bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı27
- milli maçı izlemeyen erkek3
- zall yüzünden gol yememiz2
- avustralyalıların iri yarı olması2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- bulgar uzunhavası2
- milli futbolcuların sigara içtikleri iddaası2
- avustralya 0 türkiye 72
- adhdli amelia2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı8
- kola bağımlılığı2
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan17
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- 9 haziran 2026 belfast olayları2
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- sözlükte yazmanın faydaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı18
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- bir şeyler söyle8
- evlilik vs bekarlık7
- rakı içen kadınlara hiçbir erkeğin aşık olmaması3
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- uysaljakoben12
- nataşalara para yedirmek9
- diyanetin abd'deki villaları16
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- arkadaşlar bakar mısınız14
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi7
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- kötü biri olduğunu bilmek10
- saraca finch house6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- true denilen yazar16
- kemal kılıçdaroğlu13
- aşk5
- kedi9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
entry'ler (70)
Seçimlerden sonra diyarbakırdaki kutlamalarda kürt bayraklarının salladığını görünce ne yaptım lan ben diyen türktür.
O gözyaşları döken şehit annelerinin vebalini üstüne alan bir türktür.
Ve en önemlisi sayın öcalan diyen bir parti eş genel başkanına saygı duyan, iki demokrasi eşitlik lafına kanan türktür.
Bunları bir araya koyduğumuzda aslında haindir denebilir.
O gözyaşları döken şehit annelerinin vebalini üstüne alan bir türktür.
Ve en önemlisi sayın öcalan diyen bir parti eş genel başkanına saygı duyan, iki demokrasi eşitlik lafına kanan türktür.
Bunları bir araya koyduğumuzda aslında haindir denebilir.
evimizin çaprazında bulunan hdp seçim bürosundan gelen halay müziği tabi. Alıştık artık.
Mhp tabanından büyük tepki alır, bu sebeple gerçekleşmeyecek olandır.
olası erken seçimde de kaybettiği oyları toplayacaktır maalesef.
Erdoğan Davutoğlu kabinesini onaylar, ancak bu hükümet güvenoyu alamaz ve 45 günlük süre geçirilmiş olursa Cumhurbaşkanı TBMM Başkanı'na danışarak seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. işte ilgili hükümde 'karar verebilir' denmesi cumhurbaşkanına takdir hakkı tanımaktadır. Yani, anayasadaki boşluk ve yetkileri nedeniyle Erdoğan, Türkiye'yi bir erken seçime zorlayabilir.
Ancak erken seçime gidilmesi durumunda halk, 7 haziranda verdiği dersi bir daha verir mi, yoksa hükümetin kurulamamasının yarattığı etkiler dikkate alındığında ak partinin hükümeti kurmasına razı olup akp'nin oyları artar mı?
Bana öyle geliyor ki erken seçim sonucunda diğer partilerin oylarında kayıplar yaşanabilir. Bu da koalisyonu önleyebilir. Tekrar koalisyon çıkması durumunda ise diğer partilerin koalisyon kurma düşüncelerinde yumuşamalar meydana gelebilir. Özellikle şuan Bahçeli'nin koalisyon kurmaya hayır cevabı erken seçimden de koalisyon çıkması durumunda önümüze AKP - MHP koalisyonunu çıkarabilir.
Ancak erken seçime gidilmesi durumunda halk, 7 haziranda verdiği dersi bir daha verir mi, yoksa hükümetin kurulamamasının yarattığı etkiler dikkate alındığında ak partinin hükümeti kurmasına razı olup akp'nin oyları artar mı?
Bana öyle geliyor ki erken seçim sonucunda diğer partilerin oylarında kayıplar yaşanabilir. Bu da koalisyonu önleyebilir. Tekrar koalisyon çıkması durumunda ise diğer partilerin koalisyon kurma düşüncelerinde yumuşamalar meydana gelebilir. Özellikle şuan Bahçeli'nin koalisyon kurmaya hayır cevabı erken seçimden de koalisyon çıkması durumunda önümüze AKP - MHP koalisyonunu çıkarabilir.
Bütün günümü geÇirdiğim kütüphanede insanların benim hakkımda düşündükleri şeydir. (bkz: tuvalet kağıdı rulosuyla dolaşmak)
O telefon sesliye alınacak!!
Tuvalete Çantasıyla gidiyorsa kesin kızdır.
galatasaraylıların galibiyeti ancak rüyalarında görebilecekleri maÇtır.
Başka bir bağımlılık arayanlar iÇin alternatif olabilir.
KoÇ üniversitesidir.
Oldukça şaşırtan maçtır.
Kütüphanede kitaplar arasında vakit geÇirmeyi bir ayrı seviyorum. (bkz: muhtar ozkaya kutuphanesi)
Fenerlilerin melo galatasaray ve besiktaslilarin belozoglu diye cevaplandiricaklari baslik.
Tess gerritsen.
Kızlar iÇin 2 katlı barbie evi ve eyşaları, barbie sayısı, onun kıyafetleri cart curt sayılabilir. Hele ki bir arkadaşımın evinde asansör vardı Çok kıskandığımı hatırlıyorum...
Bulgaristan'daki evimizdir. O tuvalet hangi akla hizmet dışarıdadır sorusu ise hala cevapsız benim iÇin.
AÇık kestanedir.
kendileri de içmelerine rağmen 9869567 tane öğütte bulunmuşlardı, neyse o günler de geride kaldı.
uyku tutmadığındandır.