bugün
Z
zayice8 yıl önce
iq düşüren fotoğraflar
ne kadar iğrenç bu ne ya. (img:#1497806)
Z
zayice8 yıl önce
kim kardashian ın giydiği transparan kıyafet
olumlu yanı kocası kızarsa kapalı giyindim diyebilir. (img:#1497264)
Z
zayice8 yıl önce
bizim okul dizisindeki çamur sıçrama sahnesi
çamur un surata kova ile atıldığı alenen belli olan sahnedir. Gülmekten öldüm yaminle. (img:#1488906)
Z
zayice8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Z
zayice8 yıl önce
fetö yu ülkeye akp getirdi sanan tip
(img:#1389201) fetoş bu ülkenin damarlarına 1970 lerden girdiği ve yıllarca kamu kurumu ve kuruslarina sızdığını bilmeyen tiptir. ha dedelerini saymıyorum bile.
Z
zayice8 yıl önce
pkknın kucağindaki chpnin akplilere hain demesi
kafasının içerisinde beyin yerine jöle taşıyan bir tipin söylemidir. oğlum bıkmıyor musunuz aptal aptal şeyler yazmaktan ? herkes arkanızdan hatta yüzünüze karşı geri zekalı diyor dalga geçiyor değiyor mu 3 kuruş paraya 3-5 paket makarnaya yarım ekme… devamını gör
Z
zayice8 yıl önce
chpye fetöcü denmesi
aptalca bir davranış. yedi düvel kimlerin o piçi desteklediğini kimlerin desteklemediğini biliyor bunların hepsinin kaydı var. ama yinede hep aynı hikaye. biz sütten ak çıkmış kaşığız hikayesi..
Z
zayice8 yıl önce
dindarların çoğunun cahil olması
dini veya dindarları kötülemek için söylenmiş bir söz olmayıp sadece gözlemlerin sonucu yapılan bir saptamadır. dindar aydın ya da dindar bilim adamı yoktur demek ise hiç değildir. şu soruları akla getiriyor; - din, teoride savunduğunun aksine, pr… devamını gör
Z
zayice8 yıl önce
dini veya dindarları kötülemek için söylenmiş bir söz olmayıp sadece gözlemlerin sonucu yapılan bir saptamadır. dindar aydın ya da dindar bilim adamı yoktur demek ise hiç değildir. şu soruları akla getiriyor; - din, teoride savunduğunun aksine, pr… devamını gör
Z
zayice8 yıl önce
Z
zayice8 yıl önce
darbecilere tek tip elbise giydirilmesi
Cumhurbaşkanı'nın bugün demokrasi mitinginde dile getirdiği olaydır. https://www.google.com.tr/amp/nturkiye.com/feto-saniklari-icin-tek-tip-elbise/amp/
Z
zayice8 yıl önce
darbecilere tek tip elbise giydirilmesi
Cumhurbaşkanı'nın bugün demokrasi mitinginde dile getirdiği olaydır. https://www.google.com.tr/amp/nturkiye.com/feto-saniklari-icin-tek-tip-elbise/amp/
Z
zayice8 yıl önce
demokrasi mitinginin köprü girişinde olması
(bkz:15 temmuz köprüsünde 5 milyon kişinin toplanması ) Mitingin köprü üstünde değil köprü girişinde yapılmasıdır. Köprü 5 milyon alırmı diye hesaplamalar ve kapasite bilgileri havalarda uçuşmaktadır. Bu kadar korkmayın tuzluklar. (img:#1… devamını gör
Z
zayice8 yıl önce
15 temmuzun pek umursanmaması
Sana gore oyle putperest troll milyonlar sokaklarda kudurdun cildirdin tabi.
Z
zayice8 yıl önce
15 temmuz köprüsünde 5 milyon kişinin buluşması
15 temmuz u anma etkinlikleri kapsamında sadece 15 temmuz şehitler köprüsünde buluşması beklenen kişi sayısıdır. Vatandaşlar şu an akın akın köprüye gelmektedirler. EDİT: miting köprü girişinde köprü dediysek üstünde değil yani. Boşuna köprü kaç k… devamını gör
Z
zayice8 yıl önce
fetullah gülen in ölmüş olduğu gerçeği
(bkz:neden birkaç gün tatil yapmıyorsun jonathan) bence pensilvanya güzel bir tercih.~swh~
Z
zayice8 yıl önce
fetullah gülen in ölmüş olduğu gerçeği
(bkz:neden birkaç gün tatil yapmıyorsun jonathan) bence pensilvanya güzel bir tercih.~swh~
Z
zayice8 yıl önce
tank nasıl durdurulur
(img:#1121883) Gece gece beni güldürendir.
Z
zayice8 yıl önce
tank nasıl durdurulur
Z
zayice8 yıl önce
tank nasıl durdurulur
Z
zayice8 yıl önce
tank nasıl durdurulur
Z
zayice8 yıl önce
vodafone bana ne var
vodafone nun `vodafone yanımda` uygulamasında yer alan, her pazartesi günleri dakika, sms ve internet hediyesi veren, ve marka fırsatlarını veren kampanyası. (img:#1185689) (img:#1185690) (img:#1185691)
Z
zayice8 yıl önce
15 temmuz da turkcell in bedava internet vermesi
Turkcell in 15 temmuz demokrasi ve milli dayanışma gününde bedava internet, konuşma ve mesaj hakkı vermesidir. (img:#1479264)
Z
zayice8 yıl önce
tsk nın itibarsızlaştırması
(img:#1477610) TSK nın başında Çevik Bir gibi bir adam olsaydı o zaman hep beraber oturup seyrederdik alemi!
© copyright 2005 - 2026