bugün

entry'ler (24)

belhanda fenere gelmez

" Kandırmayın Fenerlileri Belhanda gelmez. Gelemez . "

Fatih Altaylı'dan beklediğim köşe yazısıdır .

sözlükteki geçmişini sevgilinin görmesi

Sevgilim olmadığı için sorunum olmayan durumdur .

zengin ama gururlu genç

Bu dönemlerde nesli tükenme tehlikesi geçiren insanlardır .

vatandaşın iyiliğini düşünen ali ağaoğlu

Sabancı ile karşılaştırılan adamdır . Sabancı yanında para taşımazdı ancak Ali Ağaoğlu yanında 3 tomar para taşımaktadır .

kurban yasaklansın diyenlerin aptal olduğu gerçeği

Sanıyorum ki bu istek otobur diye tabir edebileceğimiz Vejetaryen insanlar tarafından istenmektedir . Hayvan katliamı nedir abi ya ? Senin yediğin etler tarla da mı yetişiyor ? Gidip bi lahmacun istediğin zaman et yemiş olmuyosun dimi ?

paradontax

Denemediğimi itiraf etmeliyim . Parası ne kadardır diye sorarsanız onu da bilmiyorum ama isminden pahalı bişey olduğunu tahmin etmek zor değil sanırsam

namaz kılarken sigara paketinin önüne düşmesi

Arkadaşın da dediği gibi zor bir durum olduğunu düşünmüyorum . Şayet gördüğüm bütün herkes hiç umursamadan namazına devam ediyordu . Hatta 50 TL si düşen hacı abinin hiç oralı olmayıp namaza devam etmesine bir alkış istiyorum .

zenginamagururlugenc

dokuzuncu nesil cezalı çaylak Geldiğim gibi gittim .

abd den gelip istanbul a bayılan kişi

Vapurdayken fazla sallantıdan başı dönmüş olabilir .

zil sesi yapılabilecek şarkılar

ilk 20 saniyenin önemli olduğunu düşünerek :
Duman : Bu akşam olabilir .

bir aralar popüler olup sonra sönmüş kişiler

Sanırım Şakşukayı söyleyen kişi de bu kategoriye girebilir . Adını hatırlarsam editlerim .

Edit : Tarık Mengüç tü sanırsam

zenginamagururlugenc

Bu sabah saat 10.30 sularında hesabı çaylaklıktan terfii eden bir yazardır . 9. Nesildir kendileri .

zenginamagururlugenç

Bu sabah saat 10.30 sularında hesabı çaylaklıktan terfii eden bir yazardır . 9. Nesildir kendileri .

dota 2

Dota 1'den üstün yanlarından bir tanesi de Maphack'ı imkansız kılan bir oyundur . Eğer beraber oynamak istiyorsanız :UndeadWooD isimli steam hesabından ulaşabileceğiniz bir dostunuz da vardır .

behzat ç işler güçler ve leyla ile mecnun izlemek

Arka sokaklar Akasya durağı ve Pis yedili yi izlemekten sanırsam 100 kat daha iyidir . üçünün de 3 yaş izleyici kitlesine sahip olduğu düşünülmelidir .

otobüste ağlayan bebekler

iş çıkışı yorgunsunuz . Hazır eve daha çok varken biraz kestireyim diye düşünüyorsunuz . Tam gözlerinizi kapatıyorsunuz ve : Ingaaaa diye bir ses . O anda içinizde bir seri katil uyanabilir .

kurban kesip etini buzluğa dolduran müslüman

Kurban ibadetinin asıl amacı fakirlere yardım etmek yemeğimizi ve nimetimizi paylaşmak iken böyle insanlar da var . Yaptıkları sadece hayvan kesip et depolamak oluyor .

12 ekim 2012 türkiye romanya maçı

Romanya'ya 4.30 iddia oranı verilen maçtır.

anadolu lisesi

Anadolu Öğretmen lisesinden sonra Endüstri meslek liselerinden önce gelen liselerdir.

iphone5 vs galaxy s3

3310 Tek geçer * Kullandığım en sağlam telefonlardan .
© copyright 2005 - 2026