bugün
A
a massein12 yıl önce
facali ve yarali yurek
`falan işi yaparken filan işi de yapan x` tarzı başlıklarıyla güne damgasını vuran, scarface sever bir yazar. parmaklarına kuvvet ~swh~
A
a massein12 yıl önce
uludağ sözlükte yakışıklı erkek olmaması
gerçek bir durum veya sorunsal. Neyse ne işte yav. Çoğunuz yıkık ve tipsizsiniz. Ayrica egolisiniz. Neden ? Neden ya. Swh.
A
a massein12 yıl önce
adem elması
yalnızca erkeklerde görülen gırtlaktaki çıkıntı. (bkz:adem)
A
a massein12 yıl önce
bacak kıllarını almadan şort giyen erkek
normal bir erkektir. bacak kılları alınca da başka bir şey deniyor. ahh bu bir polis kadın yok mu. yılın kezbanısın.
A
a massein12 yıl önce
kadın
erkeğin karşıtı..ilk insandan bu yana erkeğin hep zor imtihanlar geçirmesine sebebiyet vermiş her türlü entrikanın altında mutlaka yatan bir gerçek..sheakspeare in ifadesiyle kadın kelimesinin anlamı zaaftır..her şeye rağmen vazgeçilmez yaratıklardır… devamını gör
A
a massein12 yıl önce
hayata dair iç burkan detaylar
aşağıda betimlenen detaylardır. `kızılay`'dan eve dönerken kararan havaya rağmen insanlar balık istifi vaziyette gezintilerini sürdürüyorlardı... `karanfil` her zaman ki gibi bin bir farklı insan modeline sahipti, yol kenarında envai çeşit insa… devamını gör
A
a massein12 yıl önce
gothicroyal
hoşgelmiş 6. nesil yazar. eğer liseli özenti olmayan gerçek bir gothic ise kendisine helal olsun diyor, saygı ve sevgi ve hoş geldin sunuyorum. edit: liseli değilmiş efenim, tebrik ediyor. yerine göre medievalde, yerine göre romede, yerine göre de… devamını gör
A
a massein13 yıl önce
tazyikli su sıkılırken dimdik ayakta duran adam
A
a massein13 yıl önce
gözlerine baktığımda eriyeceğim bir kız arıyorum
(bkz: Entry girme kıskanıyorum)
A
a massein13 yıl önce
türk kızının facebook kapak fotoğrafları
türk kızını ifade eden facebook kapak fotoğraflarıdır. dikkat: çok pis genelleme içerir.
A
a massein13 yıl önce
türk kadınlarının yabancı erkek merakı
türk erkeklerinin yabancı kadınlara merakına bayanlar tarafından verilen karşılıktır. (bkz:türk erkeklerinin rus kadınlara hasta olması) (bkz:türk kadınlarının italyan erkeklere hasta olması) ~bence yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı~ ~… devamını gör
© copyright 2005 - 2026