A
aagresifbayan14 yıl önce
türkiye deki en güzel kadınlar
A
aagresifbayan15 yıl önce
ahmet hakan coşkun
''ben degistim, ben farklıyım, iki kesime de ait olan superman im'' edasıyla orda burda entellektuel poz kesen, ''en sakallı zamanlarımda bile pink floyd dinlerdim'' diyecek kadar kendinden utanan ve muzik zevkini ideolojik bir aidiyet sanan, ''asla … devamını gör
A
aagresifbayan15 yıl önce
yerli dizi yersiz uzun
yerli dizilerin haddinden fazla uzun süreli olma durumu. (bkz:yaprak dökümü)
A
aagresifbayan15 yıl önce
türk polisinin ss lerden farksız olması
ufak da olsa bir farkları var o da öldürdükleri insan sayısı az.. "dur!" ihtarına uymadığı için öldürülen insan sayısını `lock`'tan öğrenmeniz mümkün.. bunun haricinde şiddetin en alasınını gönül rahatlığıyla sergileyebiliyorlar.. bunu yaparken de ol… devamını gör
A
aagresifbayan15 yıl önce
polisin türban sevgisi
polisin, türbanlıların yaptığı eylemlere müdahale etmemesiyle kendini belli eden sevgidir.
A
aagresifbayan15 yıl önce
ölüm kuyuları
1990 lı yıllarda faili meçhul cinayete kurban giden kişilerin Şırnak'ın Silopi ilçesinde BOTAŞ tesisleri yakınındaki kuyulara atıldığı iddaası ile bu kuyulara basın tarafından verilen genel sıfattır. ergenekon soruşturması ile ortaya çıkan `tuncay gü… devamını gör
A
aagresifbayan15 yıl önce
eylem yıldız
turuncu saçlı, bıcırık hatun. erzurum devlet tiyatrosunda oyuncu.
A
aagresifbayan15 yıl önce
nihal bengisu karaca
bir köşe yazarı. farklı kelime kullanıcam özentisi.iyi fikirlerini herkesin anlayacağı cinste ifade etse daha sevimli olacak.fazla itici olmaya başladı.
A
aagresifbayan15 yıl önce
siyah saç
beyaz tenle birlestigi zaman tadindan yenmeyen sac rengi. (bkz:siyah sac beyaz ten siyah goz) (bkz:siyah sac beyaz ten yesil goz) (bkz:siyah sac beyaz ten mavi goz)
A
aagresifbayan15 yıl önce
akp ye göre vatandaş
eşektir.
A
aagresifbayan15 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu ndan haber alınamaması
an itibariyle içinde bulunduğumuz durum. oyunu da kullanamamış, bir şey olmasa bari adama..
A
aagresifbayan15 yıl önce
türk kızlarının beğendiği erkek tipi
hakkinda yuzlerce rivayetler olmasiyla mutevekkil, asirlardir destanlara,masallara konu olmus ve bir turlu cevabi alinamamis, misralarin arasina saklanmis gizli gerceklerdir. mevsimler gecmis, saclar beyazlamis, ama bu muallak konu bir turlu aydinlat… devamını gör
A
aagresifbayan15 yıl önce
12 eylül 2010 anayasa değişikliği referandumu
partilerden hangisinin 2010 fiba dünya basketbol şampiyonası'na gelen turistleri çekeceğini , merakla beklediğimiz referandum.~swh~
A
aagresifbayan15 yıl önce
aşk ı memnu
çok güzel bir halit ziya uşaklıgil eseridir. dili biraz ağır olmasına rağmen sürükleyici ve güzel planlanmış bir kitaptır.
A
aagresifbayan15 yıl önce
merve boluğur
acemi cadının dizisinin acemi cadısıdır.
A
aagresifbayan15 yıl önce
sinem kobal
`dadi` dizisindeki `dilara` rolunu canlandiran hatun.sonralari lise defterinde de görüldü, sonra okul filminde ve de nefes nefese dizisinde görüldü..~van gölü canavari mi lan bu~ 1987 dogumlu bu güzel kizimiz maalesef giderek çirkinleserek bütün bekl… devamını gör
© copyright 2005 - 2026