bugün

entry'ler (27)

beni hiç bırakma diyen sevgilinin terk etmesi

çok yapmacık seni hiç terketmiyeceğim kelimesi ve ya ileri görüşlü insanlar söyler ve bu sözün arkasında duran birini görmedim.

gazi mahallesinde olaylar çıktı

Bilinçli bir topluluk olması muhtemel bir hadise.

sincan

6 yıl önce yerleştiğim parkta park çimleri yerine esrarın koktuğu, sokaklarında arabesk, oyun havası ve son zamanlarda arabesk rap karışımı müziklerin çaldığı yerdir..

kimediyorumm

Ender rastlanan tarzı, sırandan espirileriyle dikkat çeken birisidir...

sincan dayanışma evi

Yaşamak bir türküyse sincanda bu türküyü en iyi söyleyendir Sincan Dayanışma Evidir....

yunan halkını kızdıran fotoğraf

ülke başkanın dünyaya diz çökmesi normaldir kızdırması.

bankada çalışan kadınların güzel olması

Para tuzağı..

hazreti recep tayyip erdoğan

Amerikanın bölgedeki peygamberi...

cumhurbaşkanı maaşının 33 bin 500 tl olması

Paraya ihtiyacı olmayanın aldığı para..

allah ın türk olduğu gerçeği

Türk faşist, ırkçı gerizakılıların söylediği kavram.

şehit olanların içinde hiç subay olmaması

Subayların olmaması tamamen kirli bir savaş olduğunun kanıtıdır....

van a neden yardım edeyim ki

dayanışma insalığın en büyük erdemlerinden biridir bu nedenle kendini insan hissedenlerin bu faciaya kulak vermeleri gerekir..

türkiye nin her köşesinden van a yardım yağması

insanın insan olduğunu kanıtlamalı bence, dünya tarihine baktığımız zaman insanlığın yaptıklarından sonra az bile

dizideki kötü karakterleri sokakta dövenler

Hayatta hiç bir işi olmayıp, sabahtan akşama kadar dizi izleyen dizikolikler....

ak sakallı dede

Çaresizlerin, umutsuzların, acızlerin hep düşlediği soyut bir varlık..

orta doğu teknik üniversitesi

Genelde lümpen topluluğun olduğu bir üniversitedir. Yapılan bir anket çalışmasında öğrenciye sorulan okulunuzda en çok şikayetçi olduğunuz sorun nedir sorusuna yanıt ise otopark sorunu denmiştir. Yani demek istemem o ki ODTÜ' de eski hayata duyarlı gençlik kalmamış....

f gülen niye amerika da sorusuna şakirt cevapları

Başını sahibine daha rahat okşatabilmek için..

hülya avşar

12 eylül 1980 darbesini destekliyen röportaj veren kişidir. Şımarık, kendini çok beğenen, sevimsiz bir kadındır.

osman pamukoğlu

Çağımızım adolf hitleridir.. Faşist, Irkçı vb.

kemal kılıçdaroğlu

Bir cümlesi bir cümlesini tutmayan, omurgasız, arada anlamsız çıkışlar yapan, gün gelince sosyalistlere yaklaşır gün gelir merkez sağdan aday gösterir ve kendini sürekli onu bunu eleştirerek var eden siyasetçidir...
© copyright 2005 - 2026