bugün
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- ona bir şey söyle13
- kilo vermenin çok zor olması2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- rahmi koç3
- kötü biri olduğunu bilmek5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- diyanetin abd'deki villaları8
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- chp'nin hali ne olacak49
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin221
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- kontrat fosfor karburator5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- sarı yeleli aslan trump8
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- anın görüntüsü18
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- mor semsiyeli yabanci14
- determinizm2
- gocu26
- zallın fake hesabı var mı9
- gecenin şarkısı5
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- hababam sınıfı semra hoca7
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- yazarları gülümseten şeyler6
entry'ler (16)
2001 doğumlu Albacete Balompié takımında forma giyen genç futbolcu stoper, ön libero ve merkezi ortasaha oynayabilmekte. içimde bir his var bu çocuk yürüyecek belki Barcelona bile alabilir. Ekvator futbolcu açısından çok bereketli bir coğrafya.
hayal edemedim şimdi fotoğraf var mı diye sormak gerekir.
tanrının dünyasında insan olmak neyse borsada ky olmak aynıdır. fatalist bir mantıkla girilmesi gerekir. balinaların masasında sen bir algsin öyle düşün seni yerler. kimse kurtaramaz bile. bir gün son paranı girdiğin hisse işlem görmeyen hisseye döner soğuk su içersin. öbür gün finansı kaosa sürükleyen bir siyasetçi paranın yarısını kaybettirir yine soğuk su içersin. dışsal faktörler limit sonsuz kardeşim, bulaşma bak ciddi söylüyorum. gireceksen de her gün takip edeceksin belki de her vardiya bakacaksın. ağaç gibi kendi yeşermiyor bu iş. suyunu gübresini senin her an vermen lazım kriz durumlarını yönetmen lazım. 6 çocuklu aile reisliği yapmak gibidir.
sevgilinin size verdiği bir kitapsa bu ve onun altını çizdiği satırları okumanıza sebep oluyorsa kesinlikle harikadır. öbür türlü pek bir işe yarar mı bilmem.
acilen bitmesi gereken bir gecedir.
gitarı öğrenseydin be en azından deneseydin.
basketbola da devam et.
dersi sonra da halledersin zaten o büyük sınavlar seçmece değil elemece.
basketbola da devam et.
dersi sonra da halledersin zaten o büyük sınavlar seçmece değil elemece.
büyük kolpacıdır. bu ülkenin en sıkıntılı bakanları hep şu ikisi oluyor: meb ve içişleri.
önüne die artikeli gelince almanca siyaset demek oluyor ki dilimizde de politika şeklinde birbirine çok benzer bir kullanımı vardır. genelde insanlar bu kavramı konuşmak istemezler türkiyede ama herkesin de bir fikri olur istisnasız. zaten coğrafya şu an için konuşmaya müsait değil.
avrupada yaşamak için en son tercihim olurdu ama yine de giderdim. küresel güçlerden bir tanesi. siyasi olarak çok atak.
kırgızları anlatan edebi türler önerisi almak için mesaj kutum her daim açıktır. lütfen manas destanı yazmayın ama.
siz kaybetmediniz onların para kazanması gerekiyordu diye düşünmeniz gereken sınav. bölüm sonu canavarları gibidirler düdüklemeden salmazlar. ülkede komisyon mülakat duydu mu kaçmak gerekiyor artık.
çok güzeldir her boşluğumda çizmeye çalışırım ama beceremem. ülkenin de yaralarını sardığı çok güzel günler yaşadığı günleri görmek dileğiyle.
Etimesut şeklinde kullanımı da oldukça yaygın özellikle y kuşağı tarafından.
Var mı böyleleri ya? Ben çevremdeki herkesin radarından çıkmama rağmen kuyu kazasım geliyor yine öksürüp tıksırmak için. Yapılmasın.
corona döneminde otobüsle yolculuk konusunda tedirgin olduğum zamanda yarama merhem olmuştur. izmir'den kuşadası için bilet bakarken emsallerinde 6-7 lira fazlaydı. yine de bilet satın alırken hes kodu zorunluluğu, şehiriçi servislerinin dakika dakikasına uyması ve araç içi ikramları ile fiyat farkını negatiften pozitife döndürmüştür. üstelik abe, kardeşiğm gibi hitaplar yerine bey, hanım kullanmaları da ayrı iyi.