bugün
- çocuklara verilen farklı isimler5
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi7
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- büyü yapan sözlük yazarları11
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- dünyayı kimler yönetiyor6
- ölmüş birini özlemek4
- enayimiknatisii21
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- salça yapan sözlük kızı10
- sarapci koala55
- arkadaşlar bir şey dicem7
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- sözlükte cin var mı6
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- nervio8
- victor osimhen10
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- s'i l v'e r m'i s t29
- demleme usulü makarna5
- anın görüntüsü21
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim13
- kendini eleştirebilen insan7
- mucizelere inanıyor musunuz6
- geceye bir şiir bırak7
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- zorunlu eğitim13
- havaların soğumaya başlaması3
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- mazotun litresi 90 lira13
- sevgilim var8

bulunduğu gruptaki lider ya da daha doğrusu hakim erkek. hani erkek gruplarında hep sözü daha fazla dinlenen, millete el şakası yapan, ona buna vuran erkekler var ya onlar mesela alfa erkeğidir. bu genellikle sözlü bir beyan olmaksızın içgüdüyle diğe… devamını gör

havaya sıkılan merminin çıkabileceği maksimum seviyeye çıkıp tekrar aşşağı inmesi halinde alacağı durumdur.

Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler.
Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör

Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler.
Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör

uzun süre sürdürdüm. sonra evlendim. hala da sürüyor çok şükür.
gerçek sır şu:
1- saygılı olmak
2- en azından 1 tarafın kavga anlarından alttan alıp, sonradan anlaşma sağlayacak olgunlukta olması.
sex-sevgi falan da çok önemli elbette.

(img:#2503077)
Boş ver patatesim kavgalar senin köpeğin olsun. Hemen koydum bir bardak şalgam. Fışkırttım biraz da.

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

bir zamanlar televizyonlarda meşhur olan ameliyat türü. Bu tür ameliyatın bir kaç değişik versiyonları da mevcut. Bu ameliyatı olmak yerine azıcık boğazınızı tutsanız daha iyi olur. Güzelce de sporunuzu yaparsanız mideniz zaten küçülür. Vücudunuz siz… devamını gör

Uludağ söZlüğü beğenmeyip, körü körüne burda yazan insandır. Politik konulara girmenin lüzumu yok bir çok õrneği mevcuttur.
Git kendi meşru olmayan diline sahip sözlükte yaz arkadaşım, tabii bulabilirsen.

moderasyona yönelik bir iddia.
gözlemlerime göre, son demlerde hunharca entry sildikleri doğru olmakla birlikte, gördüğüm kadarıyla o kadar kolayca çaylak etmiyorlar.

Kimlerle fingirdeştiğinizde dikkat edin. işler kötüye gidince her şeyinizi ortaya dökecek omurgasızlardan uzak durun. Ve sözlüğün geneli böyle. Buradakilerle arkadaşlık bile etmeyin. Kendinize gelin gözünüzü seveyim.

tanışık olduğum bir kadına bugün söylediğim cümle. söyledim söylemesine ama sonradan olaylar çok farklı yerlere gitti. amacım sadece ve masumca birer kahve içmek iken sanırım kendisi beni yanlış anladı ve kahvemi içtiğim sırada başımı diğer tarafa çe… devamını gör

yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir.
(bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~