bugün
A
abica6 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
A
abica12 yıl önce
her ramazan sorulan saçma sapan sorular
tv programlarında her ramazan ayında bıkmadan usanmadan sorulan saçma-sapan sorulardır. bunlar sakız çiğnemenin oruç bozmasından tutunda, yanlışlıkla yenen şeylere kadar... ve dün biri bir programa katıldı; -"bizler bazı peygamberlere hakkımızı h… devamını gör
A
abica13 yıl önce
gezi parkı eylemini özetleyen resim
(bkz:caps yok mu)
A
abica13 yıl önce
yayınlandığı zamanın en iyi tv programları
yayınlandıkları zamanda rakiplerine kıyasla birkaç adım önde revaçta olan tv yayınlarıdır. örn; teksöy görevde çağatay yolda acun firarda söz fatoda ~swh~
A
abica13 yıl önce
biscolata erkeklerinin cinsel tercihi
beni ilgilendirmeyen tercihtir. ancak gay diyenlerin sayısı ağırlıkta. gay de olsa insan insandır.
A
abica13 yıl önce
tangalı kızla tango yaparken tongaya düşmek
mahalledeki tonguç kardeşin yaptığıdır. dün ağlayarak anlattı. kalçaları sıkıydı, neden bilmiyorum ama dikkatimi çekti.
A
abica13 yıl önce
bakire olduğu için çaylak yapılan hanım yazar
geçenlerde hususi mesaj yoluyla zatıma ulaşarak çok zor durumda olduğunu ve sırf bakire olduğu için çaylak yapıldığını dile getire hanım kişidir. iddiasına göre sözlükte bir takım mason olması muhtemel, cinsel bekaret düşmanı moderatörler hanım yaza… devamını gör
A
abica13 yıl önce
zorlanma
malzeme üzerine uygulanan harici bir kuvvet ile malzemede meydana gelen şekil değişikliliğinin malzemenin doğal boyutuna oranıdır. mekanik anlamda 2 tür zorlanma hali mevcuttur. bunlar; statik zorlanma ve değişken zorlanmadır. değişken zorlanma ise g… devamını gör
A
abica14 yıl önce
sadece bana mı oluyor hissi
salçalı makarna yerken bir yandan da yoğurt yenmesiyle boğazda oluşan buruk tadın hissettirdiği. ve daha birçok şey.
A
abica14 yıl önce
siyah renkli başlık açmak
karabaş entryler... `tefrika`
A
abica14 yıl önce
sınıf ayrımı
önceden sistem tarafından insanların maddi olarak sınıflandırılması (bkz:burjuva) (bkz:köle), günümüzde ise (bkz:türbanlı kızlar)(bkz:türbansız kızlar)şeklinde sürekli birileri tarafından ayrılmaya mahkum görüntüsü veren ayraçtır.
A
abica14 yıl önce
kadınların eline verilmemesi gereken şeyler
bireysel, toplumsal ve kamusal yarar icin kadinlarin eline verilmemesi gereken seylerdir. aksi takdirde cok buyuk zararlar ortaya cikabilir. benden soylemesi, sonra demedi demeyin. vay ben bilmiyorum, vay ben duymadim da demeyin.
© copyright 2005 - 2026