bugün
A
aberystwyth6 yıl önce
sözlük yazarlarının takım elbiseleri
(img:#1921827) Yarın bunu toplantıya giyeceğim ve ilk uçakla yurt dışına iltica edeceğim.
A
aberystwyth7 yıl önce
ben bu yazıyı sana yazdım
tanım lazımmış: söylenmek istenen şeylerin kağıda dökülmüş halidir. ... "benim için beklenmedik bir talih oldun, tanrı`nın lütfu oldun. şimdi eskiden bilmediğim bir şeyi biliyorum: değeri bilinmeyen her lütuf felakete dönüşüyor. artık hayatta… devamını gör
A
aberystwyth7 yıl önce
fikrimin ince gulu
(bkz: fikrimin ince gülü)
A
aberystwyth7 yıl önce
ben bu yazıyı sana yazdım
tanım lazımmış: söylenmek istenen şeylerin kağıda dökülmüş halidir. ... "benim için beklenmedik bir talih oldun, tanrı`nın lütfu oldun. şimdi eskiden bilmediğim bir şeyi biliyorum: değeri bilinmeyen her lütuf felakete dönüşüyor. artık hayatta… devamını gör
A
aberystwyth7 yıl önce
sevgilisinden kredi kartını isteyen yüzsüz kız
- aşkım kredi kartını verir misin ? - veririm tabi aşkım. - süpersin aşkitom. - yalnız 2000 ytl borcu var, onu da gelirken ödeyiver aşkım. - hayvansın rıza. - ehuehueh.
A
aberystwyth8 yıl önce
beşiktaş ın maça çıkmama kararı alması
Şimdi federasyon prosedürleri uygulayarak beşiktaş tan 3 puan silecek mi bakalım. Güldüren karardır.
A
aberystwyth8 yıl önce
yazarların çocukluk anıları
ilkokulda bi kız vardı adı kibariye idi biz buna kurabiye derdik o sinirlenir bizde gulerdik.....bitti. ..evet dostlar gordugunuz gibi ilkokulda biraz salaktık
A
aberystwyth8 yıl önce
hayatın anlamı
`tel aviv`'de, ülkemiz için `coca cola` olması hayırlı görülen hadise.
A
aberystwyth8 yıl önce
hacı sabancı ile esra nın whatsapp yazışması
https://twitter.com/medyanin50tonu/status/987301174566154241?s=21 (img:#1668471) hacı'nın gözü dönmüş... ulan milyon dolarlık adam, servetinin ne kadar olduğunu kendi bile bilmiyordur, yada kaç tane arabası olduğunun sayısını ama gelin görün ki a… devamını gör
A
aberystwyth8 yıl önce
ölüm anında hissedilenler
kimsenin bilemeyeceği ancak tahmin edebileceği duygulardır. kanaatimce bilinmeze demir almanın verdiği yoğun bir korku hissediliyor olmalı. ya da bir çok duygunun yarattığı tek ama insanı en var eden en coşkulu duygu olmalı her ne kadar ne olduğu kon… devamını gör
A
aberystwyth8 yıl önce
themis portia
uludağ sözlük yazar kişisidir. gotchaaa... themis bir insana benziyor. yazsın çizsin bakalım.
A
aberystwyth8 yıl önce
simge akgol
(bkz: inanma seni sikecek) kapasitesindeki bir çaylak.
A
aberystwyth8 yıl önce
evlenecek erkeklere tavsiyeler
hem evlenecek hem eğlenecek kızı bulduğunda evlen.
A
aberystwyth8 yıl önce
mankenlerin aptal olması
bir realite. götün başın güzelse hayatta kalmak için zekaya ihtiyacın olmuyor demek ki.
A
aberystwyth8 yıl önce
gerçek dostluk
yoktur. illa ki bozulur tüm dostluklar, gerçek bile dense. araya yollar girer, insanlar girer, zaman girer, zamansızlık girer... ama biz inatla gerçekçi olup imkansızı istemeye devam ediyoruz işte.
A
aberystwyth8 yıl önce
yapay zeka dünyanın sonu mudur
"şarja taktığımız alet bizi nasıl esir alıyor?" geyiğini akla getirir. cem yılmazın bu geyiğine zamanında gülmüştük ama alet kendini şarj edebilme noktasına geldiğinde siki tuttuğumuzun resmi olabilir. (bkz:black mirror)
A
aberystwyth8 yıl önce
heykelcilik
Dini öğretiler sayesinde elini korkak alıştıran toplumda oluşmasına imkân bulunmayan beceridir. Korkun var becerin yok bir de kalkıp ısrar ediyorsunuz. Akademinin arka kapısından mezun olan bazı yeteneksiz şanslıların devlet kapısından kendilerine u… devamını gör
A
aberystwyth8 yıl önce
insan
islama gore yaratılanların en üstünü.
A
aberystwyth8 yıl önce
sahip olma saplantısı
A
aberystwyth8 yıl önce
erkek milleti değil mi hepsi aynı
efendi erkekler yerine it kopuk serseri erkekleri tercih eden aptal kızların canları yandıktan sonra kurduğu, tam da kendilerine yakışan aptal cümle. düzenleme: aptal olan kızlar dedim, dikkat. sonra vıdı vıdı yapmayın.
A
aberystwyth8 yıl önce
dünyanın boku çıkmış
3 günlük dünyayı 5 milyar yıl kullanırsan boku çıkar tabi dedirtir.
A
aberystwyth8 yıl önce
eşcinsel evlilik
Eşcinsel evlilik, eşcinsel iki bireyin aile formatındaki birliktelikleri için resmi ve sosyal çerçevelerce tanımlanmış bir evlilik türüdür. Bu tür bir beraberlik için gay evlilik, lezbiyen evlilik, homoseksüel evlilik, eşdeğer evlilik gibi terimler d… devamını gör
A
aberystwyth8 yıl önce
gökhan zan
`yarma defans` modeli beşiktaşlı topçudur.hayvan gibi bira içer, çok kötü giyinir, gerçek bir yarmadır.
A
aberystwyth8 yıl önce
haydi nickini bir fotoğrafla anlat demek
(img:#1385565)
© copyright 2005 - 2026