bugün
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak5
- yazarların favori giyim markası7
- friedrich hegel la bi cay icek11
- velvet57
- insan olmaya ceyrek kala15
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- erotik şiir4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- yalnızlıkla sevişmek5
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hayattaki en değerli şeyler5
- bir erkeğe en çok yakışan şey2
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- 2026 ekonomik krizi16
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- sınıfın en güzel kızı4
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- migros'a sorulacak tek soru23
- aleksey batrakov28
- bilinçaltı algılama5
- victor osimhen20
- tombul efes3
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- hurdacıya gidiyorum7
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı2
- ioçk silik yesin kampanyası6
- merve2
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- yolcudurgider3
- yazarlara gelen son mesaj5
- tevellüt kaç2
- mutlu ama uzak olsun birader3
- osuruktan şiirler60
- kaos show2
- enayimiknatisii6
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- erecto ibn birader el biraderi2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- g i l d e d l i l y16
- tostumu yaptım11
- testo taylan aykolik ziyareti2
- mohamed salah ghaly2
- akıl2
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9

bulunduğu gruptaki lider ya da daha doğrusu hakim erkek. hani erkek gruplarında hep sözü daha fazla dinlenen, millete el şakası yapan, ona buna vuran erkekler var ya onlar mesela alfa erkeğidir. bu genellikle sözlü bir beyan olmaksızın içgüdüyle diğe… devamını gör

havaya sıkılan merminin çıkabileceği maksimum seviyeye çıkıp tekrar aşşağı inmesi halinde alacağı durumdur.

Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler.
Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör

Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler.
Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör

uzun süre sürdürdüm. sonra evlendim. hala da sürüyor çok şükür.
gerçek sır şu:
1- saygılı olmak
2- en azından 1 tarafın kavga anlarından alttan alıp, sonradan anlaşma sağlayacak olgunlukta olması.
sex-sevgi falan da çok önemli elbette.

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

bir zamanlar televizyonlarda meşhur olan ameliyat türü. Bu tür ameliyatın bir kaç değişik versiyonları da mevcut. Bu ameliyatı olmak yerine azıcık boğazınızı tutsanız daha iyi olur. Güzelce de sporunuzu yaparsanız mideniz zaten küçülür. Vücudunuz siz… devamını gör

Uludağ söZlüğü beğenmeyip, körü körüne burda yazan insandır. Politik konulara girmenin lüzumu yok bir çok õrneği mevcuttur.
Git kendi meşru olmayan diline sahip sözlükte yaz arkadaşım, tabii bulabilirsen.

moderasyona yönelik bir iddia.
gözlemlerime göre, son demlerde hunharca entry sildikleri doğru olmakla birlikte, gördüğüm kadarıyla o kadar kolayca çaylak etmiyorlar.

Kimlerle fingirdeştiğinizde dikkat edin. işler kötüye gidince her şeyinizi ortaya dökecek omurgasızlardan uzak durun. Ve sözlüğün geneli böyle. Buradakilerle arkadaşlık bile etmeyin. Kendinize gelin gözünüzü seveyim.

tanışık olduğum bir kadına bugün söylediğim cümle. söyledim söylemesine ama sonradan olaylar çok farklı yerlere gitti. amacım sadece ve masumca birer kahve içmek iken sanırım kendisi beni yanlış anladı ve kahvemi içtiğim sırada başımı diğer tarafa çe… devamını gör

yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir.
(bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~