bugün
- 2026 ekonomik krizi12
- migros'a sorulacak tek soru22
- velvet40
- arkadaşlar veto ne demek8
- bir sözlük yazarını kıskanmak7
- masonik gizemler5
- tostumu yaptım11
- ellerim bos gonlum hos16
- sıfırladım babacığım3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği8
- gnostik gizemler3
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi7
- g i l d e d l i l y14
- kürt meslekleri6
- türklerin türk olamama sorunu6
- abraxas2
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz2
- victor osimhen16
- 1 euro 56 25 tl2
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- devşirme meslekleri3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- sıçarken entry giren yazarlar2
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- tıktok nasıl etkin kullanılır2
- ismail kartal18
- now tv neden gelmedi6
- dolubatarya2
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- hindistanlı işçiler3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- çomar arabaları3
- burcu özberk4
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- gocu abi buraya yumruk havaya4
- osuruktan şiirler58
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- anın görüntüsü25
- allah'ı inkar eden ateisti bi tabuta hapsetmek2
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- güçler ayrılığı3
- ümmetçi genişliği2
- tesla model 33
- the mossad is watching you3
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6

bulunduğu gruptaki lider ya da daha doğrusu hakim erkek. hani erkek gruplarında hep sözü daha fazla dinlenen, millete el şakası yapan, ona buna vuran erkekler var ya onlar mesela alfa erkeğidir. bu genellikle sözlü bir beyan olmaksızın içgüdüyle diğe… devamını gör

havaya sıkılan merminin çıkabileceği maksimum seviyeye çıkıp tekrar aşşağı inmesi halinde alacağı durumdur.

Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler.
Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör

Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler.
Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör

uzun süre sürdürdüm. sonra evlendim. hala da sürüyor çok şükür.
gerçek sır şu:
1- saygılı olmak
2- en azından 1 tarafın kavga anlarından alttan alıp, sonradan anlaşma sağlayacak olgunlukta olması.
sex-sevgi falan da çok önemli elbette.

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

bir zamanlar televizyonlarda meşhur olan ameliyat türü. Bu tür ameliyatın bir kaç değişik versiyonları da mevcut. Bu ameliyatı olmak yerine azıcık boğazınızı tutsanız daha iyi olur. Güzelce de sporunuzu yaparsanız mideniz zaten küçülür. Vücudunuz siz… devamını gör

Uludağ söZlüğü beğenmeyip, körü körüne burda yazan insandır. Politik konulara girmenin lüzumu yok bir çok õrneği mevcuttur.
Git kendi meşru olmayan diline sahip sözlükte yaz arkadaşım, tabii bulabilirsen.

moderasyona yönelik bir iddia.
gözlemlerime göre, son demlerde hunharca entry sildikleri doğru olmakla birlikte, gördüğüm kadarıyla o kadar kolayca çaylak etmiyorlar.

Kimlerle fingirdeştiğinizde dikkat edin. işler kötüye gidince her şeyinizi ortaya dökecek omurgasızlardan uzak durun. Ve sözlüğün geneli böyle. Buradakilerle arkadaşlık bile etmeyin. Kendinize gelin gözünüzü seveyim.

tanışık olduğum bir kadına bugün söylediğim cümle. söyledim söylemesine ama sonradan olaylar çok farklı yerlere gitti. amacım sadece ve masumca birer kahve içmek iken sanırım kendisi beni yanlış anladı ve kahvemi içtiğim sırada başımı diğer tarafa çe… devamını gör

yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir.
(bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~