entry'ler (30)

neo toprak

eskiden kaliteli videoları olan şimdi ise kendisini bozmuş olan eleştiri kanalı.

okulu bırakmayı düşünmek

bu aralar düşündüğüm şeydir.

hamburger varken kebap yiyen tip

ben ikisinide yerim.

king von

bugün 26 yaşında vurularak öldürülen rapçi crazy story ve how it go en sevdiğim şarkılarıdır daha 1 hafta önce welcome to o block adlı bir albüm çıkarmıştı o albümü dinlemenizi öneririm huzur içinde yatsın.

ne var ne yok

beyaz tv de yayınlanan boktan boktan komplo teorileri yapan cringe program eskiden bu mallar gene ne saçmalıyor diye gülmek için YouTube dan tekrarlarına bakardım teoriler o kadar saçmalaşmaya başladıki bir daha gülmek için bakarsam orospu çocuğuyum diyip bıraktım bakmayı.

kanal istanbul

türkiyenin en kötü projesidir.

uncharted 4 a thief s end

playstation 4 ün en iyi oyunlarından biri dir oyun çıkalı 4 yıl oldu ve grafikleri hala muhteşem görünüyor ve 10 sene sonra bile grafikleri iyi gözükmeye devam edecek playstation 5 de çıkacak oyun kim bilir orada nasıl gözükücek.

khontkar

gereksiz yere gömülen trapçi kitlesi biraz cringe olabilir ama bir joker ve rotanın kitlesi kadar değil ve büyük ihtimalle bu yazıdan dolayı joker ve rota fanlarından küfürlü mesajlar alıcam.

sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı

hiçbirşeyimdir.

nasıl birisiniz

normal birisiyim.

sözlük yazarlarının gözleri

kahverengi.

2021 nasıl olacak

içimden bir ses 2020 ne kadar kötü bir yıl sa 2021 de okadar mükemmel bir yıl olacak diyor umarım öyle olur.

hakkı alkan

tam saray yalayıcısı olan teknoloji editörü ve Youtuber bilal Erdoğan’la olan videosundan sonra kendisene olan nefretim daha da artmıştır akp in dönemi bittiğinde kendisinin başı belaya girecek haberi yok.

electronic arts

rezil bir oyun firamasıdır.

koltuk altını almayan kız

beyin yoksunudur.

watch me

bir dönem popüler olan şarkıdır.

tay k

17 yaşındayken hem kariyerini hem hayatını siken rapçi şarkıları iyi ama kendisi tam bir psikopat dır bide hala free tay-k diyen mallar var ama keşke hapisaneden müzik yapmasına izin verseler ve şuan kendisi 20 yaşındadır.

araplar adam mıdır

hayır değildir.

youtube music

spotify dan daha kalitelidir.

among us

bu aralar popüler olan iyi oyun.
© copyright 2005 - 2026