bugün
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
süleyman soylunun ist ank izmirin nefesini kesmesi
soylunun chp nin reyting amaçlı istanbul izmir ankara ibb belediyelerinin bağış adı altında toplayacağı paraları valilik emrine vermesi durumudur. tebrikler bakanım iyi ki varsınız.,.
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
yemekteyiz uludağ sözlük
uludağ sözlük yazarları arasında yapılan yemekteyiz programıdır. eğer olmazsa muhtemelen uludağ sözlük'ü temsil eden biri yarışıyordur. hah, bak ne buldum: (bkz: yemekteyiz imhotep)
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
hindistan da hindular ile müslümanların çatışması
(img:#1983972) (img:#1983973) (img:#1983974) (img:#1983975) Hindistan'da tartışmalı vatandaşlık yasası nedeniyle başlayan, başkent Delhi'de Hindu ve Müslüman gruplar arasında çatışmalara dönüşen olaylar üçüncü gününde. ABD Başkanı Donald Tru… devamını gör
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
sula vineyards
Hindistan'in en bilinen uzum bagidir. 1999 yilinda uretime baslanmis. Nashik'te bulunur. Nashik, ulkenin en buyuk sarap uretim merkezdir zaten. Mumbai'den baga ulasim 3,3-5 saat surer aracla. Nashik'ten ise aracla baglara varmaniz ise 40-45 dk kadar.… devamını gör
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
seni seviyorum demenin farklı yolları
Farklı yol dediğine göre "farklı cümleler" demek istememiştir, fiilen belli etmek demektir. Onun geleceği gün en sevdiği yemeği yapmak, Kavga edeceğin varsa da bunu teke tek kalana kadar ertelemek, Arkadaslarının-ailesinin yanında pozitif olmak, … devamını gör
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
seni en iyi anlatan duvar yazısı
Senin için şehrimi terk ettim, geldiğim mahalleye bak. Beni anlatan tek duvar yazısı olabilir.
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
yemekteyiz uludağ sözlük
uludağ sözlük yazarları arasında yapılan yemekteyiz programıdır. eğer olmazsa muhtemelen uludağ sözlük'ü temsil eden biri yarışıyordur. hah, bak ne buldum: (bkz: yemekteyiz imhotep)
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam6 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
yemekteyiz uludağ sözlük
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
mutluluk veren basit şeyler
yürümek. özgürce ve bir yere yetişme çabası içinde olmadan.
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
kedi sahibi uludağ sözlük yazarları
dünyanın en güzel hayvanına sahip olan yazarlardır. birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları; yarın öbür gün dünür olmaları caizdir. edit: benim kızım 19.07.2011 doğumlu. ben 4,5 aylık demişim; ama eşşek kadar olmuş. hayırlı kısmetler arıyoruz artık. edi… devamını gör
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
anın görüntüsü
6
6yarimdan1tam7 yıl önce
sözlük yazarlarının evcil hayvanları
(bkz:insan)