bugün
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması6
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba17
- gençler iş beğenmiyor11
- abazanlık insana neler yaptırır6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- yaşlanınca cumaya gitmeye başlamak6
- ktç'nin hala hayatta olması8
- zamanla azalan şeyler5
- almancıları aşağılayan lanet millet10
- selahattin demirtaş4
- beklentiyi çok yüksek tutmak4
- kemal kılıçdaroğlu39
- çaya şeker atan erkek4
- özgür özel5
- nervio5
- iremga6
- her evde bulunan bozuk para biriktirme alanı4
- merdiven çıkınca fit olacağını sanmak2
- üniversite öğrencilerinin işe başlaması2
- gocu hortladı2
- market poşetlerini tekte taşımak5
- sorunsuz ölmek3
- son zamanlarda2
- seçimlerde geçersiz oy kullanmak3
- patronu görünce hızlanan çalışan3
- koç burcu günlük yorumu3
- ev kiralarının kredi taksitlerine denk olması2
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü12
- sessiz insanların gizemli sanılması6
- iyi niyetli olan insana enayi denilmesi7
- şarkıya eşlik eden karga sesli tip2
- naruto dayi2
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum27
- türkiye a milli futbol takımı3
- recep tayyip erdoğan7
- kadınların cahil olduğu gerçeği3
- ekonomi çok iyi10
- devlet bahçeli4
- ekrem imamoğlu9
- ofis dedikodulari2
- yazarların ayak numarası3
- normal sözlük denen site4
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- osmanlı tarihçileri3
- otobüste yanına oturan tip4
- cumhuriyet halk partisi10
- sevdiğiniz yazarı başkasının favlaması3
- tekirdağ altın serisi2
- yumuşatıcı kokan erkek3
- bu dünyanın minnoş kalplere uygun olmaması4
entry'ler (118)
“Allâh’ı, nîmetleriyle perverde kıldığı için sevin. Beni de Allâh’ı sevdiğiniz için sevin. Ehl-i Beyt’imi de beni sevdiğiniz için sevin!” (Tirmizî, Menâkıb, 31/3789)
«–Ey insanlar! Ben de bir insanım. Yakında Rabbimin elçisi bana da gelecek ve ben onun dâvetine icâbet edip gideceğim. Size iki mühim şey bırakıyorum. Biri, insanı doğruya götüren bir rehber ve nûr olan Allâh’ın Kitâbı Kur’ân’dır. Ona yapışın ve sımsıkı sarılın! –Size bir de Ehl-i Beyt’imi bırakıyorum. Allâh’tan korkun da Ehl-i Beyt’ime saygılı davranın! Allâh’tan korkun ve Ehl-i Beyt’ime saygılı davranın!»”
“–Peygamber’in Ehl-i Beyt’i kimdir yâ Zeyd!? Hanımları da Ehl-i Beyt’inden değil midir?” diye sorulunca Zeyd:
“–Hanımları da Ehl-i Beyt’indendir. Fakat O’nun asıl Ehl-i Beyt’i, kendisinden sonra da sadaka almaları harâm olanlardır.” dedi.
“–Sadaka almaları harâm olanlar kimlerdir?” diye soruldu.
“–Ali, Akîl, Câfer ve Abbâs’ın âileleridir.” dedi. (Müslim, Fedâilü’s-Sahâbe, 36)
“Allâh’ı, nîmetleriyle perverde kıldığı için sevin. Beni de Allâh’ı sevdiğiniz için sevin. Ehl-i Beyt’imi de beni sevdiğiniz için sevin!” (Tirmizî, Menâkıb, 31/3789)
Peygamberimizin Ehl-i Beyt hakkındaki hadisleri bunlardır. sevmeseniz bbile saygı göstermelisiniz
«–Ey insanlar! Ben de bir insanım. Yakında Rabbimin elçisi bana da gelecek ve ben onun dâvetine icâbet edip gideceğim. Size iki mühim şey bırakıyorum. Biri, insanı doğruya götüren bir rehber ve nûr olan Allâh’ın Kitâbı Kur’ân’dır. Ona yapışın ve sımsıkı sarılın! –Size bir de Ehl-i Beyt’imi bırakıyorum. Allâh’tan korkun da Ehl-i Beyt’ime saygılı davranın! Allâh’tan korkun ve Ehl-i Beyt’ime saygılı davranın!»”
