra esc tuşuna basılarak insert formundan … devamını gör
A
akagamina11 yıl önce
game of thrones
2011 de ekranlara gelecek yeni dizi... [http://http://www.imdb.com/title/tt0944947/ ] R.R.Martin'in ([http://www.georgerrmartin.com/ ]) çok satan A Song of Ice and Fire serisinden uyarlanan dizi yakında HBO ekranlarına geliyor. Serinin şu anda 4 k… devamını gör
A
akagamina12 yıl önce
recep tayyip erdoğan
A
akagamina12 yıl önce
recep tayyip erdoğan
A
akagamina12 yıl önce
yarattığı havyanları hakaret olarak kullanan tanrı
iyi tanrılar arkadaşlar... kitab-ı kerim'de farklı farklı ayetlerde yarattığı hayvanları bir kesime hakaret olarak kullanan tanrıdır. bu biz muhafazakar, namazında niyazında olan müslümanların tanrısı olan, binlerce ismi bulunan allah'u teala'dır. … devamını gör
A
akagamina12 yıl önce
seks
yaşamda amaç değil,araç olarak kalması gerektiğini düşündüğüm zevk ve üreme aracı.
A
akagamina12 yıl önce
akagamina
fenerbahçe'den tiksinme sebebi. sonra vay efendim bizi hiçbir takım taraftarı sevmez de yok biz şöyle büyüğüz bizi kıskanırlar da, içinizde böyle mikropları barındırğınız sürece sizi kim neden sevsin? klavyen bozulur inşallah.
A
akagamina12 yıl önce
nico robin
`one piece ` karakteri. karizmatik anime hatunlari arasinda hatri sayilir yerlerdedir.
A
akagamina12 yıl önce
hazreti gandalf
peygamber olsa inanılacak birisi olan gandalf'ın saygın olduğunu belirten hede veya hödö. (img:#513470) (img:#513471)
© copyright 2005 - 2026