Y
yorgun mermi5 gün önce
alfa erkek
bulunduğu gruptaki lider ya da daha doğrusu hakim erkek. hani erkek gruplarında hep sözü daha fazla dinlenen, millete el şakası yapan, ona buna vuran erkekler var ya onlar mesela alfa erkeğidir. bu genellikle sözlü bir beyan olmaksızın içgüdüyle diğe… devamını gör
Y
yorgun mermi13 gün önce
yorgun mermi
havaya sıkılan merminin çıkabileceği maksimum seviyeye çıkıp tekrar aşşağı inmesi halinde alacağı durumdur.
Y
yorgun mermi20 gün önce
sözlük yazarlarının tatlıları
Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler. Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör
Y
yorgun mermi20 gün önce
Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler. Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör
Y
yorgun mermi1 ay önce
uzun ilişki sürdürmenin sırları
uzun süre sürdürdüm. sonra evlendim. hala da sürüyor çok şükür. gerçek sır şu: 1- saygılı olmak 2- en azından 1 tarafın kavga anlarından alttan alıp, sonradan anlaşma sağlayacak olgunlukta olması. sex-sevgi falan da çok önemli elbette.
Y
yorgun mermi1 ay önce
sözlük yazarlarının şalgamları
Arkadaşlar biliyorum şu an kavga var ama şalgam çok güzel değil mi? Gsgsgsg (img:#2503075)
Y
yorgun mermi1 ay önce
Y
yorgun mermi1 ay önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
Y
yorgun mermi3 ay önce
26 nisan 2026 galatasaray fenerbahçe maçı
Tarih muhtemelen bu şekilde denk gelir. Derbi pazar günü oynanır.
Y
yorgun mermi3 ay önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Y
yorgun mermi3 ay önce
birini yanlışlıkla yakarak öldürmek
(img:#2489874)
Y
yorgun mermi3 ay önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
Y
yorgun mermi3 ay önce
şu an ne yapılabilir
bir soru hedesi.
Y
yorgun mermi4 ay önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
Y
yorgun mermi4 ay önce
anın görüntüsü
Y
yorgun mermi4 ay önce
tüp mide ameliyatı
bir zamanlar televizyonlarda meşhur olan ameliyat türü. Bu tür ameliyatın bir kaç değişik versiyonları da mevcut. Bu ameliyatı olmak yerine azıcık boğazınızı tutsanız daha iyi olur. Güzelce de sporunuzu yaparsanız mideniz zaten küçülür. Vücudunuz siz… devamını gör
Y
yorgun mermi4 ay önce
uludağ sözlüğü beğenmeyip yinede burda yazan insan
Uludağ söZlüğü beğenmeyip, körü körüne burda yazan insandır. Politik konulara girmenin lüzumu yok bir çok õrneği mevcuttur. Git kendi meşru olmayan diline sahip sözlükte yaz arkadaşım, tabii bulabilirsen.
Y
yorgun mermi4 ay önce
anın görüntüsü
Y
yorgun mermi4 ay önce
moderasyonun hunharca çaylak atması
moderasyona yönelik bir iddia. gözlemlerime göre, son demlerde hunharca entry sildikleri doğru olmakla birlikte, gördüğüm kadarıyla o kadar kolayca çaylak etmiyorlar.
Y
yorgun mermi4 ay önce
sözlükte fingirdeşmek
Kimlerle fingirdeştiğinizde dikkat edin. işler kötüye gidince her şeyinizi ortaya dökecek omurgasızlardan uzak durun. Ve sözlüğün geneli böyle. Buradakilerle arkadaşlık bile etmeyin. Kendinize gelin gözünüzü seveyim.
Y
yorgun mermi4 ay önce
kahve içelim mi
tanışık olduğum bir kadına bugün söylediğim cümle. söyledim söylemesine ama sonradan olaylar çok farklı yerlere gitti. amacım sadece ve masumca birer kahve içmek iken sanırım kendisi beni yanlış anladı ve kahvemi içtiğim sırada başımı diğer tarafa çe… devamını gör
Y
yorgun mermi4 ay önce
hangi şişkosunuz testi
Hiçbir şey anlamadım ama: (img:#2485160)
Y
yorgun mermi4 ay önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
Y
yorgun mermi4 ay önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
© copyright 2005 - 2026