bugün
- sözlükteki kaliteli yazarlar38
- mazotun litresi 101 lira4
- yeşil beyaz turuncu3
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları27
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- seçil erzan2
- yazarların fobileri15
- kendin hakkında bir gerçek bırak8
- yazarların en malımsı özellikleri12
- kuzey makedonya2
- kosova2
- karadağ2
- sırbistan2
- bosna hersek2
- hırvatistan2
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- slovenya2
- yugoslavya2
- iltica4
- islamda namaz yoktur37
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı12
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- sözlüğün reisi kim anketi19
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- 174 kaslı mühendis9
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- 195 kaslı pilot10
- ioçk'nın müziği7
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- erkeklerin birbirine amk demesi6
- sözlük yazarlarının saatleri14
- nick vermeden bir yazara seslen10
- gelecekteki sevgiliye not6
- almanya da yaşayan yazarlar8
- şeftali11
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- barbara palvin mi güzel ben mi diyen sevgili5
- şeytanın bile israil'e karşı olması8
- kainatta olan her şey mahlukatın yararı içindir2
- doğru karpuz seçemeyen erkek12
- sözlüğün reisi kim14
- sözlüğe video yükleyebilmek5
- çağla idi21
- yapay zekanın kod yazması3
entry'ler (12)
ne yazık ki adil olmayan dünyanın en temel düzenidir. mario keşke o prensesi o ejderha ile bıraksaydı. prensesler ejderha sever çünkü.
karşı tarafın kendine dikkat etmesi gereken soru kalıbı. ardından ne geleceğini tahmin edersin herhalde. bence kaçılmalı ağza s. çılmadan.
her defasında duygusal açıdan kandırılıyor olmam. ve bir daha böyle olmayacak diyerek kendime yalan söylemem.
beklenebilir ama yeter ki tüm hayat buna bağlıymış gibi yaşanmasın. çünkü beklerken geçen zaman ciğerlerinizden, hücrelerinizden, umutlarınızdan götürüyor. bekle ama hayatı yaşarken bekle. Böylelikle ummadığın bir yerden de gelebilir o mesaj.
sevgilimle ayrılmama sebep olan günler serisi. bir süre uzak kalmak ve kendini sosyal medyaya atmasıyla aklının çelinmesi ve yeni hayatlara yelken açmasına sebep olmuştur bu durum. belki de zaten gidecekti bu bahane oldu diyebilirim ama sonucu değiştiren bir şey olmuyor.
çok şey aldı benden bu karantina.
çok şey aldı benden bu karantina.
hiç bir romantik ilişkim düzgün gitmedi. gerekenden daha fazla değer verdim. elinden tutup ayağa kaldırdıklarım en ağır darbeleri vurdular hep. ama her ne olursa olsun, yaşadıklarım yolumdan döndüremedi. şimdi olsa yine elini uzatan ben olurum, acı ki yere düşürüleceğimi bile bile. belki de böyle yapmamalıyım diye düşünmeye anca başlayabildim. doğru mu bilmeden.
benim yok vesselam. bende insanım. sonuç ortada. öyle ya da böyle yaşayıp gidiyoruz işte. durduk yere sorun çıkaranlar utansın.
arttırır. sadece iqyu arttırmakla kalmaz, yalnızlığı unutturur, acıları sarar, tutunacak dallar uzatır hayata dair.
biz üzmedik de hep üzüldük be, onu ne yapacağız, diye düşündüren genel söz kalıbı.
üzerinden yıllar geçmiş olsa da hala unutmamaktır. sessizce köşende hayatın ömründen çalınmasını izlerken bile unutmamak ve mutlu olmasını dilemektir.
yıllar önce birileriyle aranızdaki özel bir durumsa kahve içmek, yıllar geçse de o anlara duyulan özlem ve bilinçaltında oluşturulan pozitif etkiyle güne başlayan insan modeli.
(9 yıl oldu kolay değil)
(9 yıl oldu kolay değil)
Bundan sekiz dokuz sene önce aşık olduğum insandır kendisi. Türk kahvesinin hayatımızda çok önemli olduğu yıllardır o yıllar. Sürekli içten içe özlediğim ama bir türlü iletişime geçme cesareti bulamadığım kişidir. Sevip sevgili olamama durumu yaşadığım tek yegane insandır. Geçmiş özlemidir, göz dolmasıdır, yaşanılası kadındır. ilk entry de ona ithafen gelsin o zaman.