bugün
A
adolf kitler11 yıl önce
cemaat yurdu
4 sene boyunca belirli aralıklarla kalmak zorunda kaldığım yurt türü. Ablalar olmasa, bağırıp çağırmasalar, üstümüzü aramasalar hoş aslında çay saati filan güzel. edit:cemaat ablası bunu eksiledi.
A
adolf kitler12 yıl önce
önder aytaç
trt 1'de çarşamba akşamları yayınlanan `sensiz olmaz, olur mu?` isimli programın sunucusu, Kültür ve Turizm Bakanı'nın danışmanı, 2001-2006 yılları arasında 5 yıl Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevi, Gazi Üniversit… devamını gör
A
adolf kitler13 yıl önce
inci sözlük
`zeykur sözlük`'ün yeni adı. http://inci.sozlukspot.com/ http://incisozluk.co/ edit: bu entry'ye "ismail alpen ve serkan inci tarafından kurulmuştur" ibaresini ekleyen uludağ sözlüğe teşekkürlerimi sunarım. işin aslı ekşi sözlük'ün meşhur yazarı… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
yılmaz özdil klavyesi
her harfin yanında `acil durum` `enter`'ları bulunan. edit: (img:#259195)
A
adolf kitler14 yıl önce
müjdat gezen in cemaatçi olduğu gerçeği
fotoğrafla belgelenmiş olan çok ciddi bir iddia. - bizdenmiş kız meğer, aa aaaaa!~swh~ edit: (img:#258880)
A
adolf kitler14 yıl önce
küfür sıçanını gebertmeden evinize huzur girmez
`üstad necip fazıl kısakürek`'in dergisi olan büyük doğu mecmuasının 8 aralık 1950 tarihindeki 38. baskısının kapağında yazan söz. (bkz:adam haklı beyler) edit: (img:#256306)
A
adolf kitler14 yıl önce
açtığı başlığın ikinci entry sini giren ezik troll
trollükte kabiliyetsiz olmanın sonucudur. başlığı devaml sol frame de tutmak için entry girilir, ya daikinci entry silinip tekrar girilir vs.
A
adolf kitler14 yıl önce
ahmet hakan coşkun
''ben degistim, ben farklıyım, iki kesime de ait olan superman im'' edasıyla orda burda entellektuel poz kesen, ''en sakallı zamanlarımda bile pink floyd dinlerdim'' diyecek kadar kendinden utanan ve muzik zevkini ideolojik bir aidiyet sanan, ''asla … devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
erkekleri itici yapan detaylar
boyasız `anket`ler... 2gündür kesilmemiş `anket`ler... burundan fışkıran `anket`ler... cep `anket`ini elde taşımak... `anket`le dişleri karıştırmak... günde bi paketten fazla `anket` içmek...
A
adolf kitler14 yıl önce
klemens von metternich
Fransız ihtilali ile etkinlikleri artan Milliyetçilik, Hürriyetçilik ve özellikle de Cumhuriyetçilik akımlarına tamamen karşı olan ve statükonun, var olan durum korunmasından yana olan avusturyalı devlet adamı; başbakan.. "devletlerin, hanedanlar… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
sonuna sikerim yazılabilecek filmler
sonuna `sikerim ` yazıldığında güldüren filmlerdir. uçurtmayı vurmasınlar - sikerim.
A
adolf kitler14 yıl önce
astronot balığı
pirananın iki göbekten akrabası, kankası olan bir tatlı su balığı. Küçük olarak aldığın bu balık eğer bakabilirsen yaklaşık olarak bir bira şisesi kadar olabiliyor. Hem etçil hemde otçul. Küçükken yediği sinekler hayret verirken, büyüdükçe diğer balı… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
astronot balığı
pirananın iki göbekten akrabası, kankası olan bir tatlı su balığı. Küçük olarak aldığın bu balık eğer bakabilirsen yaklaşık olarak bir bira şisesi kadar olabiliyor. Hem etçil hemde otçul. Küçükken yediği sinekler hayret verirken, büyüdükçe diğer balı… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
astronot balığı
A
adolf kitler14 yıl önce
astronot balığı
A
adolf kitler14 yıl önce
badem bıyık
`adolf hitler` bıyığı olarak bilinir.
A
adolf kitler14 yıl önce
yazar yazmaz yazan yazar
sol frameye dusen her yaziya yazi yazma potansiyeline sahip yazar. bu tip yazarliga cok yaklasan yazar olmustur ama bu seviyeye ulasmak cidden nirvanaya ulasmak kadar zordur. ayrica bu yazar cok zeki pratik zekaya sahip hizli dusunen bir insandir.
A
adolf kitler14 yıl önce
polisin şehit olmasıyla dalga geçen insan modeli
büyük hayretler içinde bırakan insan modelidir. dün nevruz'u bahane edip ortalığı yakıp yıkanlar tarafından cizre'de yaralanan 28 yaşındaki polis memuru ahmet toprakoğlu'nun şehit olması karşısında twitter üzerinden dalga geçeni de gördük ya. yuh ols… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
şampiyon olamayacağını anlayan fenerli hüznü
bir futbol aşığı için (tabi fenerliler hariç) dünyalara değişmeyeceği ve izlemekten muhteşem zevk alacağı hüzündür. hani böyle tam şampiyon oluyoruz havalarında galatasaray'a ve tüm lige küfürler falan havada uçuşur ya.. işte akabinde salya sümük a… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
terörist olsam eylemimi iftara yakın koyarım
bir `emin çölaşan` sözü.. mü desem yoksa teröristlere akıl vermesi mi desem bilemedim. çok çarpıcı bir konuşma. hangi akıl ile söylemiş bu sözü bilmiyorum ama akıl ile kendilerini aynı cümle içinde kullanmak akıl sahibi insanlara hakaret olacağı için… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
buse terim
Fatih terim ve Fulya terim'in kızı.
A
adolf kitler14 yıl önce
gelen mail de bülent ersoy resmi çıkması
biran yüreklerin hoplamasına sebep olacak olaydır. ne hikmetse bugün gmail hesabıma gelen gruppal ~lan neden bana ha bire geliyor onu da çözemedim~ denen kampanya sitesi mailinin bana yaptığı şoktur. bu da bir sınav. ama biran ne yapacağımı şaşırdım… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
A
adolf kitler14 yıl önce
beşiktaş ın şampiyonluk kupasını kırması
--`spoiler`-- basketbolda türkiye kupası'nı ilk kez kazanan beşiktaş milangaz, finalin ardından 1 saat sonra kupayı kırdı. --`spoiler`-- haber linki: http://www.sporx.com/basketbol/turkiye_kupasi/besiktas-kupasini-1-saatte-kirdiSXHBQ268815SXQ ilk… devamını gör
© copyright 2005 - 2026