bugün
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek11
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- sivas divriğiye yerleşmek3
- kilo verdiren gıda4
- karakalpakistan2
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- linkedin4
- vedat muriqi3
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- ismail kartal10
- yıllık yazısı3
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- azizlik neden ispanyollara mahsus5
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- insan sanatsal bir varlıktır8
- koyun yoğurdu3
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- 2026 dünya kupası13
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- asansörde kalmak2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- 18 haziran 2026 moskova drone saldırısı2
- gecenin şarkısı5
- kemal derviş5
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- bugün ne yedin10
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- ulukışla2
- çiftehan2
- şu anda ne yapıyorsun19
- sistem patlamış4
- en iyi yanık kremi5
- bir gün ölecek olmak6
- egay sucukcu7
- ortalama bir insan olmak2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- en iyi terapi6
- sokaktaki çocuk sesleri4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- çekya2
- 9000 iş günü prim ödemek2
- kademeli emeklilik sistemi2
- alternatif sözlük arayışı4
entry'ler (34)
cüzdan çıkarma hareketindeki karizma.. eğer montunun iç cebinden çıkarıyorsa olmaz, ama hafif yan dönüp iki parmakla arka cepten çekiyorsa olur.
etme cahil ile muhabbet fıttırırsın, alma cam ile taharet yırttırırsın..
allah'ım sana geliyorum.
bir baba düşünün polis memuru.. eşi ev hanımı. babadan dededen bir mal varlığı yok.. aldığı maaşla krediyle evini, biriktirdiği 3-5 kuruşuyla arabasını almış. oğlu 2. öğretim hukuk öğrencisi, kızı tıp öğrencisi bir de onların harçları.. (şimdi kalkmış olabilir ama 1 sene öncesine kadar vardı) hasta karısının ilaçlarını da alır o maaşla, gerektiğinde kampına yazılır taksitle tatile de götürür onları, hiçbir şeylerini eksik etmez, giymez giydirir, yemez yedirir.. işte böylesine fedakar bir babanın çocuğu olmak zordur, sorumluluk ister, o babayı utandırmamak için, ona borcunu birazcık olsun ödeyebilmek için hayatta hiç bir yanlış yapmaman gerekir, bazen kendi doğrularını silip onun doğrularını yaşaman gerekir..
polo yaka tişörtün yakasını kaldırıp gezenin kankası yapar.
kesinlikle tweetleri takip edilmesi gerekendir. örnek verecek olursak. "şu an kahve içiyorum ama instagram olmadığı için paylaşamıyorum. siz gözünüzde canlandırın. kahve işte. böyle kahverengi." ya da " babama justin bieber türkiye'ye geliyormuş dedim, hangi takıma dedi.. cahillik çok zor."
kesinlikle bir edebiyatçı değildir. ama yazar, yazdıkları da güldürür. açın, okuyun, gülün, kapatın. bu kadar.
"sevmek günahsa eğer günahın benim olsun, diliyorum tanrı'dan mezarın gönlüm olsun" (bkz: zerrin özer)
baba kişisinin beceremediği olaydır. bize özenip canımı cm, naberi nr şeklinde kısaltınca mesajı anlamak da bayaa güçleşiyor.
hala kadavra görmedin mi? 1. sınıftaki bir tıp öğrencisine hayretle sorulması gerçekten abuktur.
türkiye'ye geldiğinde biri beyazıt öztürk'ü kaçırsın. yoksa ne yapar ne eder programa alır, bir de üstüne asılır.
türkan şoray'ın da yaptırdığını öğrendiğimde hayallerimi yıkmıştır..
komite dönemlerinde öğrencilerine fazla yaklaşmamak gerekir, her an patlamaya hazır birer bombadır hepsi..
gerçekten doğuda öğretmenseniz zordur, hele ki van'da. çünkü müdür ve müdür yardımcıları deprem çocukların yeterince psikolojisini bozdu diyerek hiç bir şey öğretmeden üst sınıfa geçirdiler ve bütün sıkıntısı öğretmenlere kaldı.. okuma yazma bilmeyen çocuklar durumu toparlayamadılar, aile deseniz zaten türkçe bilmiyor. veli toplası yapıldığında sadece çalışkan öğrencilerin velisi katılıyor, ücretsiz özel derslerle kurslarla toparlamaya çalışılmakta.. kısacası zordur, ayrıca kutsaldır.
Bursa'da bir manavda sivribiber kalmadığını öğrenince "bu nasıl manav?" diyerek domatesleri kurşunlayan şahsiyet.
duyan insan çok şanslıdır. çünkü aşk bir gün mutlaka biter ama sevgi sonsuzdur..
mahsun kırmızıgül kesinlikle bu grubun içinde değildir.
şahsi kanaatimce mağara duvarına çizilen şekillerden değişik anlamlar çıkarılmış olabilir, küfür olduğu düşünülüp devamı getirilmiştir..
çocuğu da internetten yapsınlar.
mor ve ötesi oyunbozan.