bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- g i l d e d l i l y28
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- nasıl birisiniz15
- diamond bosphorus8
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- kürtler8
- anne2
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- beybi leydi7
- nah sana oy17
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- game of thrones taki kerhaneci16
- türk solcusu6
- simko320
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- velvet48
- yeni parti de bölünebilir10
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- victor osimhen19
- gürcistan göçmenleri13
- güzel kızların mutsuz olması5
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- ankara6
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- fake sanılmaktan flört edememek3
- almancıları sevmemek11
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- boşanma davası ne kadar sürer4
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- manyak olmaya karar verdim6
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
entry'ler (22)
sahilde seviştiğimiz yerin kuytu sessiz bir yer olduğunu sanıyordum. Aynı yeri gündüz gözüyle görünce yaptığımızın çılgınlık olduğunu anladım. Hey gidi üniversite anıları.
görüşü ne olursa olsun yanlıştır. Yaptığı seçimin sonuçları kendisini ilgilendirmeyecektir.
vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.
Bizim tek bir şeye ihtiyacımız var ; o da çok çalışmak.
Bizim tek bir şeye ihtiyacımız var ; o da çok çalışmak.
margot tabi ki. 50k çok büyük para değil artık. Bu fırsat 50k'ya bir daha gelmez.
Memleketim. Severim güzel şehirdir özgürdür ama potansiyelinin altında olduğunu düşünüyorum. 3 yıldır istanbulda yaşayan biri olarak istanbul mu izmir mi? sorusuna net istanbul cevabını veririm mesela.
zeytinyağı-kekik karışımına ekmek banma zevki.
Ne diyem? Mahmut mu diyem?
Türkiye'nin yüz akı. Başarı alışkanlığı, tutkulu taraftarı ve şeffaf yönetim yapısıyla bizi defalarca kez mutlu etmiş spor kulübümüz.
kapıcılar kralı, tosun paşa, inatçı, garip, kibar feyzo ve tabiki hababam sınıfı.
Bunları yapacak fırsatı olduğu halde yapmamış erkekse takdire şayandır. Tanımı büyük ölçüde karşılıyorum bu arada ssjlcghjdd
Dünyanın en güzel kadınlarından biri.
bunlar artık tartışılmaması gereken konulardır. lisede öğretmenim, sınıfa girdiğimde öğrencilerimden ayağa kalkmamalarını istiyorum.
hoca yanlış yapmış ama çok büyütülmemeli, gülüp geçilmelidir. Bunları izleyen ilk kişi olmadığı gibi son kişi de olmayacaktır. Şu unvana ya da kazandığı paraya göre insanları her alanda mutlak iyi ya da mutlak kötü değerlendirme huyumuzdan kurtulamadık.
ortaokulda dershaneye %100 burslu girmek (ben de şaşırmıştım)
Fakülteyi üçüncülükle bitirmek.
zor da olsa yüksek lisansı bitirmek (bir hocayla birlikte çalıştığın ve tez yazdığın için kolay süreçler değildir.
YDS ve YÖKDiL sınavları.
Atanmak.
AÖF ile birlikte 3 bölümü bitirmek. Aklıma gelenler bunlar. Çok büyük başarılar olarak kesinlikle görmüyorum ama motivasyonumu seviyorum.
NOT: Bunların ve yazdıklarınızın hiçbiri iyi bir insan olmaktan daha önemli olmamakla birlikte en büyük başarı herhalde mutlu kalabilmek ve boşverebilmektir.
Fakülteyi üçüncülükle bitirmek.
zor da olsa yüksek lisansı bitirmek (bir hocayla birlikte çalıştığın ve tez yazdığın için kolay süreçler değildir.
YDS ve YÖKDiL sınavları.
Atanmak.
AÖF ile birlikte 3 bölümü bitirmek. Aklıma gelenler bunlar. Çok büyük başarılar olarak kesinlikle görmüyorum ama motivasyonumu seviyorum.
NOT: Bunların ve yazdıklarınızın hiçbiri iyi bir insan olmaktan daha önemli olmamakla birlikte en büyük başarı herhalde mutlu kalabilmek ve boşverebilmektir.
canın sıkıldığında ya da kulaklığı takıp sahilde yürümek istediğinde bunu yapacak şansa sahip olmamaktır. Denizi olmayan şehir bana göre ne kadar yaşanabilir olsa da bir tarafı eksiktir. Ama tabi ki zorunluluk değildir denizi olmayan şehirde yaşayıp mutlu olan insanlar da vardır. Deniz, istanbulu dünyanın en güzel şehri yapan argümandır. Su birikintisinin olduğu yerde huzur vardır.
gün ışığından maksimum düzeyde yararlanmak için sanırım. Doğrusu da budur.
Cami olmasından mutluluk duyarım ama daha doğru olanın müze olarak kalması olduğunu düşünüyorum. Farklı kültürel ve dini motiflerin kesişiminin dünyadaki en güzel örneklerindendir herhalde.
Türkiye'nin yüz akı. Başarı alışkanlığı, tutkulu taraftarı ve şeffaf yönetim yapısıyla bizi defalarca kez mutlu etmiş spor kulübümüz.
Fenerbahçeyle gönül bağını koparamamış güven vermeyen iş adamı. TFF başkanlığını çok isteyerek sürdürüyormuş gibi durmuyor muhtemelen birilerine karşı mahçup olmamak için katlanıyor. Ben de ülkenin en zengin iş adamlarından biri olsam bu futbol camiasıyla uğraşmaya pek bayılmam.
kapıcılar kralı, tosun paşa, inatçı, garip, kibar feyzo ve tabiki hababam sınıfı.