bugün
- velvet22
- sözlük yazarlarının kombinleri10
- kemalist dünya17
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası7
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi10
- allah9
- birader yazar olmak13
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi6
- bakir erkek istiyoruz kampanyası4
- canımın sürekli hamburger çekmesi5
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- aile evinde yaşamak7
- üniversitelerin gereksiz olması9
- galatasaray lobisi9
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- evlenene kadar sadece anal yapan kız3
- 2026 dünya kupası24
- cemevinde hain kemal sloganları8
- cik cik vs bik bik3
- futbol19
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim3
- amerika birleşik devletleri7
- türkiye9
- do do do do do do do do do do do do do do do3
- seri gizli artı oy veren melek3
- egay sucukcu birader2
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- ona bir şey söyle9
- devletin her şeye karışması3
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- karınızın adını asfalta yazar mısınız2
- biraderilli del biraderiye2
- arda güler4
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- lahmacunu elle yiyen kız20
- kemalistler9
- atilla olgaç2
- sözlüğü bırakmak istemek3
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- okulların kapanması3
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- nilsu berfin aktaş3
- demet evgar10
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3

4 sene boyunca belirli aralıklarla kalmak zorunda kaldığım yurt türü. Ablalar olmasa, bağırıp çağırmasalar, üstümüzü aramasalar hoş aslında çay saati filan güzel.
edit:cemaat ablası bunu eksiledi.

trt 1'de çarşamba akşamları yayınlanan `sensiz olmaz, olur mu?` isimli programın sunucusu, Kültür ve Turizm Bakanı'nın danışmanı, 2001-2006 yılları arasında 5 yıl Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevi, Gazi Üniversit… devamını gör

`zeykur sözlük`'ün yeni adı.
http://inci.sozlukspot.com/
http://incisozluk.co/
edit: bu entry'ye "ismail alpen ve serkan inci tarafından kurulmuştur" ibaresini ekleyen uludağ sözlüğe teşekkürlerimi sunarım.
işin aslı ekşi sözlük'ün meşhur yazarı… devamını gör

fotoğrafla belgelenmiş olan çok ciddi bir iddia.
- bizdenmiş kız meğer, aa aaaaa!~swh~
edit: (img:#258880)

`üstad necip fazıl kısakürek`'in dergisi olan büyük doğu mecmuasının 8 aralık 1950 tarihindeki 38. baskısının kapağında yazan söz.
(bkz:adam haklı beyler)
edit: (img:#256306)

trollükte kabiliyetsiz olmanın sonucudur. başlığı devaml sol frame de tutmak için entry girilir, ya daikinci entry silinip tekrar girilir vs.

''ben degistim, ben farklıyım, iki kesime de ait olan superman im'' edasıyla orda burda entellektuel poz kesen, ''en sakallı zamanlarımda bile pink floyd dinlerdim'' diyecek kadar kendinden utanan ve muzik zevkini ideolojik bir aidiyet sanan, ''asla … devamını gör

boyasız `anket`ler...
2gündür kesilmemiş `anket`ler...
burundan fışkıran `anket`ler...
cep `anket`ini elde taşımak...
`anket`le dişleri karıştırmak...
günde bi paketten fazla `anket` içmek...

Fransız ihtilali ile etkinlikleri artan Milliyetçilik, Hürriyetçilik ve özellikle de Cumhuriyetçilik akımlarına tamamen karşı olan ve statükonun, var olan durum korunmasından yana olan avusturyalı devlet adamı; başbakan..
"devletlerin, hanedanlar… devamını gör

pirananın iki göbekten akrabası, kankası olan bir tatlı su balığı. Küçük olarak aldığın bu balık eğer bakabilirsen yaklaşık olarak bir bira şisesi kadar olabiliyor. Hem etçil hemde otçul. Küçükken yediği sinekler hayret verirken, büyüdükçe diğer balı… devamını gör

pirananın iki göbekten akrabası, kankası olan bir tatlı su balığı. Küçük olarak aldığın bu balık eğer bakabilirsen yaklaşık olarak bir bira şisesi kadar olabiliyor. Hem etçil hemde otçul. Küçükken yediği sinekler hayret verirken, büyüdükçe diğer balı… devamını gör

sol frameye dusen her yaziya yazi yazma potansiyeline sahip yazar. bu tip yazarliga cok yaklasan yazar olmustur ama bu seviyeye ulasmak cidden nirvanaya ulasmak kadar zordur. ayrica bu yazar cok zeki pratik zekaya sahip hizli dusunen bir insandir.

büyük hayretler içinde bırakan insan modelidir. dün nevruz'u bahane edip ortalığı yakıp yıkanlar tarafından cizre'de yaralanan 28 yaşındaki polis memuru ahmet toprakoğlu'nun şehit olması karşısında twitter üzerinden dalga geçeni de gördük ya. yuh ols… devamını gör

bir futbol aşığı için (tabi fenerliler hariç) dünyalara değişmeyeceği ve izlemekten muhteşem zevk alacağı hüzündür.
hani böyle tam şampiyon oluyoruz havalarında galatasaray'a ve tüm lige küfürler falan havada uçuşur ya.. işte akabinde salya sümük a… devamını gör

bir `emin çölaşan` sözü.. mü desem yoksa teröristlere akıl vermesi mi desem bilemedim. çok çarpıcı bir konuşma. hangi akıl ile söylemiş bu sözü bilmiyorum ama akıl ile kendilerini aynı cümle içinde kullanmak akıl sahibi insanlara hakaret olacağı için… devamını gör

biran yüreklerin hoplamasına sebep olacak olaydır.
ne hikmetse bugün gmail hesabıma gelen gruppal ~lan neden bana ha bire geliyor onu da çözemedim~ denen kampanya sitesi mailinin bana yaptığı şoktur. bu da bir sınav. ama biran ne yapacağımı şaşırdım… devamını gör

`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları.
haftada 1 değişiyorum.
(bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları)
edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım:
sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör

--`spoiler`--
basketbolda türkiye kupası'nı ilk kez kazanan beşiktaş milangaz, finalin ardından 1 saat sonra kupayı kırdı.
--`spoiler`--
haber linki: http://www.sporx.com/basketbol/turkiye_kupasi/besiktas-kupasini-1-saatte-kirdiSXHBQ268815SXQ
ilk… devamını gör