bugün
A
ahududulusarap459 yıl önce
aşkı için intihar eden kişi
kimine göre doğru kimine göre yanlış yolu seçmiştir. dibine kadar bencil ama yaptığı hareket itibariyle bi o kadar da saygı değerdir.
A
geceye bir söz bırak
Bitmesin diye okumaya kıyamadığı kitaptan dahi vazgeçen insanoğlu nelerden geçmez, vaz...
A
sözlük yazarlarının ruh hali
Ruh halim neşet ertaş. Evet tam olarak bu.
A
geceye bir aslan bırak
(img:#1230531)
A
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
A
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
iyi ki
yaşanılan şeyin, yaşanılmasının hoşnutluk vermesi durumunda söylenen söz. (bkz:iyi ki dogdun) (bkz:iyi ki varsin) (bkz:iyi ki uludag sozluk var)
A
hem klibi hem kendisi güzel olan şarkılar
pek sık karşılaşmadığımız bir durumdur. olanlar da tadından yenmez zaten. bir sıralama yapılsaydı en üste bunu koyardım herhalde; (vid:#1698)
A
game of thrones un en güzel kadını
yıldız tilbe.
A
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
A
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
A
dilek öcalan
haziran 2015'teki genel seçimlerde hdp'den aday olması gündemde olan Abdullah öcalan'ın yeğeni. işte o nurlu yüz. evet. (img:#727698)
A
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
A
hayallerimde ki ev
(img:#1173688) Tam olarak bu evdir. Mümkünse beni buraya getirin, sonra unutun ve hiç aramayın...
A
sakalı olan sevgiliyi öpmek
(img:#1173677) Eğer bu kişi khal drogo ise bi nebze olabilir. Not; daenerys kesinlikle nefret edilesi bir zattır.
A
sözlük yazarlarının favori tatlıları
sözlük yazarlarının en sevdiği tatlılardır. (bkz:güllaç)
A
nokia nın en iyi modeli
Hiç şüphesiz 8110. Bulabilirsen tabi.
A
hayata dair gülümseten detaylar
Hayat'ın akışı içerisinde karşılaştığınız, gözlemlediğiniz, yada çok kısada olsa tanımadığınız insanlarla girdiğiniz veya bir satıcıyla girdiğiniz komik ve tebessüm ettirmeyi başaran detaylar. misal: yer:eminönü/üstgeçit(yürürken) satıcı:abi… devamını gör
A
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
A
unutulmaz dizi replikleri
izlerken, ulan adam şiir gibi konuştu be. bi yere yazayım bunu da yarın bi gün lazım olur dedirten dizi replikleridir. örnekse; --`spoiler`-- `prison break` 2. sezon; `john abruzzi` vs. `mahone` mahone: aklından ne geçiyorsa john, sakın yap… devamını gör
A
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
A
sözlük kızlarını ıstırmak
ısır. Hadi gel ısır bakalım Isırabiliyor musun? Kız görünce eli ayağına dolaşan yaratıklar burda ısırmaktan falan bahsediyor.
A
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
A
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
© copyright 2005 - 2026