bugün

entry'ler (2)

9 sınıftan dayak yedim

9.sınıfa atar yaptım ben 11.sınıftım olay geçen sene oldu...ben buna tam vuracakken orospu çocuğu afedersiniz beni yere yapıştırdı bir şey yapamadım sonradan öğrendim çocuk güreşçiymiş ilçe birincisiymiş sevdiğim kız da oradaydı ve gördü...şimdi hem 12 oldum hem de 1 sene geçti olay unutulmuş mudur?Unutulmadıysa ne yapayım

küs olduğum kızla rüyada sevgili oldum

Selamlar sözlükte yeniyim, öncelikle kıymetli abilerim ablalarım hepinize merhaba. Konuya giriyorum, bir kızı çok seviyordum arkadaşlar 2 yol önce bir şey oldu küstük bununla az çok samimiydik. Ben bunu çok seviyordum halen de seviyorum uyurken hep ona sarıldığını tahmin ederek yastığıma sarılıp uyuyorum. Geçen gün bu kız benim rüyama girdi beyler. Geldi dedi ki bana Kaan ben de seni seviyorum ben de sana boş değilim bunu rüyada görürken bile kalbim sızladı yemin ederim size sonra işte rüyada sevindim sarıldım öptüm bunu falan ama bir uyandım dedim inşallah gerçektir, kızla aramızda olanlardan sonra benden ciddi anlamda nefret ediyor. Hatta arkadaşları benimle uğraşıp duruyordu arkadaşımıza bakma diye..Nolur yardım edin, bu rüya ne anlama gelir?Bu kızla gerçekten böyle olmak istiyorum... Onu çok ama çok seviyorum, lütfen geyik yapmayın ve bana yardım edin..
© copyright 2005 - 2026