bugün
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- eğitimin anlamsızlığı3
- tekne turu13
- yunanistan29
- en son aldığınız iltifat14
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- nureddin mahmud zengi2
- sabahın köründe denize girmek2
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü2
- gebze2
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- balıkesir vs eskişehir2
- japonya23
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- cem küçük10
- anın görüntüsü13
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- gürcistan26
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- hırvatistan2
- nebiye salat ve resule itaat4
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- gelecek partisi'nin kapanması12
- ctrlx22
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- adalet ve kalkınma partisi4
- hayvan gibi acı salça yemek5
- bik bikle yemek yapmak9
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı10
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- nickten isim tahmini yapmak71
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
entry'ler (35)
http://www.skullcrusher.o...ndirilir-download-edilir/# alın tepe tepe kullanın.
olmaz olsun o ne öyle gay modacılar gibi ivana sert en azından kırmızı renkte giymesinler ama caner karamukluoğluna harbi yakışıyor. çelişki.
taze mimar, genç yetenek başarılarının devamını dilerim umarım bir gün bize katılır.
tatil günlerinde bütün gece ayakta kalıp öğlen 2-3 sularında uyanmak daha sonra bütün gün dizi izleyip yemek yiyip arından sigara içip keyfine bakmak. Bütün haftasonu böyle geçer artık okuldada uyumaya başlamaşsınızdır ders notlarınız düşer seneler sonra pişman olursunuz.
yapılmaması gereken önemli hususlardan biri, arada bir açılır tabide sürekli açık olması sakıncalı durum.
bugün sevgilimden ayrıldım ve metrobüse bindim iki genç aralarında şunları söylüyordu
-bir buçuk sene olmuş hala ilişkiye girmemişler
-o ne lan öyle rahibe mi kız sanki
-olum iki ay olmuş sanki, koskoca bir buçuk sene
içimden saydırdım ulan adi herif herşey birtarafın istemesiylemi oluyor zaten olayın seks ise git başka kapıya ruhsuz sevişmelerden bıkmadın mı, bir kere olsun karşılıklı aşk varken sevişmenin tadına varmadın mı? benim sevgilim beni öpmedi diye ben bir sene onun beni öpmesini bekledim, evet ben istiyordum ama onu bekledim her zaman. Zorla olmaz be olmaz.
-bir buçuk sene olmuş hala ilişkiye girmemişler
-o ne lan öyle rahibe mi kız sanki
-olum iki ay olmuş sanki, koskoca bir buçuk sene
içimden saydırdım ulan adi herif herşey birtarafın istemesiylemi oluyor zaten olayın seks ise git başka kapıya ruhsuz sevişmelerden bıkmadın mı, bir kere olsun karşılıklı aşk varken sevişmenin tadına varmadın mı? benim sevgilim beni öpmedi diye ben bir sene onun beni öpmesini bekledim, evet ben istiyordum ama onu bekledim her zaman. Zorla olmaz be olmaz.
aldatılmak koyar.
saatlerce konuşulur, bir taraf diğer tarafa ucunda ölüm varmışcasına yalvarır son bir şans için, yaptığı hatadan o kadar pişmandır ki. Ama herşey bitmiştir kafanızda, o sizinle ekstradan bir dakika fazla geçirmek için herşeyi dener sizse biraz daha durursanız daha fazla dayanacak gücünüz kalmadığı için ağlama raddesine gelmişsinizdir, tüm dünya umurunuzda değildir o an insanlar size bakar ne yapıyor bunlar dermişcesine, gözlerinin içine son kez bakılır son kez sarılınır ama o asla ayrılmak istemez sizden. Zordur yapmayın etmeyin.
artvinlilerin yılışıkları uzaklaştırmak adına söylediği kelime.
hoş gelmiş sefa getirmiş, inşallah kızdır.
heran bir büyük gelip yer isteme korkusu içinde bulunan insan.
amfinin içine düşen vidayı çıkarılır.
dora grubunun çiçeği burnunda elektro gitaristi, kendisiyle tanışmayı çok istiyorum Factory'de harika bir konsere imza attılar.
şu sıralar elektronik müzikle uğraşan başarılı müzisyen, her dalda müthiş eserleri var.
dora'nın bass gitaristidir kendisi, kısa zamanda çok yol katetmiştir.
abs'nin devreye girdiği durum.
yakışıklı biriyseniz aynı gerçeği sizinde yaşamanız muhtemel durum.
tesadüfen youtube'da gördüğüm başarılı bir müzisyen, nedense buradan başarılarının devamını dilemek istedim naked man .
(bkz: )http://www.youtube.com/re...1l0l3l3l0l171l674l4j2l6l0
(bkz: )http://www.youtube.com/re...1l0l3l3l0l171l674l4j2l6l0
kendisi o ipek sesiyle piyanoya en çok yakışan sestir. adeta piyano onun sesi için yaratılmış gibidir, kendisini Akustikhanede Jeremy adlı parçayı coverlamasıyla tanıdım tavsiye olarak herşey normal parçasını kesinlikle dinleyin. seni çok seviyorum melis.
sıradan bir müzisyen farklı diyebileceğim bir yanı yoktur. mütevazılığı ön planda olan bir şahıs, severmiyim hayır. eline klasik gitarı alıp kumsalda şarkı söyleyen adamlardan farkı yoktur.