bugün
dünün iyileri

sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri

görsel
şaka şaka makyaj bile yok

sözlük kızlarının kekleri

En azından kekim kabardı..
görsel

bu gün sözlük ne tatlı lan

belli ki bugün ilaçlar aksatılmamış.

sözlük yazarlarının itirafları

yukarıdaki itiraf sayesinde loaferın ne olduğunu googlelayıp öğrendim. cahilliğimin böyle spesifik alanlarda ortaya çıkması hoşuma gidiyor.

ben bu çocukla ilgili evlencem ya

önce çocukla ilgili bi evlen bakalım, memnun kalırsan çocukla da evlenirsin.

sözlük erkeklerinin elleri

görsel
(img:#2511301)

sözlük kızlarının bugünkü kombinleri

Çöplükte mi çalışıyorsun meslektaş mıyız.

sözlük kızlarının kekleri

Aaafiyet olsun bizeee

görsel

görsel
Heyyoğğğ

kiraz cicegi kolonyasi

Bana edirneli ayyaş pic dedi.

anın görüntüsü

görsel

Dondurma yiyip 11 gün üzerine yapacağım izni düşlüyorum. yaşamak bu be.

esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak

inşallah çorbada bulyon yoktur.

mal mıyım sorunsalı

canım ben. kesin konuşmak istemiyorum ama güçlü emareler var.

kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı

tabiki de biz.

siz kendinize nasıl davranırsanız, neyi layık görürseniz; başkaları da size onu layık görür

sizin kendinize biçtiğiniz değer ile size bakarlar

siz çok önemlisiniz ve sevgiyi hak ediyorsunuz.

yazarların beğendiği kadın tipleri

zevklerimin ruh sağlığı kısmını ayrıca konuşuruz.
(bkz: anne sexton)

görsel

platon un mağara alegorisi

Şaşırdığım başlıktır. Bu bot iyice kendini aştı. Aslında bu başlığın sözlükte yeni tartışılıyor olduğunu hiç düşünmedim. (bkz: mağara alegorisi)
Uludağ sözlük'ü şu anki içerik ile birlikte değerlendirmiyorum. Eski yazılanlardan mutlaka kaliteli içeği bulma imkanım var. Okunabilir içerik üretebilen yazarlar keşke daha çok yazıyor olsalar.
Neyse, başlığa uygun bir şeyler de yazmak gerekir. Sabahın yedisinde platon tartışacağımı hiç düşünmemiştim ama oldu bir defa.
Platon mağara alegorisinde çok net anlaşılacağı gibi toplumu anlatır. Mağara toplumun ta kendisidir. Mağaradaki insanlar da toplumun birer parçasıdırlar. Ancak birey olarak yaşamlarını sürdürecek aydınlanmaya sahip değillerdir. Mağaraya onları bağlayan zincirler ise toplumsal normlar ve kuralları simgeler. Bizi topluma körü körüne bağlayan zincirlerimiz vardır. Yüzümüz ise karanlığa dönüktür, gözlerimiz aydınlığa alışkın değildir. Karanlık mağara duvarına dışarıdan yansıyan gölgeler kadar yaşamı anlamlandırabiliriz. O nesnenin gerçekliğinden uzak, sadece görebildiğimiz kadarıyla yaşamımızı sürdürürüz.
Yüzünü aydınlığa dönmek ve gerçek anlamda görebilmek ise hiç kolay değildir. Her aydınlanmanın bedeli vardır.
Karanlığa ve gölgeleri izlemeye alışmış bir topluma gerçekliği, aydınlığı anlatmak ise hiç kolay olmayacaktır.

Güldüren başlık olmuştur. Hadi insanları eksilemenizi bir şekilde anlayabilirim ama üstteki kediyi neden eksilediniz? Sanırım cins olduğu için, başka ne gibi bir sebebi olabilir ki?
Başlığa gelmişken kombin de paylaşayım. Mor kalpli terlik, pembe çizgili pijama altı ve mor tişört kombini. Evdeyim ve hastayım, iyi hissetmiyorum modu.

seni severken valizini hazır tutan kadın

Ben valizimi almadan kaçsam olur mu? Valiz toplayacak kadar zamanım olursa onu dövmek veya ağzıma geleni söylemek için kullanabilirim.

boyumun 2 cm kısalması

yıkanınca çekmişsin herhal.

gocu

Kendisi dün true ile yaşadığı olaydan ötürü sanırım taraf tuttuğumu sanmış.
Ama ben şemsiyeli kimseye şemsiye açmam, kırbacım herkesi yakar.
Gammazlığı en tehlikeli kullanan yazar olduğu halde insanları manipüle etmek için "gammazlar şöyle, gammazlar böyle" başlıkları açıyor. Ama düğmeyi nedense kendi kankacılık lobisi ve keyfine göre kullanan da yine kendisi.
Sözlüğün "true" soytarısı nasıl kendini kral sanıyorsa, bu ihtiyar da aynı modda takılıyor: "Ben çaylak ettim, ben silik ettim".
Evet koskoca yönetim seninle harekete geçiyor ahahaha.

mal mıyım sorunsalı

"seni seviyorum" cümlesini görmezden mi gelmiş o? Bir de günaydın mesajına bir ekleme de yapmamış.
Bırak chatgpt falan, bundan sonra ilişki koçun benim bacım. Hallederiz. Kelin ilacı olsa mevzusuna girmeyelim. Terzi kendi söküğünü dikemez deyimi yeterli.
Son olarak; elbette ki mal değilsin. Hiç sanmıyorum. Sadece sana beklediğin ve hak ettiğin değeri vermeyen bir insan için boş yere üzülüyorsun.

Bu meme savaşı değil bence.

Peyzajın fotoğraf çekimindeki önemi üzerine ders görüyoruz.

görsel

türk erkeğinde olması gereken meziyetler

Karisini kucaginda tasiyabilmesi.

boyumun 2 cm kısalması

aman boş ver, sanki önceden potaya smaç basıyordun.

kiraz cicegi kolonyasi

isabet olmuş.

Bi daha gelmesin buralara yıkık.

küt saçlı hatun

sahip olduğum saç şekli.
küt saç külttür.

karınızı kucağınızda taşır mısınız

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ya. Market poşetlerinin taşınması daha elzem bence şu an için.

bizim mahallenin parkı gayet temizmiş.
bir de beğenmiyorlar.
görsel

türk erkeğinde olması gereken meziyetler

Ne olur roll on kullanın yaw. Bu sıcakta ter kokusu hiç çekilmiyor.
© copyright 2005 - 2026