“–Peygamber’in Ehl-i Beyt’i kimdir yâ Zeyd!? Hanımları da Ehl-i Beyt’inden değil midir?” diye sorulunca Zeyd:
“–Hanımları da Ehl-i Beyt’indendir. Fakat O’nun asıl Ehl-i Beyt’i, kendisinden sonra da sadaka almaları harâm olanlardır.” dedi.
“–Sadaka almaları harâm olanlar kimlerdir?” diye soruldu.
“–Ali, Akîl, Câfer ve Abbâs’ın âileleridir.” dedi. (Müslim, Fedâilü’s-Sahâbe, 36)
Peygamberimizin Ehl-i Beyt hakkındaki hadisleri bunlardır. sevmeseniz bbile saygı göstermelisiniz
bakın kardeşlerim adamın bir TV kanalı var bir gıda şirketi var ismi nakış gıda nakış süt ve nakşet diye ikiye ayrılıyor özel bir hastanesi var. ilk olarak bunlardan kazandığı gelirle birçok şeyi yapması mümkün yani sofilerden para çalmıyor. ikinci olarak da hastane adamın. ister altın varaklı odada tedavi görür ister 5 kişilik hasta odasında. sizin böyle bir hastaneniz olsa siz de altın varaklı odada tedavi görmek istemez miydiniz? ayrıca siz peygamber fakirdi bunlar çok zengin diyorsunuz. bu dönemde güç=para. yani müslümanların dünyada sözünün geçmesi için zengin olmaları lazım ve siz bunu söyleyerek aslında müslümanların güçlü olmamalarını istemiş oluyorsunuz. yazıktır günahtır arkadaşlar.
Maalesef ülkemizde tacizcide olsan, tecavüzcüde olsan, katilde olsan kendini savunma hakkın var.
şimdi korkudan tiriyolar.
gece mi? daha akşam yeni okundu sayılır.
sizin için zor olacaktır eminim ama bu sizin iyiliğiniz için.
Ama şimdi onları kimin şeyleyeceğini düşünüyorlardır.
31 sizi eşcinselliğe sürükler.
Ne oldu zor mu gelecek. ama bunu yapmalısınız.
O sığır çobanları vahşi orta asyaya gelsinlerde alalım boyunlarının ölçüsünü.
sınava hazırlanmakta.
pardon yanlış anlamışım ben ekşi sözlük yazarı değilim.
pardon yanlış anlamışım ben ekşi sözlük yazarı değilim.
Tamamı "hazır ramazan yaklaşırken vazgeçin 31'den" olacaktır. bilmeden kafiyeli cümle kurdum şu an çok mutluyum.
Yok canım simit demiştir o eminiz.
Kusuyorum leğen getirin.
zamanın gavsının yaşadığı yer. hiç bir bakanlıkla veya partiyle alakası yoktur. müridlerinden hiçbirşey çalmazlar. paraları çoktur evet ama bunun sebebi milyonlarca izlenen bir kanalları özel bir hastaneleri nakış gıda ve onun içindeki nakşet ve nakışsüte sahip olmalarıdır. bu kadar şeye sahip olduktan sonramüridlerinden par çalmak ne işlerine yarayacak. gavsım çok büyük bir şeyhtir. ağabeyi Sultanul Müslimin Muhammed Raşid (ks) Hazretleri babası gavsul azam, Gavsı kasrevi veya gavsı bilvanisi olarak tanınır. nakşibendinin halidiye koluna bağlıdır.
dönek şerefsizin tekidir.
göreceli kelimesinin deyimleştirilmiş hali.
stres. dersler, sınavlar, yarışmalar, projeler, karne notları derken hayat bitiyo hayat.
tövbe deyin.
Ömer halisdemir gibi yiğitler kimsenin darbesi olduğu için değil vatanı kurtarmak için çıktılar.