bugün
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok14
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm12
- foşik törklörön liginde birinci amedspor8
- parcalandim toparlanamiyorum312
- anın görüntüsü28
- türkler ile moğollar kardeştir11
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı30
- emeviler5
- vercenmi3
- beşiktaş7
- amedspor2
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- claudian clouds43
- salah yaylası2
- game of thrones taki kerhaneci17
- başlık açma3
- atm de evladım yardımcı olur musun diyen yaşlı2
- erkeklerin kadınlardan daha çok dedikodu yapması2
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- ölümden korkuyor musunuz34
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak3
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- sözlük kızları dertleşiyor14
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- istanbul u özlemek5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- okan buruk13
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi4
- mekkeli müşrikler5
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- şabos goy3
- güne bir alıntı bırak3
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- akşam trafiği3
- en son ne yediniz3
- zorunlu eğitim6
- istanbul da para harcanacak çok yer olması2
- dyson5
- yazarların vasiyetleri3
- genel ev sloganları5
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
entry'ler (20)
haklı olduklarına kesinlikle emin olmaları ve başka fikirlere tamamen kapalı olmaları.
baba parasıyla geçinen insanların anlayamayacağı bir durum.
bugün farkettiğim gerçek. ana bacı edebiyatı mı desen, lut kavmi yakıştırmaları mı desen, nereye baksam ahlak polisi görüyorum. bu tarz entrler giren insanları görünce gözümde 35 yaşında işsiz bekar ve evinde sinirli bir şekilde avuçları terleyerek, sinirden hızlı hızlı nefes alıp vererek klavye tuşlarına sert sert basarak nefret kusan gereksiz bir varlık canlanıyor.
"izmirde" olacak o, atom parçalamadan önce yazı yazmayı öğrenilmesi gerek bence. ve ülkemizdeki insanlar ne zaman ana bacı edebiyatını bırakacak merak ediyorum. sonuç olarak 25-30 yaşındaki bekar dindar yazarları rahatsız eden görüntü.
izledim fakat devamını izlemeyeceğim. çünkü kötü olacağına canı gönülden inanıyorum.
bunu tüm ateistlere yayıp vicdan mastürbasyonu yapmak yerine, demek ki ateist değil ortam bebesiymiş diyip geçilecek durum.
şahsen her zaman sahaftan alırım. eski kitapların güzelliği başka oluyor ya, ve sahafta ucuza satılıyor bu da iyi bir sebep sahaftan almak için. ve bazen kitapların aralarında notlar, kurumuş çiçekler ya da önünde/arkasında yazılar oluyor. bu benim bayağı hoşuma gidiyor.
en acı çektirici olduğu düşünülen ölüm şekli. tahminimce sinirler tamamen yanana kadar veya boğularak ölene kadar acı çektirir. çok fenadır. tabii yanmak ve ölmemek de kötüdür en az yanarak ölmek kadar.
hahahaha. her sabah uyanıp, temizlenip, adaleti aramak için, insanlara ve kendisine iyi davranmak için, doğayı korumak için illa bir dine ve onun günahlarına sarılmak zorunda olacak kadar aciz ve kötü kalpli insanlara da selam olsun.
squat bel fıtığı yapıyor diyolla doğru mudur?
ben yemedim ama sınıf arkadaşımı iki kulağından tutup bir yukarı bir aşağı sarsmıştı ilkokul hocam hatırlıyorum. şu an bir öğretmenin böyle bir şey yaptığını düşünemiyorum bile.
güneş görmemesi gereken bitki misali sürekli kapalı mekanlarda takılıyorlar anlamış değilim.
çok mantıklı, ama zaten giden çok yok bu sefer kimse gitmez.
ölen insanlara ölen kürt ölen yunan ölen alman ölen türk ölen japon diye bakmak çok aşağılık bir hareket.
sürekli kalabalık geziyorlar, bağırarak konuşuyorlar, çok fazla çocuk yapıyorlar. geneli böyle ama iyi olanları da iyi. ırkçılık yapmayalım.
kürtleri sadece türkiyedekilerle kısıtlı sanan yazarlar ne çok varmış yahu.
henüz karar vermiş değilim, ve dinin gerekli olduğunu düşünmüyorum ondan dolayı da olabilir.
gerilim dizileri sevenlere tavsiye edilir.
henüz izlemedim ama iyi olduğunu düşünüyorum, izledikten sonra güncellerim.