bugün
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip10
- en son ne yediniz15
- anın görüntüsü14
- gavs'ın faziletleri14
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- küresel10
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri27
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde23
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması15
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- türkiye laiktir laik kalacak14
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9

entry'ler (38)
olum bunlardan bebek falan çıkıyor saçma sapan konuşmayın la. soyumuzu tüketirler. şaka maka bir yana ülke iyice boka battı. tam ortadoğu ülkesi olduk. kadına saygı kalmadı. devamlı bir aşağılama.
bak yemin ediyorum yılandan korkmam. ama hamamböceğinden korkuyorum ya. allah belasını versin böyle hayvan mı olur. evrene olan katkısına sokayım derhal nesli tüketilmelidir.
katil başlıkta gizli.
kimsenin hiçbir bok anlamadığı anlayanların ise derin düşüncelere daldığı birkaç ay belki yıl kendine getiremediği stanley kubrick başyapıtı.
ben başlatayım umarım katılım çok olur baya eğlenceli başlık. katılın işte adamı hasta etmeyin.
slow and steady always wins the race. yani diyor ki hızlı koşan atın boku seyrek düşer lşksdaşlkasş.
komikti kabul edin.
slow and steady always wins the race. yani diyor ki hızlı koşan atın boku seyrek düşer lşksdaşlkasş.
komikti kabul edin.
annem çok güzel yapar. denemek isteyen kızları şöyle alalım.
die welle. demin izledim. bugüne kadar nasıl izlememişim kendime hayret ediyorum. şiddetle tavsiye edilir.
harbiden niye bu kadar dandik insanlarla dolu bu sözlük ya. kızmayın bir çoğunuzu tenzih ederek söylüyorum fakat çok boktan bir kitlesi var. ne zaman girsem mastürbasyon vb şeylere entry giriliyor devamlı. üzücü.
geçirmiş olduğunu demin ne idüğü belirsiz bir twitter adresinden öğrenmiş bulundum. bilginin gerçek olma olasılığı çok yüksek. geçen günlerde fuat avni hesabının kullanıcısı diye göz altına alınan mustafa koçyiğit'in abisi bir hesap açtı ve bu fuat avni twitter hesabının perde arkasını ifşa etmişti. ne kadar doğru olduğunu bilemeyiz ama kamuoyunca çok ilgi gördü. ve bu arkadaş'ın açmış olduğu çok açıkca belli bir twitter hesabından demin ''fetö elebaşı ahmak gülen kalp krizi geçirdi'' diye bir tweet atıldı. ben bu hesabın yalancısıyım abiler. linki de şuraya koyayım. https://twitter.com/cam_d...status/757336635088527360
çok affedersiniz fethullah.
çok affedersiniz fethullah.
hangi içkiden içiyorsun. elvis Presley'i canlı dinlemek nasıl bir his. marilyn Monroe ile hangi günler sevişiyorsun. ha bir de, Ahmet Kaya'yı geri gönder.
son çeyrek de 4dakika sayı bulamayıp maçı kaybetmemize neden olan maç. aslında kalinic oyun kurmayı denemeseydi belki kazanabilirdik. neyse şampiyon biziz zaten sıkıntı yok.
oyuncu kadrosuna bakınca neden bu duruma düştüklerini anlayabilirsiniz.
yükseklik fobim var. 4. kattan aşağı bakamıyorum.
maalesef bu güzel dünyayı cehenneme çevirmektedir. ironi.
instagram bayağı şarj yiyor efem.
imza mı atıyım buraya ne yapayım allasen 40 karakteri tamamlamak için ne yapayım.
imza mı atıyım buraya ne yapayım allasen 40 karakteri tamamlamak için ne yapayım.
yok. evet yok. öven kimse olmayınca..
40 karakter mevzusu çok saçma birader ya. olm naptım lan ben kaldırın şu çaylaklığı.
40 karakter mevzusu çok saçma birader ya. olm naptım lan ben kaldırın şu çaylaklığı.
50 liraya silik isteği atarım ki zaten dün üye oldum. daha önce de buralardaydım ama konumuz bu değil ehöhe.
beyler valla istemsiz oluyor lan. gözüm kayıyor amk. nasıl kurtulacağım bu meretten.
zaaflari olan kız: 165?
çaylakken 40 karakter şeysi. hööeff kaldırın şunu artık.
çaylakken 40 karakter şeysi. hööeff kaldırın şunu artık.
3. sezonunu merakla beklediğim dizi. o kadar harikadır ki sigara içişinizi, müzik zevkinizi ne biliyim hayat felsefenizi bile değiştirebilir.