bugün
- depresyondan kurtulamamak10
- iyi geceler19
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- hıdırellez10
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi9

entry'ler (185)
vanga kehanetlerine göre olası tarihte gerçekleşecek olaydır.
cevap cok nettir. Öküzlük.
Bir çok öküzün evlendikten sonra kendi kimliğini ortaya çıkardığı gerçeğini unutmamak gerekir.
Bir çok öküzün evlendikten sonra kendi kimliğini ortaya çıkardığı gerçeğini unutmamak gerekir.
Dini dili ırkı ne olursa olsun bu tarz orospu çocuklarının işkence yapılması yüreğimizi serinletir. Mülteci olarak geldiğin ülkede olay çıkartan piç kurusu.
Gördükçe sinirim bozuluyor.
Her şeye eyvallah demekten zaten karnımız şişti. 10 asırdır yerinde duran ağacı kalkıp başka yere taşıyıp birde açılışını yapıp "insallah tutar" diyip üzerine de su dök. insanları anlarım da ağaç ne yaptı lan size. Bu nasil nefret ve kin anlayışı.
http://odatv.com/o-agac-olecek-mi-2601161200.html
Edit: Biz kime anlatıyoruz ki millet seks muhabbeti dışında konu takip etmiyor. Sizin ilginize sokayım.
Her şeye eyvallah demekten zaten karnımız şişti. 10 asırdır yerinde duran ağacı kalkıp başka yere taşıyıp birde açılışını yapıp "insallah tutar" diyip üzerine de su dök. insanları anlarım da ağaç ne yaptı lan size. Bu nasil nefret ve kin anlayışı.
http://odatv.com/o-agac-olecek-mi-2601161200.html
Edit: Biz kime anlatıyoruz ki millet seks muhabbeti dışında konu takip etmiyor. Sizin ilginize sokayım.
sadece belaltı düşünen ergenusların zaptettiği sözlüktür efenim.
koray avcının kumda oynayacağı platformdur. Bu ikisini vs göstermek neşet baba'ya yapılmış saygısızlıktır.
pişti...
bir türkten alınacaksa km'sine aldanıp alınmamalı. En azından sanayide müjdat ustaya motorunu göstermek gerekir.
Arap ülkeleri.
ulusuna ne kadar sahip çıktığını gösterir.
Sanırım bu olay cok fazla kimsenin dikkatini çekmemiş gibi gözüküyor. Dikkatsizlik ve ihmalsizlik sonucu hüsran....
Bu hayatta en ciddi olan şeydir Ölüm. Ölümden daha ciddi bu hayatta ne olabilir ki?
Kazanın üzerinden 4 gün geçti ve diğerleri gibi unutulup gidecek ve belkide ölen bu kişiyi de hatırlamayacağız.
Bu hayatta en ciddi olan şeydir Ölüm. Ölümden daha ciddi bu hayatta ne olabilir ki?
Kazanın üzerinden 4 gün geçti ve diğerleri gibi unutulup gidecek ve belkide ölen bu kişiyi de hatırlamayacağız.
bu adamların acıma hissi yok. pkk'lılar sikertme türküsünü söylemeye başlayabilirsiniz.
yazın yaşadığım tam tersi bir hikayedir.
Taksiye binmek üzere işaret verdim. dayı önümde durdu ama elimde sigara var. elimle işaret ederek 1 dakika beklemesini istedim. dayı da sigara içermisin? gibi anlamış. taksiye bindikten sonra sempatik dayımız konuşmaya başladı.
Dayı: Yigenim az önce sigara ikram ettin ama sigarayı bıraktım içmiyorum saol yinede.
Ben: bozuntuya vermeden "canın saolsun dayı"
Dayı: Çok içtim. öyle bir güzel içtim ki. 40 sene sonra bıraktım. keyfini cıkar yaşlanınca sende birakirsin.
Ben: Cok seviyorum dayı. öyle böyle değil içmekten keyif alıyorum.
Dayı: Ben tütün fabrikasından emekliyim. Bize sigara beleşti. O yüzden biz daha fazla içerdik. ne güzel günlerdi. Sende iç yigenim boşver.
Ben: Saol dayı. bende öyle düşünüyorum.
Taksiye binmek üzere işaret verdim. dayı önümde durdu ama elimde sigara var. elimle işaret ederek 1 dakika beklemesini istedim. dayı da sigara içermisin? gibi anlamış. taksiye bindikten sonra sempatik dayımız konuşmaya başladı.
Dayı: Yigenim az önce sigara ikram ettin ama sigarayı bıraktım içmiyorum saol yinede.
Ben: bozuntuya vermeden "canın saolsun dayı"
Dayı: Çok içtim. öyle bir güzel içtim ki. 40 sene sonra bıraktım. keyfini cıkar yaşlanınca sende birakirsin.
Ben: Cok seviyorum dayı. öyle böyle değil içmekten keyif alıyorum.
Dayı: Ben tütün fabrikasından emekliyim. Bize sigara beleşti. O yüzden biz daha fazla içerdik. ne güzel günlerdi. Sende iç yigenim boşver.
Ben: Saol dayı. bende öyle düşünüyorum.
siktir et be kamil
adamı siker atar cinsten ağrıdır.
arkadaş olabiliriz ama kardeş asla.
evet 9 yıl oldu. kimliği ne olursa olsun bir insanın canına kastedilmesine tepkiliyiz. Ne yazık ki hergün şehit verdiğimiz günümüz ülkesinde kimsenin sesi cıkmazken kalkıp bu adamın öldürülmesini protesto edenler öncelikle kimliğini sorgulamalılar.
Madem gazeteci kimliğini savunacaksınız, cok değil son 20 yıldır öldürülen gazetecileri sayın desem hangileri olduğunu bile bilemezsiniz. Ne oluyoruz amk? Tutarsızlığı bırakıp hangi safta yer almanız gerektiğini öğrenin.
Madem gazeteci kimliğini savunacaksınız, cok değil son 20 yıldır öldürülen gazetecileri sayın desem hangileri olduğunu bile bilemezsiniz. Ne oluyoruz amk? Tutarsızlığı bırakıp hangi safta yer almanız gerektiğini öğrenin.
ülkemizde bulunan beyin fakiri insanların toplandığı canlı yayın programı.
ulan bir tane adam akıllı cümle yok. sizden bir sikim olmaz.
O zaman ben vereyim. klasik inşaat demeyeceğim. sektörün gidişatı hiç de iyi değil. Fakat bir ürün tespit edip ithal edeceksin ve toptan satışını yapacaksın. verdiğim örnek daha cok hızlı para kazanma tekniği lansmanına girmektedir.
O zaman ben vereyim. klasik inşaat demeyeceğim. sektörün gidişatı hiç de iyi değil. Fakat bir ürün tespit edip ithal edeceksin ve toptan satışını yapacaksın. verdiğim örnek daha cok hızlı para kazanma tekniği lansmanına girmektedir.
madem kıyaslamak için başlık açtınız. herşeyi geçtim volkan önce göbeğini eritsin de öyle gelsin. ne hallere kaldık.