bugün
- türkiye iran savaşı6
- yeni türkiye yi bir görselle özetle4
- yalancı su böreği10
- mazotun litresi 90 lira8
- jd vance3
- üsküdar belediyesi2
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yaprak dökümü ayşe3
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması2
- eylülde tatil yapmak4
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- akp türkiyesinden insan manzaraları2
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları3
- geç boşalan erkek4
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- kısa ve vurucu yazmak7
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- sobalarında kuru da meşe yanıyor efem2
- s'i l v'e r m'i s t22
- papağan pense2
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- anın görüntüsü18
- aleksey batrakov13
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- kedilerin ruh hastası olması5
- bir ateşe attın beni4
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- sarapci koala64
- prednol2
- habire1221
- mantı13
- götten bacaklı erkek4
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- abd de trump portreli 1 dolar2
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- ellerim bos gonlum hos29
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- silver ile evlenecek erkek52
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- apo piçtir piç kalacak8
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
entry'ler (118)
“Allâh’ı, nîmetleriyle perverde kıldığı için sevin. Beni de Allâh’ı sevdiğiniz için sevin. Ehl-i Beyt’imi de beni sevdiğiniz için sevin!” (Tirmizî, Menâkıb, 31/3789)
«–Ey insanlar! Ben de bir insanım. Yakında Rabbimin elçisi bana da gelecek ve ben onun dâvetine icâbet edip gideceğim. Size iki mühim şey bırakıyorum. Biri, insanı doğruya götüren bir rehber ve nûr olan Allâh’ın Kitâbı Kur’ân’dır. Ona yapışın ve sımsıkı sarılın! –Size bir de Ehl-i Beyt’imi bırakıyorum. Allâh’tan korkun da Ehl-i Beyt’ime saygılı davranın! Allâh’tan korkun ve Ehl-i Beyt’ime saygılı davranın!»”
“–Peygamber’in Ehl-i Beyt’i kimdir yâ Zeyd!? Hanımları da Ehl-i Beyt’inden değil midir?” diye sorulunca Zeyd:
“–Hanımları da Ehl-i Beyt’indendir. Fakat O’nun asıl Ehl-i Beyt’i, kendisinden sonra da sadaka almaları harâm olanlardır.” dedi.
“–Sadaka almaları harâm olanlar kimlerdir?” diye soruldu.
“–Ali, Akîl, Câfer ve Abbâs’ın âileleridir.” dedi. (Müslim, Fedâilü’s-Sahâbe, 36)
“Allâh’ı, nîmetleriyle perverde kıldığı için sevin. Beni de Allâh’ı sevdiğiniz için sevin. Ehl-i Beyt’imi de beni sevdiğiniz için sevin!” (Tirmizî, Menâkıb, 31/3789)
Peygamberimizin Ehl-i Beyt hakkındaki hadisleri bunlardır. sevmeseniz bbile saygı göstermelisiniz
«–Ey insanlar! Ben de bir insanım. Yakında Rabbimin elçisi bana da gelecek ve ben onun dâvetine icâbet edip gideceğim. Size iki mühim şey bırakıyorum. Biri, insanı doğruya götüren bir rehber ve nûr olan Allâh’ın Kitâbı Kur’ân’dır. Ona yapışın ve sımsıkı sarılın! –Size bir de Ehl-i Beyt’imi bırakıyorum. Allâh’tan korkun da Ehl-i Beyt’ime saygılı davranın! Allâh’tan korkun ve Ehl-i Beyt’ime saygılı davranın!»”
“–Peygamber’in Ehl-i Beyt’i kimdir yâ Zeyd!? Hanımları da Ehl-i Beyt’inden değil midir?” diye sorulunca Zeyd:
“–Hanımları da Ehl-i Beyt’indendir. Fakat O’nun asıl Ehl-i Beyt’i, kendisinden sonra da sadaka almaları harâm olanlardır.” dedi.
“–Sadaka almaları harâm olanlar kimlerdir?” diye soruldu.
“–Ali, Akîl, Câfer ve Abbâs’ın âileleridir.” dedi. (Müslim, Fedâilü’s-Sahâbe, 36)
Peygamberimizin Ehl-i Beyt hakkındaki hadisleri bunlardır. sevmeseniz bbile saygı göstermelisiniz
bakın kardeşlerim adamın bir TV kanalı var bir gıda şirketi var ismi nakış gıda nakış süt ve nakşet diye ikiye ayrılıyor özel bir hastanesi var. ilk olarak bunlardan kazandığı gelirle birçok şeyi yapması mümkün yani sofilerden para çalmıyor. ikinci olarak da hastane adamın. ister altın varaklı odada tedavi görür ister 5 kişilik hasta odasında. sizin böyle bir hastaneniz olsa siz de altın varaklı odada tedavi görmek istemez miydiniz? ayrıca siz peygamber fakirdi bunlar çok zengin diyorsunuz. bu dönemde güç=para. yani müslümanların dünyada sözünün geçmesi için zengin olmaları lazım ve siz bunu söyleyerek aslında müslümanların güçlü olmamalarını istemiş oluyorsunuz. yazıktır günahtır arkadaşlar.
Maalesef ülkemizde tacizcide olsan, tecavüzcüde olsan, katilde olsan kendini savunma hakkın var.
şimdi korkudan tiriyolar.
gece mi? daha akşam yeni okundu sayılır.
sizin için zor olacaktır eminim ama bu sizin iyiliğiniz için.
Ama şimdi onları kimin şeyleyeceğini düşünüyorlardır.
31 sizi eşcinselliğe sürükler.
Ne oldu zor mu gelecek. ama bunu yapmalısınız.
O sığır çobanları vahşi orta asyaya gelsinlerde alalım boyunlarının ölçüsünü.
sınava hazırlanmakta.
pardon yanlış anlamışım ben ekşi sözlük yazarı değilim.
pardon yanlış anlamışım ben ekşi sözlük yazarı değilim.
Tamamı "hazır ramazan yaklaşırken vazgeçin 31'den" olacaktır. bilmeden kafiyeli cümle kurdum şu an çok mutluyum.
Yok canım simit demiştir o eminiz.
Kusuyorum leğen getirin.
zamanın gavsının yaşadığı yer. hiç bir bakanlıkla veya partiyle alakası yoktur. müridlerinden hiçbirşey çalmazlar. paraları çoktur evet ama bunun sebebi milyonlarca izlenen bir kanalları özel bir hastaneleri nakış gıda ve onun içindeki nakşet ve nakışsüte sahip olmalarıdır. bu kadar şeye sahip olduktan sonramüridlerinden par çalmak ne işlerine yarayacak. gavsım çok büyük bir şeyhtir. ağabeyi Sultanul Müslimin Muhammed Raşid (ks) Hazretleri babası gavsul azam, Gavsı kasrevi veya gavsı bilvanisi olarak tanınır. nakşibendinin halidiye koluna bağlıdır.
dönek şerefsizin tekidir.
göreceli kelimesinin deyimleştirilmiş hali.
stres. dersler, sınavlar, yarışmalar, projeler, karne notları derken hayat bitiyo hayat.
tövbe deyin.
Ömer halisdemir gibi yiğitler kimsenin darbesi olduğu için değil vatanı kurtarmak için çıktılar.