bugün
5
5harfli11 yıl önce
zall
tüyü bitmemiş yetimin hakkını arayan, gözü pek anlı açık , delikanlı ve site tanrısı sayılabilecek kişi.
5
5harfli11 yıl önce
8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı
Almanya'nın tur atlayacağı dünya kupası yarı final maçıdır.
5
5harfli12 yıl önce
hayaldigercekoldu
twitter'da reklam yoluyla en üstte yer alan hashtag. öncelikle: `#21248808` yukarıda bakınızını verdiğim entry eksilenmişti ancak içindekilerin ne kadar doğru olduğunu bugün bi kez daha gördüm. adamlar baktılar twitter çok önemli bi olay, anında g… devamını gör
5
5harfli12 yıl önce
türkiye den siktir olup gitmek
yakın zamanda yapacağım eylemdir. eğer hala bu çıkarcı, kendini ülkenin yarısının başbakanı ilan edip diğer yarısına çapulcu diyen şahıs~adını bile söyleyemiyorum~ başbakan olarak kalırsa da bir daha uğramam, oy kullanmam eksik kalsın böyle ülke lane… devamını gör
5
5harfli12 yıl önce
çay vs kahve
her halükarda `kahve`nin önde götüreceği yarıştır.
5
5harfli12 yıl önce
çayın muhafazakar içeceği olması
yalandır çay evrenseldir. kimseye özgü değildir, tek ve biriciktir.
5
5harfli12 yıl önce
ben bir japonum
(bkz: hara kiri)~hiçbir japon kendini övmeyi sevmez~~şimdi sktir git burdan~
5
5harfli12 yıl önce
2014 eurovison a gidecek sürpriz isim
(bkz:egemen bağış) kamera olan her yerde görünüyor adam. burda da görürsek şaşırmayalım.
5
5harfli12 yıl önce
hilal
1.Ayın ilk günlerinde aldığı yay biçimi,ayça,yeni ay. 2.Çocukların okuma öğrenmeye başladıklarında satır ve sözleri şaşırmamak için söz üzerinde gezdirdikleri ucu sivri,uzunca bir gösterme aracı.
5
5harfli12 yıl önce
hilal
1.Ayın ilk günlerinde aldığı yay biçimi,ayça,yeni ay. 2.Çocukların okuma öğrenmeye başladıklarında satır ve sözleri şaşırmamak için söz üzerinde gezdirdikleri ucu sivri,uzunca bir gösterme aracı.
5
5harfli12 yıl önce
hilal
5
5harfli12 yıl önce
b
türk alfabesi ve çoğu alfabelerin 2. harfi.
5
5harfli12 yıl önce
a
şapkası olanı da bulunur: [bkz]â[/bkz]
5
5harfli12 yıl önce
r
alfabemizin 21. harfi
5
5harfli12 yıl önce
ı
alfabemizin 11. harfidir. Edit: bu entrye eksi veren arkadas, bu harfle ne alip veremedigin var?
5
5harfli12 yıl önce
ş
(bkz:$)
5
5harfli12 yıl önce
a
şapkası olanı da bulunur: [bkz]â[/bkz]
5
5harfli12 yıl önce
hayat güzeldir diyen yahudi yi kurşuna dizmek
gün doğarken ardından tepelerin, galibiyet vakti geldi panzerlerin. auschwitz tarafında normal bir günde, her zamanki gibi yahudileri toplayıp onları yanlışlıkla gaz odalarında unutuyor, yanlışlıkla sabun yapıyor ve hem kendileri için hem de insanl… devamını gör
5
5harfli12 yıl önce
istanbuldan nefret etmek için sebepler
5
5harfli12 yıl önce
5
5harfli12 yıl önce
5
5harfli12 yıl önce
5
5harfli12 yıl önce
emmanuel eboue
beveren'den alışılagelindiği gibi arsenal'e transfer olmuş fildişi sahilleri vatandaşı, belçika vatandaşlığıda bulunan, bir bek olmak için çok fazla tekniğe sahip, aşırı hızlı futbolcu.iddia ediyorum 2 yıl sonra dünyanın en iyi sağ beki olacak.
5
5harfli12 yıl önce
emmanuel eboue
beveren'den alışılagelindiği gibi arsenal'e transfer olmuş fildişi sahilleri vatandaşı, belçika vatandaşlığıda bulunan, bir bek olmak için çok fazla tekniğe sahip, aşırı hızlı futbolcu.iddia ediyorum 2 yıl sonra dünyanın en iyi sağ beki olacak.
© copyright 2005 - 2026