Z
znoktak10 yıl önce
hamile kadın kocasının aldatmasına göz yummalıdır
kadın, hamilelik esnasında, seksin zararlı olabilme ihtimaline karşın, kocasının seks ihtiyacını gidermesi için başka kadınlarla birlikte olmasına ses etmemelidir. esas modern ve anlayışlı kadın budur.
Z
znoktak10 yıl önce
dün geceden unutulmayacaklar
Korku unutulmayacaktir.
Z
znoktak10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Z
znoktak10 yıl önce
hayattaki şansım
kişinin hayattaki şanslarını anlatan cümleler. lise 2.sınıfın sonlarında hem hoşlandığım hem de samimi olduğum kıza okul bitecek zaten neyse 3.sınıfta teklif ederim diye düşünüyordum, yazın facede falan ulaşamadım, neyse işte okul başladı, arkadaşla… devamını gör
Z
znoktak10 yıl önce
ahmed ariften bir dize
Canımda damıttım seni ey zulüm, Sancısını inceden kum gibi taşıdığım...
Z
znoktak10 yıl önce
recep ivedik e gülmeyen tip
sırf farklı olmak, etrafındakilere hava atmak için kendini kasan tiptir. toplumun kanaatine saygı duymadığı gibi, sanata ve sanatçıya da saygısı yoktur.
Z
znoktak10 yıl önce
kilo vermek isteyenlere verilebilecek tavsiyeler
kilo vermek isteyen kilolu bir insana verilebilecek tavsiyelerdir. ~bu da süper bi tanımdı kutluyorum kendimi~ kilolarıyla mutlu olmayanlar için söylüyorum: yemeyin mnakoyim ya! bu kadar basit... ''su içsem yarıyo, ay nefes alsam şişiyorum'' ne… devamını gör
Z
znoktak10 yıl önce
anın görüntüsü
Z
znoktak10 yıl önce
anın görüntüsü
Z
znoktak10 yıl önce
anın görüntüsü
Z
znoktak10 yıl önce
bim de satılan muhteşem ürünler
bim'de satışa sunulan ürünler. *uludağ limonata, *centro kakaolu gofret.
Z
znoktak10 yıl önce
türbansız kadın ya satılıktır ya da kiralıktır
türbanı bırak sadece mini etekli veya sadece taytlı sokağa çıkan kadının kendini pazarlamasıdır. ya kendini kiralıyordur ya da satıyordur nokta.
Z
znoktak10 yıl önce
sabaha bir şiir bırak
(img:#840664)
Z
znoktak10 yıl önce
anın görüntüsü
Z
znoktak10 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
© copyright 2005 - 2026