bugün
Z
zerkhuo7 yıl önce
trabzonda eğlenmek için yapılabilecek şeyler
ilk düşünüldüğünde akla gelenler sayılıdır.
Z
zerkhuo7 yıl önce
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
Z
zerkhuo7 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
Z
zerkhuo8 yıl önce
vagner love
`cska moskova`da oynayan brezilyalı forvet oyuncusu. başarılı oyunuyla daha büyük avrupa kulüplerinin dikkatini çekmektedir.
Z
zerkhuo8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Z
zerkhuo8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Z
zerkhuo8 yıl önce
en son aldığınız screenshot
Arkadaşa ödemem gereken bir para vardı hesap makinesinde hesaplayıp en son çıkan görüntüyü ss aldım unutmayayım diye.
Z
zerkhuo8 yıl önce
çaldığı otobüse yolcu alıp adres sormak
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. (img:#1619040)
Z
zerkhuo8 yıl önce
domagoj vida vs martin skrtel
vidanın açık arayla kazanacağı aşıkardır. (img:#1 (img:#1618109)
Z
zerkhuo8 yıl önce
domagoj vida vs martin skrtel
vidanın açık arayla kazanacağı aşıkardır. (img:#1 (img:#1618109)
Z
zerkhuo8 yıl önce
ordudaki nüfus dengesizliği
ordu ilinin aybastı ilçesinde kavimler göçü yaşanmıştır başka açıklaması olamaz. (img:#1617583)
Z
zerkhuo8 yıl önce
yazarların söylemek istedikleri
Icinde tutmak istemeyen yazar beyanlari. Salin rahatlayin, bagirsaklariniz dugumlenir yoksa.
Z
zerkhuo8 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
Z
zerkhuo8 yıl önce
dizi tarihinin en iyi çiftleri
charlie kelly-frank reynolds.
Z
zerkhuo8 yıl önce
hayattan alınan dersler
Bir kenara dipnot şeklinde düşülmesi mümkün olan tecrübeler, belki de kazıklardır. Nitekim tecrübeler yediğimiz kazıkların bileşkesi değil miydi? o elma'ya dokunulmayacak /adem.
Z
zerkhuo8 yıl önce
özel mesaj almak isteyen yazarlar
canı sıkılan yazardır. ben buraya onlarca bilgi içerikli entry girersem bu sözlük daha fazla okur yazanır ve benim sayemde zall para kazanır arkadaş. madem ben burada barınıyorum 3-5 dost edineyim değil mi? zaten internette vakit öldürebilecek 3-5 d… devamını gör
Z
zerkhuo8 yıl önce
cenk tosun
01.06.1991 doğumlu `eintracht frankfurt` oyuncusu. 2 sezon önce yükseldiği frankfurt'un b takımında 14 maçta 9 gol atarak dikkat çeken genç futbolcu, a takıma yükselmiş fakat önünde 3 tane milli forvet oyuncuları bulunduğu için henüz 1 kez forma şans… devamını gör
Z
zerkhuo8 yıl önce
en delikanlı kaşar
(img:#1613254) Tadı çok güzeldir fiyatı da uygun tavsiyemdir arkadaşlar.
Z
zerkhuo8 yıl önce
sözlük kızlarının saçları
Sozluk kizlarinin saci ve sac rengiyle ilgili Daha kac baslik acilacak bilmiyorum ama karamel-kumraldir efendim. (bkz: yeter artık öğrenin şunu)
Z
zerkhuo8 yıl önce
rte vs hakan şükürün eskiden gelen samimiyeti
Bu fotoğrafı görünce aklıma mevlananın sözleri geliyor; Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur… “Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın. (img:#1611657) En garibi de bu… devamını gör
Z
zerkhuo8 yıl önce
soğuk havalarda yapılacak şeyler
Havalar son günlerde bu kadar soğumuşken dışarı çıkmamak en iyi seçenek gibi görünse de, atkıyı eldiveni takıp soğuk havanın keyfini çıkarıp, sıcak bir salep içmekte zevkli olabilir.
Z
zerkhuo8 yıl önce
Havalar son günlerde bu kadar soğumuşken dışarı çıkmamak en iyi seçenek gibi görünse de, atkıyı eldiveni takıp soğuk havanın keyfini çıkarıp, sıcak bir salep içmekte zevkli olabilir.
Z
zerkhuo8 yıl önce
Z
zerkhuo8 yıl önce
© copyright 2005 - 2026