bugün
- gocu'nun solak olması4
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak3
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- dinozor döner3
- ben geldim laleler3
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- dünyanın tersine dönmesi5
- para5
- yorgun mermi19
- oğlum o senin yengen yengen2
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- tavuk sevmemek5
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- cansever4
- hangi manifest kızısın4
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- gıyasettin nerede sorusu3
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- etek giyen erkek10
- 9 ağustos 20262
- gocu5
- fairuz3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- dolar3
- sürekli dizi6
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- galatasaray10
- bikbik hanfendi3
- sözlüğün içinden geçmek2
- yeni zelanda ya gitmek5
- güzel kadın3
- laptop4
- 20192
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- karadağ2
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- durmaması gereken yerde duran insan2
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- muşlettin amca4

bulunduğu gruptaki lider ya da daha doğrusu hakim erkek. hani erkek gruplarında hep sözü daha fazla dinlenen, millete el şakası yapan, ona buna vuran erkekler var ya onlar mesela alfa erkeğidir. bu genellikle sözlü bir beyan olmaksızın içgüdüyle diğe… devamını gör

havaya sıkılan merminin çıkabileceği maksimum seviyeye çıkıp tekrar aşşağı inmesi halinde alacağı durumdur.

Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler.
Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör

Dün yapıp dolaba attım. Altı püsküütlü üstü muhallebili çokolata soslu. Şimdi filtre kahvemle yedim de hayvan gibi olmuş yav. Canınız çekmesin diye foti atmıyorum beybiler.
Tarifi için link koyuyorum https://www.instagram.com/tv/B_AMLk7pYa7/?igshid=… devamını gör

uzun süre sürdürdüm. sonra evlendim. hala da sürüyor çok şükür.
gerçek sır şu:
1- saygılı olmak
2- en azından 1 tarafın kavga anlarından alttan alıp, sonradan anlaşma sağlayacak olgunlukta olması.
sex-sevgi falan da çok önemli elbette.

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.

bir zamanlar televizyonlarda meşhur olan ameliyat türü. Bu tür ameliyatın bir kaç değişik versiyonları da mevcut. Bu ameliyatı olmak yerine azıcık boğazınızı tutsanız daha iyi olur. Güzelce de sporunuzu yaparsanız mideniz zaten küçülür. Vücudunuz siz… devamını gör

Uludağ söZlüğü beğenmeyip, körü körüne burda yazan insandır. Politik konulara girmenin lüzumu yok bir çok õrneği mevcuttur.
Git kendi meşru olmayan diline sahip sözlükte yaz arkadaşım, tabii bulabilirsen.

moderasyona yönelik bir iddia.
gözlemlerime göre, son demlerde hunharca entry sildikleri doğru olmakla birlikte, gördüğüm kadarıyla o kadar kolayca çaylak etmiyorlar.

Kimlerle fingirdeştiğinizde dikkat edin. işler kötüye gidince her şeyinizi ortaya dökecek omurgasızlardan uzak durun. Ve sözlüğün geneli böyle. Buradakilerle arkadaşlık bile etmeyin. Kendinize gelin gözünüzü seveyim.

tanışık olduğum bir kadına bugün söylediğim cümle. söyledim söylemesine ama sonradan olaylar çok farklı yerlere gitti. amacım sadece ve masumca birer kahve içmek iken sanırım kendisi beni yanlış anladı ve kahvemi içtiğim sırada başımı diğer tarafa çe… devamını gör

yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir.
(bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~